- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.241
Odem olablr yaa evettr bosver stres yapma bak pntlnda olmuss bunlar guzel seyler tarti sadece rakaaam
Sana bisey diyimmmmm torkunun fistikli cikolatasi efsanee olms benceeebendee hiç yemem adi dandik cikolata sütlü falan yiceğime yediğim güzel olcak değcekama ülker kare antep fıstıklı yiyemiyorum daha çünkü bıktımmmmm
bizim evin orda künefeci var bitane çok meshur sdece künefe yapıyo antep fıstıklı koca kocaaondan yicem sevdiceğim gelince o pek seviyo hem o zmaan 56 olmus olurum bence
Ay allahtan sevmiorm yaaaa hani bitane yesem kesiyo fistkli olsa 4 5 gomerm bi andaUff ya ben cevizli ev baklavasi cok seviyom cokbugun acmayi düşündüm bi saattir baklava sekilleri bakiyom sonra bosver bayramda yicen delirme kendine gel dedim
bende bugun yapcam camase islerimi hallettimde yerlestrcem dip kose temizlicemmmmm bugn aksama kadr bitiririm aksamda esm gelnce camlari hallederiz o disi ben ici 10.kat malummBenimde temizlik yapmam lazim yapicam bugunyarina is kalmasin
ben kofte yemistm yanls htrlamiyosam bursadaburnuma tereyağlı pideli köfte kokuları gleiyobursalı olmayanda pideli köfteyi bilmez bu arada
Ay benim ince yanilmiyosam
evet ya oldu ayak bileklerim azcık ince olsa daha seksi olur
Oynamak icin olanlaridami sen seciceksin onu mekan ayarlamiyomukızlarrrrben nişan icin şarkı listesi yapıyorum bana yardim edermisiniz dans giriş pasta sonra oynamak icin şarkılar önerir misiniz
4 hafta ya 180 tl ödüyorum ilk başta öf deim ama kadın liste verip göndermiyor işini yapıyor ayrı bir dosyam var mesela ... sen benim gibi ekmeği arttırsan kefiri hep diyorum sana içene kadar iç dicim gerçekten rahatlatıyor ...bende mi gitsem diyetisyene ya ama az parada değil
ayak bilek takıntım var benim de kuzum ölçmedim hiç ne kadar ice o kadar seksiAy benim ince yanilmiyosam
21.5 olcusu iyimi
Hic dusunmemistm bunu daha incelie merak etme sabir et.
burcu güneş ve selami şahin ben bir tek kadın sevdim eski bir şarkı ama anlamı çok güzel pasta keserken arada olabilir giriş müzüiği için çok eskidi ... sonrasında da kıskananlaar çatlasın diye bir parça onu çaldır derim varsa kıskanan daha çok çatlasınkızlarrrrben nişan icin şarkı listesi yapıyorum bana yardim edermisiniz dans giriş pasta sonra oynamak icin şarkılar önerir misiniz
Benm alt bacak bilek fln incede sorunlarn hepsi ust bacakda toplanms hahaahahahahah nazar etmim bu ara inceldi 2 cmayak bilek takıntım var benim de kuzum ölçmedim hiç ne kadar ice o kadar seksi
denicem demek istemiyorum denemicem torkuyuSana bisey diyimmmmm torkunun fistikli cikolatasi efsanee olms benceeecok begendm ulker fln guzel degl yaa pffff
Ay allahtan sevmiorm yaaaa hani bitane yesem kesiyo fistkli olsa 4 5 gomerm bi anda
bende bugun yapcam camase islerimi hallettimde yerlestrcem dip kose temizlicemmmmm bugn aksama kadr bitiririm aksamda esm gelnce camlari hallederiz o disi ben ici 10.kat malummo sopayla siliyo uzun kolu ya kaalkicammm birazdan baslicam
ben kofte yemistm yanls htrlamiyosam bursadauludaga geldigim zaman merkezinde gezerken
mekan ayarlıyo aslında ama onlarıda ben secmek ıstıyorum mekanınkıleri istemiyorumOynamak icin olanlaridami sen seciceksin onu mekan ayarlamiyomu
ya çok fazla bide araştır bul falan kalsın simdi ona para veremem4 hafta ya 180 tl ödüyorum ilk başta öf deim ama kadın liste verip göndermiyor işini yapıyor ayrı bir dosyam var mesela ... sen benim gibi ekmeği arttırsan kefiri hep diyorum sana içene kadar iç dicim gerçekten rahatlatıyor ...
