- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.221
Tartida eksi varmi peki.24,10 kiloydu 800 gram gitti kuzum ölçümler diyetisyende kalıyor inceliyor her gittiğimde
kefir denemedin dimi ... streste yapıyor ve şişiriyor bugün öyle dedi diyetisyenim ödemde yapıyor stres yeni bir bilgi benim içininşallahben su ramazandan sonra wc sorunum cozulurse hıc bısey yapmadan 58 olcagıma ınanıyorum cunku gercekten dogru duzgun cıkamıyorum wcye
he ben genelde sorunluyumda artı cıkmıyorum allahın hikmetiHahahaha dogruu senmiydin o yokyok poncij kadar degildirarti cikan o
ciiikolataaaamicikolatadan zorlanilirmi 1 tane ye tamam neee cikilatasi baklava dururken
Ooo ballisinizz baklavada hazir ohh
Ay ben allahtan ev baklavadi sevmiyormbitane cok cnm cekerse yerm okdr
karın ve üst bacak kuzum bende selülit yok galiba yada ben görmüyorumkarın bölgesi ağırlıklı mı yapcaksın kuzum .. ben de yaparken sıkılıyorum onu birde çok yoruluyorum ama selülitlere çok iyi geliyor
hayır yok yağdan gitmiş 800 gram kilo aynı ödem vardır dedi .ellerimin şişliğini sordu kapatırken az acıyor gibi psikolojikte olabilir yle dediği için .. giyemediğim pantolonuma harika bir şekilde girdim simitlerim de çıkmadı .. umarım sınavdan sonra tek odak noktam diyet por olcak kafam çok rahatlarTartida eksi varmi peki.
Ama tarti burasi icin onemli zaten takilma ona hic bir zaman onemli olan incelmek. Senin vuxudun simdi bu kiloyu sabitliyo oturuyoo bende bazi kilolarda verirken takilmistim ama sen arada verdn ya kirarsin yakinda
karın videolarında eşlik edebilirim sana jilli ile ağır olmazsa ise .. olsa gözüne çarpardı kuzumhe ben genelde sorunluyumda artı cıkmıyorum allahın hikmeti
daha tatlı yapılcaaakkkkakşamda sarma sarcaz ne cok iş bu bayramlar ya
karın ve üst bacak kuzum bende selülit yok galiba yada ben görmüyorum
Odem olablr yaa evettr bosver stres yapma bak pntlnda olmuss bunlar guzel seyler tarti sadece rakaaamhayır yok yağdan gitmiş 800 gram kilo aynı ödem vardır dedi .ellerimin şişliğini sordu kapatırken az acıyor gibi psikolojikte olabilir yle dediği için .. giyemediğim pantolonuma harika bir şekilde girdim simitlerim de çıkmadı .. umarım sınavdan sonra tek odak noktam diyet por olcak kafam çok rahatlar
24,10 kiloydu 800 gram gitti kuzum ölçümler diyetisyende kalıyor inceliyor her gittiğimde
Benm sadece temizlikten baska ism yok nee kaa guzelhe ben genelde sorunluyumda artı cıkmıyorum allahın hikmeti
daha tatlı yapılcaaakkkkakşamda sarma sarcaz ne cok iş bu bayramlar ya
karın ve üst bacak kuzum bende selülit yok galiba yada ben görmüyorum
Hahahaha dogruu senmiydin o yokyok poncij kadar degildirarti cikan o
ciiikolataaaamicikolatadan zorlanilirmi 1 tane ye tamam neee cikilatasi baklava dururken
Ahaaa benim kafadasinben çikilata pek severimsevdiceğim kasımda gelmesinde bana 2 koli antep fıstıklı kare çikolata aldı artık iğrendim yiyemiyorum onu
hazır valla bende cok sevmiyorum hazır antep fıstıklı baklavaım pek severim Amcam antepte görev yapmıstı ordan gönderiyolardı ona ama mükemmmellllll
Regliyken verdim verecegimi ben kiz sen annenlerle aksam yedin ya ondan istedigin gibi inmedi benceben 5 bucukda yedim aksam yemegini bayramdan sonra duzene girer inersin bebegimaynen beybi bayramıda atlattık mı tamamdır
aynen 68de bak nasıl durcaksın olmadı 65 deriz
ağlayasım geliyo ben niye veremiyorum
bayramda kilo almak yok baksakkın cok kötü yaparım
Hee pincik ile pincir olabildik sonundaginiydin pincircim ivit iksidiyim bigin
tebrik ediyorommmm seniii
bendede yok batarım alırsam maaşın 3te 1i süte giderhaftada 3 spora gidersem 3 gün alırmdı
kefir denemedin dimi ... streste yapıyor ve şişiriyor bugün öyle dedi diyetisyenim ödemde yapıyor stres yeni bir bilgi benim için
Ahaaa benim kafadasinbende yerim antep fistkli cikilataa cok severm yaa ama bayramda genelde sutlu bitterli fln yada findkli yeme hc degmez
Baklavada fistkli olsa kesn dayanamam ama allahtan evde cevizli yapiyilar
Uff ya ben cevizli ev baklavasi cok seviyom cokHahahaha dogruu senmiydin o yokyok poncij kadar degildirarti cikan o
Benimde temizlik yapmam lazim yapicam bugunBenm sadece temizlikten baska ism yok nee kaa guzel
Hee pincik ile pincir olabildik sonundabende seni tebrik ediyorum bida 60 i hic gormeeeeee
zaten bayramda gezmiyorum evdeym diyosun nasıl alcan ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?