Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

soruları paylaşıyosalar bol bol çıkmş soruları çöz kuzum sonucta sınava da aşinasın bence bu sefer istediğin gibi olcak hersey sınavdan sonrada cok iyi kilo vericeksin
sınav formatı her sınavda değişiyor hakimlik sınavlarında çıkan hukuk sınavlarını önümüze veriyorlar ondan korkuyorum bu kadar bebeğim bundan sonraki de ekimdeymiş .. sınavdan sonra desteğiniz ile sağlam spor yapcam uyku düzenimide bozmayacam inşallah ..sen jiiliye ne zaman başlıcaksın

poncikbirgelincik bayramdan sonra senden 55 56 bekliyorummm cicim cok az gitmis ama bu sende buyuk bi gelisme tebrikler.

teşekkür ediyoroommmm canom bende bekliyorum inşallah nişana kadar 56 olcam bayramdan sonra hemen spora başlıyorum yapabilirsem evdede jili yapıcam wc sorunuda çözüldü mü tamamdır

anladim canim negüzel sen baya vermissin harika bi basari yani

ben jilli de kararsızım kendime spor bakıyorum byram bitsin diye bekliyorum

ama ramazandan oluyo mesela normalde ben ise geliyodum kahvaltıdan sonra çay iciyodum üstüne bolca su hemen cıkıyodum wcye ramazandan sonra düzelir diye düsünüyorum eğer gecmezse 1 haftada o zaman gidicem doktora
Hee ozaman tmm grupta hep bi kabizlik sorunu varya bende karistiriyorm artk kimin neydi diye valla ramazandan sonra gecmezse gidin ya yazik gunah yani sizede. Ben bigun cikmasam cok rahatsiz oliyorum.
Bayraamda dikkat et bak sakin alma verdigini

Hee ozaman tmm grupta hep bi kabizlik sorunu varya bende karistiriyorm artk kimin neydi diye valla ramazandan sonra gecmezse gidin ya yazik gunah yani sizede. Ben bigun cikmasam cok rahatsiz oliyorum.

evet herkeste var ya niye böyle oluyo
insallah almıcam dün sarma sardık baya fazla abartmadan yicem almadan vermeden gelmek tek amacım

sürekli kabız olan benim karışmasın lütfen

sürekli kabız olan benim karışmasın lütfen
Hahahaha dogruu senmiydin o yokyok poncij kadar degildir arti cikan o
ben en cok cikolatadan yana zorlanıyorm baklava falan yaptrmıcaktm annemin arkadaşının eşinde büyük yuvarlak borcamımız vardı ona baklava açmıs bize
ciiikolataaaami cikolatadan zorlanilirmi 1 tane ye tamam neee cikilatasi baklava dururken
Ooo ballisinizz baklavada hazir ohh
Ay ben allahtan ev baklavadi sevmiyorm bitane cok cnm cekerse yerm okdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…