giriş müziği mi çok eskidiburcu güneş ve selami şahin ben bir tek kadın sevdim eski bir şarkı ama anlamı çok güzel pasta keserken arada olabilir giriş müzüiği için çok eskidi ... sonrasında da kıskananlaar çatlasın diye bir parça onu çaldır derim varsa kıskanan daha çok çatlasın
Bende önemsemedim hiç 78 iken 2 katıydı şuan ki halimin .. ince olmak çok güzel ama giyinmesini biliceksin dün bir bayan gördüm zayıf ama bakımsız kot üstüne bluz ama nasıl uyumsuz zayıfsan daha bakımlı olmalu bence değişik değişik giyinebilir insan herşey oturur üstüneBenm alt bacak bilek fln incede sorunlarn hepsi ust bacakda toplanms hahaahahahahah nazar etmim bu ara inceldi 2 cmbej bilegimi olcmustm ama kilo verince yani gecen sene 68ken fln 22 di 21.5 olms demekki. Allah bilir ilk kacti onemsemedigimden olcmedm ama guzel duruyo yazlari ozellkle
Bende önemsemedim hiç 78 iken 2 katıydı şuan ki halimin .. ince olmak çok güzel ama giyinmesini biliceksin dün bir bayan gördüm zayıf ama bakımsız kot üstüne bluz ama nasıl uyumsuz zayıfsan daha bakımlı olmalu bence değişik değişik giyinebilir insan herşey oturur üstüne
bana ellerini ver çok güzel o şarkıyı düşünüyordum aklıma gelmemişti .. yokya boşver ceceliyi gülbende pek hoşuma gitmedi melis kim onu dinliyimdenicem demek istemiyorum denemicem torkuyu
köfte ayrı pideli köfte ayrııı ye bak gelirsen dene çok güzilmis gibi tereyağlı
mekan ayarlıyo aslında ama onlarıda ben secmek ıstıyorum mekanınkıleri istemiyorum
ya çok fazla bide araştır bul falan kalsın simdi ona para veremem
giriş müziği mi çok eskidi
benim aklımdada dans müziği
Melis Bilen pamuk kalplim
Gülben ergen teşekkür ederim
Bana ellerini ver
Fikrimin ince gülü
bunlar var senin dediğinide dinliyim artık Ceceliden öööööö geldi
du bakalım bayramdan sonra burda paylaşırım zaten sorarım sana da kuzum neler yaptıgını sende diyetisyene danışırsın olur derse beraber başlarızkarın videolarında eşlik edebilirim sana jilli ile ağır olmazsa ise .. olsa gözüne çarpardı kuzum
tabbi gelen olmayıncaaaBenm sadece temizlikten baska ism yok nee kaa guzel
galiba kuzu geç saatte yiyince demekRegliyken verdim verecegimi ben kiz sen annenlerle aksam yedin ya ondan istedigin gibi inmedi benceben 5 bucukda yedim aksam yemegini bayramdan sonra duzene girer inersin bebegim
orlarda da yemicen işteçok gezmiyorum ama gene gidiyoruz annemin akrabalarına dedemlere falan
selcuk şahin&sehriban serindag nazarlardan korusun bi dinle bakim begencn mi ben dans için bunu istiyorum nişanlımda begendikızlarrrrben nişan icin şarkı listesi yapıyorum bana yardim edermisiniz dans giriş pasta sonra oynamak icin şarkılar önerir misiniz
bana ellerini ver çok güzel o şarkıyı düşünüyordum aklıma gelmemişti .. yokya boşver ceceliyi gülbende pek hoşuma gitmedi melis kim onu dinliyim
du bakalım bayramdan sonra burda paylaşırım zaten sorarım sana da kuzum neler yaptıgını sende diyetisyene danışırsın olur derse beraber başlarız
tabbi gelen olmayıncaaa
galiba kuzu geç saatte yiyince demek
orlarda da yemicen işte
selcuk şahin&sehriban serindag nazarlardan korusun bi dinle bakim begencn mi ben dans için bunu istiyorum nişanlımda begendi
78,90 ile başladım kuzum ben ama burya gelirken daha azdımkuzu sen kaç kiloyla başlamıştın
78,90 ile başladım kuzum ben ama burya gelirken daha azdım
suat suna senden başkainşallah yemicem
kuzum onu biliyorum ben hatta şarkılarımızla video yapmıstık ondan o yüzden onu yapamam
melis güzel ama sanki uygun olmaz gibime geldidinle kuzu bende gülbenin söylediğini çok sevemedim ama başka kimsede söylemiyo sözleri hoşuma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?