Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu durumlarda dayanirsan tamam demektir zaten esim de birakti sigarayi cani sıkıldığında cok zorlanirdi ama sonra unutuyo gidiyo insan 1 bucuk yil oldu esim bırakali
Ayy bi kalkamadim kiz

Ay valla mı

Kavga etmesek iyi olsa işler aklıma gelmicekti ama hemen bahane işte bir olay oldu mu resmen zayıflık başa çıkmak için yapıyorsun bunu yani

Ay valla mı

Kavga etmesek iyi olsa işler aklıma gelmicekti ama hemen bahane işte bir olay oldu mu resmen zayıflık başa çıkmak için yapıyorsun bunu yani
Zor kuzum kolay mi alışkanlık sonucta boyle can sıkıntısında da hemen aklina geliyo iste sabret

Gideyim de limonlu soda içeyim o da yakıyor insanın genzini biraz
İc ic iyi gelir
Yaptim kiz rippedi pek tınlamadi bana terlemedim bile ama hareketler guzel abs yetersiz bence ben 10 dk abs yapiyom az diyodum bu jilli 3 hareket kondurmus sadece

İc ic iyi gelir
Yaptim kiz rippedi pek tınlamadi bana terlemedim bile ama hareketler guzel abs yetersiz bence ben 10 dk abs yapiyom az diyodum bu jilli 3 hareket kondurmus sadece

Sana kolay geldiyse bizi yere yatırır şimdi kesin

Belki diğer haftaları daha zordur bana hafta 4 gayet deli gelmişti

Sana kolay geldiyse bizi yere yatırır şimdi kesin

Belki diğer haftaları daha zordur bana hafta 4 gayet deli gelmişti
Dogru diyon kiz keske hafta 4 ü yapaydim coşmuştur 4.haftada ama benim kendi programimda canim çıkıyo ben ona devam ben jillianda neden sakatlandigimi hatirladim kardiyolarda sakatlanıyorum ben ayak bileklerim nedense bide sınavlari cekmedim baska hareket yaptim o sirada ama kardio az bu rippedde kalca bacak ağırlıklı guzel hareketler var

Sence Shredden daha mı iyi yoksa daha mı kötü peki ?

Sence Shredden daha mı iyi yoksa daha mı kötü peki ?
Valla shreddi yapali cok oldu onda daha cok zorlanmistim ama spora yeni başlamıştım onu yaptigimda rippedin abssi cok zayif geldi bana hep bacaga yogunlasmis ama diger haftalara bakmadim belki değiştirerek gitmistir ama max30 u tek gecerim

Bana da ripped zor görünüyor kardiyolarından dolayı bir de süresi biraz daha uzun ya
Bazı hareketlerin modifiye hali de yok pek
Bir şekilde yuvarlanıp gitmeye çalışacağım
Aman denerim baktım olmuyor değiştiririm
Gerçi alışırım bence shredin ilk günleri de ölüyordum
Ama şu an mutluyum çünkü bitti
Şimdi ara verebileceğim bir hafta yürümem lazım
Hem bu vesileyle dışarı çıkmış olacağım
Evde olmaktan gına geliyor bana
Bakalım 15.000 adım nasıl tamamlayacağım

***14. TAKİM 523. ETAP***

poncikbirgelincik(59,8///%)
senad(61.3///%)
Buki_89(71,8///%)
justholdmetight (74,7///%)
Yuzlesmegunu(93///%)

14. Takım Ortalama:%

Günaydın kilom sabit şöyle bir sey oldu kilo sabit ama 800 gram yağdan gitmiş ödem var dedi birde stresten kabız oldum yapamıyorum var ama yapamıyorum öyle

Su tuvalet problemi çok sinir bozucu gercekten. Ben de lavaboya çıkmadan yaratılmak zorunda kalıyorum. Yemek yer yemez geliyor ama deli oluyorum

Kas yapmak icin spordan sonra cikilatli süt de iciyila biliyon mu
O içimin sütlerini hala bulamadım kız

Ondan gına geldi diye atıyorum ama dikkatinizden kaçmadı tüh

kızlar ben gördüm markette 3 lira mı neydi fazla geldi sporda yapmıyom diye almadım spora başlayınca alırım belki ama hergünde sanmıyorum alabileceğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…