Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sana bisey diyimmmmm torkunun fistikli cikolatasi efsanee olms benceee cok begendm ulker fln guzel degl yaa pffff
Uff ya ben cevizli ev baklavasi cok seviyom cok bugun acmayi düşündüm bi saattir baklava sekilleri bakiyomsonra bosver bayramda yicen delirme kendine gel dedim
Ay allahtan sevmiorm yaaaa hani bitane yesem kesiyo fistkli olsa 4 5 gomerm bi anda
Benimde temizlik yapmam lazim yapicam bugun yarina is kalmasin
bende bugun yapcam camase islerimi hallettimde yerlestrcem dip kose temizlicemmmmm bugn aksama kadr bitiririm aksamda esm gelnce camlari hallederiz o disi ben ici 10.kat malumm o sopayla siliyo uzun kolu ya kaalkicammm birazdan baslicam

burnuma tereyağlı pideli köfte kokuları gleiyo bursalı olmayanda pideli köfteyi bilmez bu arada
ben kofte yemistm yanls htrlamiyosam bursada uludaga geldigim zaman merkezinde gezerken

Son düzenleyen: Moderatör:
bende mi gitsem diyetisyene ya ama az parada değil
4 hafta ya 180 tl ödüyorum ilk başta öf deim ama kadın liste verip göndermiyor işini yapıyor ayrı bir dosyam var mesela ... sen benim gibi ekmeği arttırsan kefiri hep diyorum sana içene kadar iç dicim gerçekten rahatlatıyor ...

kızlarrrr ben nişan icin şarkı listesi yapıyorum bana yardim edermisiniz dans giriş pasta sonra oynamak icin şarkılar önerir misiniz
burcu güneş ve selami şahin ben bir tek kadın sevdim eski bir şarkı ama anlamı çok güzel pasta keserken arada olabilir giriş müzüiği için çok eskidi ... sonrasında da kıskananlaar çatlasın diye bir parça onu çaldır derim varsa kıskanan daha çok çatlasın

ayak bilek takıntım var benim de kuzum ölçmedim hiç ne kadar ice o kadar seksi
Benm alt bacak bilek fln incede sorunlarn hepsi ust bacakda toplanms hahaahahahahah nazar etmim bu ara inceldi 2 cm bej bilegimi olcmustm ama kilo verince yani gecen sene 68ken fln 22 di 21.5 olms demekki. Allah bilir ilk kacti onemsemedigimden olcmedm ama guzel duruyo yazlari ozellkle

denicem demek istemiyorum denemicem torkuyu
köfte ayrı pideli köfte ayrııı ye bak gelirsen dene çok güzil mis gibi tereyağlı

Oynamak icin olanlaridami sen seciceksin onu mekan ayarlamiyomu
mekan ayarlıyo aslında ama onlarıda ben secmek ıstıyorum mekanınkıleri istemiyorum

ya çok fazla bide araştır bul falan kalsın simdi ona para veremem

giriş müziği mi çok eskidi
benim aklımdada dans müziği
Melis Bilen pamuk kalplim
Gülben ergen teşekkür ederim
Bana ellerini ver
Fikrimin ince gülü
bunlar var senin dediğinide dinliyim artık Ceceliden öööööö geldi

Bende önemsemedim hiç 78 iken 2 katıydı şuan ki halimin .. ince olmak çok güzel ama giyinmesini biliceksin dün bir bayan gördüm zayıf ama bakımsız kot üstüne bluz ama nasıl uyumsuz zayıfsan daha bakımlı olmalu bence değişik değişik giyinebilir insan herşey oturur üstüne

kuzu sen kaç kiloyla başlamıştın

bana ellerini ver çok güzel o şarkıyı düşünüyordum aklıma gelmemişti .. yokya boşver ceceliyi gülbende pek hoşuma gitmedi melis kim onu dinliyim

karın videolarında eşlik edebilirim sana jilli ile ağır olmazsa ise .. olsa gözüne çarpardı kuzum
du bakalım bayramdan sonra burda paylaşırım zaten sorarım sana da kuzum neler yaptıgını sende diyetisyene danışırsın olur derse beraber başlarız

Benm sadece temizlikten baska ism yok nee kaa guzel
tabbi gelen olmayıncaaa

Regliyken verdim verecegimi ben kiz sen annenlerle aksam yedin ya ondan istedigin gibi inmedi benceben 5 bucukda yedim aksam yemegini bayramdan sonra duzene girer inersin bebegim
galiba kuzu geç saatte yiyince demek

çok gezmiyorum ama gene gidiyoruz annemin akrabalarına dedemlere falan
orlarda da yemicen işte
kızlarrrr ben nişan icin şarkı listesi yapıyorum bana yardim edermisiniz dans giriş pasta sonra oynamak icin şarkılar önerir misiniz
selcuk şahin&sehriban serindag nazarlardan korusun bi dinle bakim begencn mi ben dans için bunu istiyorum nişanlımda begendi

inşallah yemicem
kuzum onu biliyorum ben hatta şarkılarımızla video yapmıstık ondan o yüzden onu yapamam

Ay çok yoruldum

11.807 adımda bıraktım

Akşam hava serinlesin bir 5bin daha atarım herhalde

İyi oldu böyle müzikle falan kafa dağıtıyor bir de sıcak olmasa

Bir kez daha kendi rezilliğimi gördüm

10bin adım sağlıklı yaşam için, 12bin spor yapmış olmak için lazımmış her gün

Siz yine bir yerlere gidip atıyorsunuz da ben tüm kış evde

Günde 500 atmış mıyımdır şüpheli bir durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…