Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

800 gram yagdan cok iyi canim bence güzel bir baslangic. Ne dedi diyetisyen iyibi haftami olmus senin icin yoksa daha iyi mi olmasi gerekiomus?
kilo vermemişim yağdan gitmiş ya yağdan gitmesi güzel ama tartıda kilo aynı olmasını beğenmedi tarif verdi sıcak su ile yapıp içicem hergün 1,5 litre +1,5 litre su ile kefiri sabah aç karnına içicem menülerim değişti yoğurt devam zaten

ya belki beslenme düzenini değişitrirsen düzelir vermeye devam edersin

53lere düştün demke valla ben seni 51lerde bekliyodum ne yalan söyliyeyim

oo düşürcen miii hedefiii hoşuna gitti dimi zayıflamak
O kadar iddali konustum ki bende kendimi 51 olcam sandim agahahahahha kiz oruca baslayinca 400 500 grmini aldim ger eger oruc bitmis olsaydi kesin 52 olurdum benim hedef 52,7 falandi olurum diye düşünüyodum ama olamadi suan ramazana başladığım kilodayim hic kilo almadan bitirdim ki ramazani

bn bunu kaçırmışım bakkk 800gr cok iyi
o kaçamağı yapmasaydn belki daha fazla olcaktı
belkide ama inanılmaz şişkşnlik var strestendir dedi stres şişiriyormuş gerçekten .. ve sabahları elimden geldiğince limonlı su içtim onun etkisi olmuştur

cok iddalıydn haket D neyse yeni haftaya sağlık bayramdan sonra yeni hedeflerlle gelicem karsına
duellolarımız bitmedi

Ama 1 haftam boşa gitmiş oldu inşallah gider yürüş yapmaya çalışcam bayramda 20 dk akşam 20 dk sabah şeklinde
Bosa gitmemis bence canim dikkat etmesen yagdan veremezdin haftaya odemler gider tartiya da yansir yürüyüş yap tabi cok iyi olur

buarada sen nekadarda verdin canim o kilolari?
Ben vereli cok oldu canim 2 bucuk senedir kilomu koruyorum 2 aliyorum geri veriyorum falan oyle koruyorum kilomu ben baska takimda verdim kilomu zaten kkya geldigimde kendim 75den 61 e inmistim 4 5 ayda sonra 8. Takimda 55 inip mezun oldum sonra 57 ye ciktim sonra 14. Takima kaptan oldum sonra burda 52 ye indim falan hepsini toplarsan 1 seneyi bulmustur canim

He kiz iki gundur orucum ben yarim kilo geldi gece yemiyoduk ya daha az çıkıyodum tabi
aynen beybi bayramıda atlattık mı tamamdır

evet ja söyle bi 65 mi desem diorum ama önce bi 68 görimde öyle karar vercem hihihi
aynen 68de bak nasıl durcaksın olmadı 65 deriz

Ama ben istedigim incelige kavustum valla karnim yapışmış icine incecikkkkkkkkkkkk kuru kiz iftiharla sunarovgu biitti

ağlayasım geliyo ben niye veremiyorum

İnşallah keptinn da bakalım o bayram Nasıl olacak
bayramda kilo almak yok baksakkıncok kötü yaparım

SINAV STRESİ beni öldürdü çalışıyorum 3 dersi iyi bildim mi diğer derslerden az da yapsam iş tamam ama stres bastı acayip hem kilo verme stresi hem sınav stresi oldu şimdi
soruları paylaşıyosalar bol bol çıkmş soruları çöz kuzum sonucta sınava da aşinasın bence bu sefer istediğin gibi olcak hersey sınavdan sonrada cok iyi kilo vericeksin

Giniydin pincikkkkk eksidesin

giniydin pincircim ivit iksidiyim bigin

tebrik ediyorommmm seniii

Ay hergun bende alamam ona ayiracak bütçe yohama spor sonrasi harika olur yaaa salona giderken alirsin çıktığında icersin arada kiz

bendede yok batarım alırsam maaşın 3te 1i süte gider haftada 3 spora gidersem 3 gün alırmdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…