Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hele o akşam üzeri arası fena
Normalde yemezdim
Ama uyuyakaldım 12de kalkıp doldurdum artık

Akşamki çikolatalı sütü çıkartabilirim aslında normal süte çevirebilirim
Kas yapmak icin spordan sonra cikilatli süt de iciyila biliyon mu

Sabah yumurtan eksik bence her gun yi spor yapiyon en iyi protein kaynarlarından biri yimirtaaksam da proteinsiz olmus börülcenin yanina azcik tavuk göğüs yeseydin kiz hem aksam aksam cikilatli süt icmemis olurdunafiyet ola

Zayiflayamiyim çok bişey de yeniyom ama yok olmuyo menu paylascam bayramdn sonra yettiartik

Hee çıtır çıtır mis gibi

Biri gelmişte bişeyler yazmış ya o dedimdi
Ögren de gocana yaparsin evleninceahahahahhahahah
Ayy orucken zor oluyo kiz ben regliyken daha iyi durduruyodum kendimi acik kaçırdım bugun

Kas yapmak icin spordan sonra cikilatli süt de iciyila biliyon mu

O içimin sütlerini hala bulamadım kız

Sabah yumurtan eksik bence her gun yi spor yapiyon en iyi protein kaynarlarından biri yimirtaaksam da proteinsiz olmus börülcenin yanina azcik tavuk göğüs yeseydin kiz hem aksam aksam cikilatli süt icmemis olurdunafiyet ola

Ondan gına geldi diye atıyorum ama dikkatinizden kaçmadı tüh

O içimin sütlerini hala bulamadım kız

Ondan gına geldi diye atıyorum ama dikkatinizden kaçmadı tüh
Bende hic denk gelmedim kiz yeni cikti ya ondan mi ki
Hee proteinsiz gün olmaz spor yapiyon et yumurta yemedigin gunlerde haşlanmış yesil mercimek yiyebilirsin ben cok seviyom
He onu deneyeyim diyorum

Yemeğin üstüne nasıl yapıcan
Hani baya da oldu yimek yiyeli ya ondan didim bi kanepeden kaldirabilirsem kendimi olacak bu is

Yaptın mı kız pıncır

Biraz eksik olmus. Dun agir yediysen iyi tabi.

Yaa ben de kalorisini çok yapabildim diye seviniyordum
Geçen hafta az yiyebildim ya biraz arttırayım dedimdi

Öff benim de canım sigara istedi gece gece ama tuttum annem canımı sıktı insanın aklına hemen geliyor böyle durumlarda sigara içmek

Hadi sen o uyuşmuşlukla ben bunla mücadele edelim
Bu durumlarda dayanirsan tamam demektir zaten esim de birakti sigarayi cani sıkıldığında cok zorlanirdi ama sonra unutuyo gidiyo insan 1 bucuk yil oldu esim bırakali
Ayy bi kalkamadim kiz

Bu durumlarda dayanirsan tamam demektir zaten esim de birakti sigarayi cani sıkıldığında cok zorlanirdi ama sonra unutuyo gidiyo insan 1 bucuk yil oldu esim bırakali
Ayy bi kalkamadim kiz

Ay valla mı

Kavga etmesek iyi olsa işler aklıma gelmicekti ama hemen bahane işte bir olay oldu mu resmen zayıflık başa çıkmak için yapıyorsun bunu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…