Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anlaştık kuzum

yürüyüş şartttt bende adımsayar vardı bi ara bnmde günde en fazla 6bin fln oluyodu

11bin807 adım çok iyi valla

ay evet haklisin bu konuda ama bazi insanlar giyimine hic özen göstermio sevmiolarda. Benim bi tanidigim var oda öyle istese neler giyer boylu poslu ama giymio ugrasmio alisveris dahi yapmio annesi alirsa arada üstüne gecirio buldunu:)

Bu daha sabah

Jillian nasıl gidiyor senin

Pek inanmıyordum yürüşün gücüne ama bakalım kilo verdirir mi dersin kaptanım
ben daha yapamadımki 4 gündür dışarı işlerim vardı haftaya cumartesi sınavım da var bedenimi çok yormuyorum açıkçası sınavdan sonra tam gaz devam edecem spora en ktüsü sahile inecem

ben daha yapamadımki 4 gündür dışarı işlerim vardı haftaya cumartesi sınavım da var bedenimi çok yormuyorum açıkçası sınavdan sonra tam gaz devam edecem spora en ktüsü sahile inecem

1 hafta kalmış bile sınavlarının bitmesine kuzu

bence farkediyo hemde cokkkk ama jiliden sonra bilmiyorum tabi hafif gelenbilirrr

Neyse zaten %70i yeme diyorlar ya
Ara öğünlerimi güzel tutarım bu hafta suya da dönüş yaptım mı tamam

Ama o tıka basa yiyeceğim güne karar veremedim henüz

Ripped başlamadan yapmam lazım bir gün

Nasılsa siz de bayramda yersiniz şimdi ben göze batmam

ay evet haklisin bu konuda ama bazi insanlar giyimine hic özen göstermio sevmiolarda. Benim bi tanidigim var oda öyle istese neler giyer boylu poslu ama giymio ugrasmio alisveris dahi yapmio annesi alirsa arada üstüne gecirio buldunu:)
zayıfken güzel oluyorda alışveriş kilolu iken eziyete dönüyor

cok yemek yok ama bakkkk haftaya da artıyla gelme bozusuruz

ay canim bende o kiloyu gördügüm gün basladim zayiflama maratonuma
ya hiç sorma bir strese girdim tedavimde yeni bitmişti yeni kilolar gelmişti streste ştah açtı içkiyede vurdum bir süre bir çıktım ki 78,90 ohaa burcu ohaa dedim o kadar debellendin 80 mi olcan o anda başladım tekrar diyete ogün bugündür diyet can yoldaşım oldu

Bence ben kofte yedimdi meshur diyolar diye yimistim arkadaslarla. Bidaha gelirsem kesin denerim.
bencede ama insan zayfladikca yetmiyo yetmiyo....
Sen ne bakiyosun o kadinlara yaz geldi ben dogum yaptigim sene sadece siyab giyiniyodum simdide cok severm ama gecen sene dolabima renk renk usttwler girdi mavi sari pembe beyaz gri hersey
Simdi iyi ama bazen bazi kiyafetler icin g3rcekten bayaaa zayf olmak lazm. Olsada guzel durmuyo herseyin hakkini vericeksin. Sen alisverise ciktinmi hic biraz ciksana degisik seyler bak kilo verdin sonuctaaaaaa odullendir kendini ufak bisey al icine grmeye calis cok ise yariyo.
Gecen sene martta kot almstm maviden 30 yani 40 beden ayy dugmeyi zor kapamistim daha yeni zayfliyodum ya tabi okadar siktiki etlerim portledi annemle eamde vardi annem alma ya veremezsen dedi. Okadar paraya yazik gunah dedi haklisn ama alicam dedm aldm icine zor giriyodum hey gidi sonra ona girmek icn ikigunde br deniyodum simdi beli belmde durmuyo iste en son 38 almistim zaradan sonra bidaha almadim onada girdigimde avm inletcektm. Okadar sevinmistimki anlatamam hatta olmaz demistm oda skmisti azcik beli ama suan cok rahat oluyo abartp kilo alrsam skar buda benim icin iyi.

herhalde kucuguz biz bize gelen yok
kardesm evlenince artk bi 3 sene daha rahatim hahaha

suat suna senden başka cok severim kendilerini
onu pasta şarkısı diye düşündüm

melis güzel ama sanki uygun olmaz gibime geldi
çok yumuşak sesi var

hatırlamıyorum kuzum ya 75 olbilir
sende çok vermemissin @ParteMoralll kaptinn duyun gonşulaaarrr

poncikbirgelincik sana liste yapıyom bekle beni
bekliyom ama işten çıkıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…