- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.161
Giniydin pincikkkkkGünaydın kızlaarrrwcye çıkabildim düne göre -400 Şu ramazan bitince 58 olcam inaniyorum
bn bunu kaçırmışım bakkk 800gr cok iyiGünaydın kilom sabit şöyle bir sey oldu kilo sabit ama 800 gram yağdan gitmiş ödem var dedi birde stresten kabız oldum yapamıyorum var ama yapamıyorum öyle
günaydıınnn canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar boll eksiler
Ay hergun bende alamam ona ayiracak bütçe yohkızlar ben gördüm markette 3 lira mı neydi fazla geldi sporda yapmıyom diye almadımspora başlayınca alırım belki ama hergünde sanmıyorum alabileceğimi
Tartildin mi fistikogünaydıınnn canım
geldin gdiyosun bile valla ben şoktesekkürler tatlim:) hedefe son 2,5 kilo ay cok mutluyum
hee bkalımCok kotu cooook
Aslinda cok az ama bizim grupta harikaaa kaliyo bu eksitesekkürler tatlim:) hedefe son 2,5 kilo ay cok mutluyum
yokTartildin mi fistiko
Yaa bozdun iste sen oyunuyokyarın sabah tartılırım bakim unuttum ben bugün cuma oldugunu
800 gram yagdan cok iyi canim bence güzel bir baslangic. Ne dedi diyetisyen iyibi haftami olmus senin icin yoksa daha iyi mi olmasi gerekiomus?Günaydın kilom sabit şöyle bir sey oldu kilo sabit ama 800 gram yağdan gitmiş ödem var dedi birde stresten kabız oldum yapamıyorum var ama yapamıyorum öyle
unuttummYaa bozdun iste sen oyununidin tartilmadin
-300 güzell[***14. TAKİM 523. ETAP***
poncikbirgelincik(59,8/59,6/0,2/%0,33)
senad(61.3/61/0.3/%0.49)
Buki_89(71,8/71,3/0,5/0,70%)
justholdmetight (74,7/+0,1/74,8/%-0,13)
Yuzlesmegunu(93///%) Sabit.
14. Takım Ortalama:%
61
demek sabitsinniye neden niçinnn
aysen de kilo vermeye başladın ya artık tamamm
tebrik ederim kuzuuu bayramdan sonra daha güzel sonuclar bekliyorum sendennnn
ben sana artıyla gelme demiştim ama sen naptın artıyla geldin
Bende tartildim aha söylüyom simdiunuttummama en fazla 54.5 olmuşumdur onu dyim yani daha da vermemişimdir muhtemelen açık ara öndesin YİNE
-300 güzellbayramdan sonra gelsin 60lı rakamlaarr
hihihi yok kiz gitmem ben hedefime ulasirsam eger kendime yeni bi hedef sececegimgeldin gdiyosun bile valla ben şok
demek sabitsinniye neden niçinnn
aysen de kilo vermeye başladın ya artık tamamm
tebrik ederim kuzuuu bayramdan sonra daha güzel sonuclar bekliyorum sendennnn
ben sana artıyla gelme demiştim ama sen naptın artıyla geldin
Vallaçünkü şey vardı kendim edip kendim buldum
Gelince atarım
Dikkatli yaparsan olmaz kuzu, gösterdiği gibi yap sakatlığa yol açabilir dediği hareketler ve hataları da gösteriyor sen orjinalinden yapmadın tabi
ya belki beslenme düzenini değişitrirsen düzelir vermeye devam edersinBunun gizemini ben de çözebilmiş değilim. spor yapıyordum bırakim dedim bırakmadım belki cumaya fark eder diye ama fark etmedi. e diyet deseniz 1200 kal sayıyorum , yağlı yemiyorum. yani sporu bi kac gün bırakıp yemeğe mi abanayım napim bilmiyorum artık sinirim bozuldu zaten ilk defa kilo veremiyorum
haaa ama şöyle bir durum var ben yağ kas da ölçüyorum ve bugün bakmadım kasım ne durumda. yağ azaldıysa tartıda fark etmese bile o bana bi motive olabilir :)
Cuma kilom: 55.8
Güncel kilom: 53.7
Fark: 2.1
Aslında daha cok vermiştim ama dün biraz fazla kaçırınca 300 400 gr geldi geriorucken kilo veremiyorum kendimi zor tutuyorum yememek icin ama yine de az az yiyorum sonra da boyle oluyo iste
oo düşürcen miii hedefiiihihihi yok kiz gitmem ben hedefime ulasirsam eger kendime yeni bi hedef sececegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?