- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.101
Kas yapmak icin spordan sonra cikilatli süt de iciyila biliyon muHele o akşam üzeri arası fena
Normalde yemezdim
Ama uyuyakaldım 12de kalkıp doldurdum artık
Akşamki çikolatalı sütü çıkartabilirim aslında normal süte çevirebilirim
Sabah yumurtan eksik bence her gun yi spor yapiyon en iyi protein kaynarlarından biri yimirtaSabah 8
2 bitter çikolata - 70
Toplam: 70
Saat 12
2 hindi füme salam - 34
4 kayısı - 100
4 ceviz - 131
2 kaşık yoğurt - 56
Yarım haşlanmış mısır - 96
Toplam: 417
Saat 6
Muzlu ballı yoğurt - 288
Toplam: 288
Saat 7
1 tabak börülce - 188
1 dilim ekmek - 57
1 bardak ayran - 57
Toplam: 302
Saat 10
1 kutu çikolatalı süt -130
Toplam: 130
Gün toplamı: 1207
Sonunda hepimiz istedimiz kiloya gelcezz yani kavuscazzzAdam da bıkmış khfdjffhjg ya direncez bakalım bu inat bi yere kadar. Metabolizma vs. Biz xD
Evet canim ya ama ben biraz sulu gözlüyüm zaten iyice koptum yaniAyy sende miii bende benim ağlayasım var sanmıştım ama gercekten cok duygusaldi sonu bence
Ögren de gocana yaparsin evleninceZayiflayamiyimçok bişey de yeniyom ama yok olmuyo menu paylascam bayramdn sonra yettiartik
Hee çıtır çıtır mis gibi
Biri gelmişte bişeyler yazmış ya o dedimdi
Nihan cok icten ve gercekci oynuyo ya insanin icine dokunuyo dimiEvet canim ya ama ben biraz sulu gözlüyüm zaten iyice koptum yani
Kas yapmak icin spordan sonra cikilatli süt de iciyila biliyon mu
Sabah yumurtan eksik bence her gun yi spor yapiyon en iyi protein kaynarlarından biri yimirtaaksam da proteinsiz olmus börülcenin yanina azcik tavuk göğüs yeseydin kiz hem aksam aksam cikilatli süt icmemis olurdun afiyet ola
Bu ne hiç bişi yememissin doğru düzgün :/
Bende hic denk gelmedim kiz yeni cikti ya ondan mi kiO içimin sütlerini hala bulamadım kız
Ondan gına geldi diye atıyorum ama dikkatinizden kaçmadı tüh
Hani baya da oldu yimek yiyeli ya ondan didimHe onu deneyeyim diyorum
Yemeğin üstüne nasıl yapıcan
Bülbülü öldürmek, prens,1984 bir de yabancıOhhh cok iyi yapmissin hangi kitaplari aldin? Evet onu bende duymustum
Son sahnede çok kötü oldum ben ya boş sandalyeye bakması falan ...Nihan cok icten ve gercekci oynuyo ya insanin icine dokunuyo dimi
Ayy hee ya insanin ici parçalaniyoSon sahnede çok kötü oldum ben ya boş sandalyeye bakması falan ...
Biraz eksik olmus. Dun agir yediysen iyi tabi.Olduramamış mıyım
Bende hic denk gelmedim kiz yeni cikti ya ondan mi ki
Hee proteinsiz gün olmaz spor yapiyon et yumurta yemedigin gunlerde haşlanmış yesil mercimek yiyebilirsin ben cok seviyom
Hani baya da oldu yimek yiyeli ya ondan didimbi kanepeden kaldirabilirsem kendimi olacak bu is
Biraz eksik olmus. Dun agir yediysen iyi tabi.
Yok hala kanepeyle ask yasiyozYaptın mı kız pıncır
Yaa ben de kalorisini çok yapabildim diye seviniyordum
Geçen hafta az yiyebildim ya biraz arttırayım dedimdi
Yok hala kanepeyle ask yasiyozahahahajajjajajahahah
Bu durumlarda dayanirsan tamam demektir zaten esim de birakti sigarayi cani sıkıldığında cok zorlanirdi ama sonra unutuyo gidiyo insan 1 bucuk yil oldu esim bırakaliÖff benim de canım sigara istedi gece gece ama tuttum annem canımı sıktı insanın aklına hemen geliyor böyle durumlarda sigara içmek
Hadi sen o uyuşmuşlukla ben bunla mücadele edelim
Bu durumlarda dayanirsan tamam demektir zaten esim de birakti sigarayi cani sıkıldığında cok zorlanirdi ama sonra unutuyo gidiyo insan 1 bucuk yil oldu esim bırakali
Ayy bi kalkamadim kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?