- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.181
kilo vermemişim yağdan gitmiş ya yağdan gitmesi güzel ama tartıda kilo aynı olmasını beğenmedi tarif verdi sıcak su ile yapıp içicem hergün 1,5 litre +1,5 litre su ile kefiri sabah aç karnına içicem menülerim değişti yoğurt devam zaten800 gram yagdan cok iyi canim bence güzel bir baslangic. Ne dedi diyetisyen iyibi haftami olmus senin icin yoksa daha iyi mi olmasi gerekiomus?
O kadar iddali konustum ki bende kendimi 51 olcam sandim agahahahahhaya belki beslenme düzenini değişitrirsen düzelir vermeye devam edersin
53lere düştün demkevalla ben seni 51lerde bekliyodum ne yalan söyliyeyim
oo düşürcen miii hedefiiihoşuna gitti dimi zayıflamak
belkide ama inanılmaz şişkşnlik var strestendir dedi stres şişiriyormuş gerçekten .. ve sabahları elimden geldiğince limonlı su içtim onun etkisi olmuşturbn bunu kaçırmışım bakkk 800gr cok iyi
o kaçamağı yapmasaydn belki daha fazla olcaktı
Ama 1 haftam boşa gitmiş oldu inşallah gider yürüş yapmaya çalışcam bayramda 20 dk akşam 20 dk sabah şeklindeAma superrrrrrr 800 gr yag harika bebegim odemin ve kabizligin gidince haftaya tartiya da yansır onemli olan yagdan gitmesi zaten
cok iddalıydn haketO kadar iddali konustum ki bende kendimi 51 olcam sandim agahahahahhakiz oruca baslayinca 400 500 grmini aldim ger eger oruc bitmis olsaydi kesin 52 olurdum benim hedef 52,7 falandi olurum diye düşünüyodum ama olamadi suan ramazana başladığım kilodayim hic kilo almadan bitirdim ki ramazani
neyin stresi kuzum neyi taktın bu kadar kibelkide ama inanılmaz şişkşnlik var strestendir dedi stres şişiriyormuş gerçekten .. ve sabahları elimden geldiğince limonlı su içtim onun etkisi olmuştur
Bosa gitmemis bence canim dikkat etmesen yagdan veremezdin haftaya odemler gider tartiya da yansirAma 1 haftam boşa gitmiş oldu inşallah gider yürüş yapmaya çalışcam bayramda 20 dk akşam 20 dk sabah şeklinde
Aynen bide bayramda alırık onlari verirken kapisirikcok iddalıydn haketD neyse yeni haftaya sağlık bayramdan sonra yeni hedeflerlle gelicem karsına
duellolarımız bitmedi
ben bi yarın tartılayımda bakimAynen bide bayramda alırık onlari verirken kapisirik
He kiz iki gundur orucum ben yarim kilo geldiben bi yarın tartılayımda bakimbugün oruclusun dimi
evet ja söyle bi 65 mi desem diorum ama önce bi 68 görimde öyle karar vercem hihihioo düşürcen miii hedefiiihoşuna gitti dimi zayıflamak
Ama ben istedigim incelige kavustum vallaben bi yarın tartılayımda bakimbugün oruclusun dimi
buarada sen nekadarda verdin canim o kilolari?Ama ben istedigim incelige kavustum vallakarnim yapışmış icine incecikkkkkkkkkkkk kuru kiz iftiharla sunar ovgu biitti
Ben vereli cok oldu canim 2 bucuk senedir kilomu koruyorum 2 aliyorum geri veriyorum falan oyle koruyorum kilomu ben baska takimda verdim kilomu zaten kkya geldigimde kendim 75den 61 e inmistim 4 5 ayda sonra 8. Takimda 55 inip mezun oldum sonra 57 ye ciktim sonra 14. Takima kaptan oldum sonra burda 52 ye indim falanbuarada sen nekadarda verdin canim o kilolari?
unuttummama en fazla 54.5 olmuşumdur onu dyim yani daha da vermemişimdir muhtemelen açık ara öndesin YİNE
-300 güzellbayramdan sonra gelsin 60lı rakamlaarr
aynen beybi bayramıda atlattık mı tamamdırHe kiz iki gundur orucum ben yarim kilo geldigece yemiyoduk ya daha az çıkıyodum tabi
aynen 68de bak nasıl durcaksın olmadı 65 derizevet ja söyle bi 65 mi desem diorum ama önce bi 68 görimde öyle karar vercem hihihi
Ama ben istedigim incelige kavustum vallakarnim yapışmış icine incecikkkkkkkkkkkk kuru kiz iftiharla sunar ovgu biitti
bayramda kilo almak yok bakİnşallah keptinn da bakalım o bayram Nasıl olacak
SINAV STRESİ beni öldürdü çalışıyorum 3 dersi iyi bildim mi diğer derslerden az da yapsam iş tamam ama stres bastı acayip hem kilo verme stresi hem sınav stresi oldu şimdineyin stresi kuzum neyi taktın bu kadar ki
inşallah kuzum bir 69 göremedim zatenBosa gitmemis bence canim dikkat etmesen yagdan veremezdin haftaya odemler gider tartiya da yansiryürüyüş yap tabi cok iyi olur
soruları paylaşıyosalar bol bol çıkmş soruları çöz kuzum sonucta sınava da aşinasın bence bu sefer istediğin gibi olcak herseySINAV STRESİ beni öldürdü çalışıyorum 3 dersi iyi bildim mi diğer derslerden az da yapsam iş tamam ama stres bastı acayip hem kilo verme stresi hem sınav stresi oldu şimdi
Giniydin pincikkkkkeksidesin
Cuma kilom: 55.8
Güncel kilom: 53.7
Fark: 2.1
Aslında daha cok vermiştim ama dün biraz fazla kaçırınca 300 400 gr geldi geriorucken kilo veremiyorum kendimi zor tutuyorum yememek icin ama yine de az az yiyorum sonra da boyle oluyo iste
Ay hergun bende alamam ona ayiracak bütçe yohama spor sonrasi harika olur yaaa salona giderken alirsin çıktığında icersin arada kiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?