Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

24,10 kiloydu 800 gram gitti kuzum ölçümler diyetisyende kalıyor inceliyor her gittiğimde
Tartida eksi varmi peki.
Ama tarti burasi icin onemli zaten takilma ona hic bir zaman onemli olan incelmek. Senin vuxudun simdi bu kiloyu sabitliyo oturuyoo bende bazi kilolarda verirken takilmistim ama sen arada verdn ya kirarsin yakinda

inşallah ben su ramazandan sonra wc sorunum cozulurse hıc bısey yapmadan 58 olcagıma ınanıyorum cunku gercekten dogru duzgun cıkamıyorum wcye
kefir denemedin dimi ... streste yapıyor ve şişiriyor bugün öyle dedi diyetisyenim ödemde yapıyor stres yeni bir bilgi benim için

he ben genelde sorunluyumda artı cıkmıyorum allahın hikmeti
daha tatlı yapılcaaakkkk akşamda sarma sarcaz ne cok iş bu bayramlar ya

karın bölgesi ağırlıklı mı yapcaksın kuzum .. ben de yaparken sıkılıyorum onu birde çok yoruluyorum ama selülitlere çok iyi geliyor
karın ve üst bacak kuzum bende selülit yok galiba yada ben görmüyorum

Tartida eksi varmi peki.
Ama tarti burasi icin onemli zaten takilma ona hic bir zaman onemli olan incelmek. Senin vuxudun simdi bu kiloyu sabitliyo oturuyoo bende bazi kilolarda verirken takilmistim ama sen arada verdn ya kirarsin yakinda
hayır yok yağdan gitmiş 800 gram kilo aynı ödem vardır dedi .ellerimin şişliğini sordu kapatırken az acıyor gibi psikolojikte olabilir yle dediği için .. giyemediğim pantolonuma harika bir şekilde girdim simitlerim de çıkmadı .. umarım sınavdan sonra tek odak noktam diyet por olcak kafam çok rahatlar

karın videolarında eşlik edebilirim sana jilli ile ağır olmazsa ise .. olsa gözüne çarpardı kuzum

Odem olablr yaa evettr bosver stres yapma bak pntlnda olmuss bunlar guzel seyler tarti sadece rakaaam

Benm sadece temizlikten baska ism yok nee kaa guzel

ben çikilata pek severim sevdiceğim kasımda gelmesinde bana 2 koli antep fıstıklı kare çikolata aldı artık iğrendim yiyemiyorum onu
hazır valla bende cok sevmiyorum hazır antep fıstıklı baklava ım pek severim Amcam antepte görev yapmıstı ordan gönderiyolardı ona ama mükemmmellllll

Ahaaa benim kafadasin bende yerim antep fistkli cikilataa cok severm yaa ama bayramda genelde sutlu bitterli fln yada findkli yeme hc degmez
Baklavada fistkli olsa kesn dayanamam ama allahtan evde cevizli yapiyilar

aynen beybi bayramıda atlattık mı tamamdır

aynen 68de bak nasıl durcaksın olmadı 65 deriz

ağlayasım geliyo ben niye veremiyorum

bayramda kilo almak yok baksakkıncok kötü yaparım
Regliyken verdim verecegimi ben kiz sen annenlerle aksam yedin ya ondan istedigin gibi inmedi benceben 5 bucukda yedim aksam yemegini bayramdan sonra duzene girer inersin bebegim

giniydin pincircim ivit iksidiyim bigin

tebrik ediyorommmm seniii

bendede yok batarım alırsam maaşın 3te 1i süte gider haftada 3 spora gidersem 3 gün alırmdı
Hee pincik ile pincir olabildik sonundabende seni tebrik ediyorum bida 60 i hic gormeeeeee

Ahaaa benim kafadasin bende yerim antep fistkli cikilataa cok severm yaa ama bayramda genelde sutlu bitterli fln yada findkli yeme hc degmez
Baklavada fistkli olsa kesn dayanamam ama allahtan evde cevizli yapiyilar

bendee hiç yemem adi dandik cikolata sütlü falan yiceğime yediğim güzel olcak değcek ama ülker kare antep fıstıklı yiyemiyorum daha çünkü bıktımmmmm
bizim evin orda künefeci var bitane çok meshur sdece künefe yapıyo antep fıstıklı koca kocaa ondan yicem sevdiceğim gelince o pek seviyo hem o zmaan 56 olmus olurum bence

Uff ya ben cevizli ev baklavasi cok seviyom cok bugun acmayi düşündüm bi saattir baklava sekilleri bakiyomsonra bosver bayramda yicen delirme kendine gel dedim

kızlarrrr ben nişan icin şarkı listesi yapıyorum bana yardim edermisiniz dans giriş pasta sonra oynamak icin şarkılar önerir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…