- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.261
anlaştık kuzumdu bakalım bayramdan sonra burda paylaşırım zaten sorarım sana da kuzum neler yaptıgını sende diyetisyene danışırsın olur derse beraber başlarız
tabbi gelen olmayıncaaa
galiba kuzu geç saatte yiyince demek
orlarda da yemicen işte
selcuk şahin&sehriban serindag nazarlardan korusun bi dinle bakim begencn mi ben dans için bunu istiyorum nişanlımda begendi
yürüyüş şarttttAy çok yoruldum
11.807 adımda bıraktım
Akşam hava serinlesin bir 5bin daha atarım herhalde
İyi oldu böyle müzikle falan kafa dağıtıyor bir de sıcak olmasa
Bir kez daha kendi rezilliğimi gördüm
10bin adım sağlıklı yaşam için, 12bin spor yapmış olmak için lazımmış her gün
Siz yine bir yerlere gidip atıyorsunuz da ben tüm kış evde
Günde 500 atmış mıyımdır şüpheli bir durum
hatırlamıyorum kuzum ya 75 olbilirburaya kaçla başlamıstın
11bin807 adım çok iyi vallaAy çok yoruldum
11.807 adımda bıraktım
Akşam hava serinlesin bir 5bin daha atarım herhalde
İyi oldu böyle müzikle falan kafa dağıtıyor bir de sıcak olmasa
Bir kez daha kendi rezilliğimi gördüm
10bin adım sağlıklı yaşam için, 12bin spor yapmış olmak için lazımmış her gün
Siz yine bir yerlere gidip atıyorsunuz da ben tüm kış evde
Günde 500 atmış mıyımdır şüpheli bir durum
11bin807 adım çok iyi valla
yürüyüş şarttttbende adımsayar vardı bi ara bnmde günde en fazla 6bin fln oluyodu
ay evet haklisin bu konuda ama bazi insanlar giyimine hic özen göstermio sevmiolarda. Benim bi tanidigim var oda öyle istese neler giyer boylu poslu ama giymio ugrasmio alisveris dahi yapmio annesi alirsa arada üstüne gecirio buldunu:)Bende önemsemedim hiç 78 iken 2 katıydı şuan ki halimin .. ince olmak çok güzel ama giyinmesini biliceksin dün bir bayan gördüm zayıf ama bakımsız kot üstüne bluz ama nasıl uyumsuz zayıfsan daha bakımlı olmalu bence değişik değişik giyinebilir insan herşey oturur üstüne
ay canim bende o kiloyu gördügüm gün basladim zayiflama maratonuma78,90 ile başladım kuzum ben ama burya gelirken daha azdım
ben daha yapamadımki 4 gündür dışarı işlerim vardı haftaya cumartesi sınavım da var bedenimi çok yormuyorum açıkçası sınavdan sonra tam gaz devam edecem spora en ktüsü sahile inecemBu daha sabah
Jillian nasıl gidiyor senin
Pek inanmıyordum yürüşün gücüne ama bakalım kilo verdirir mi dersin kaptanım
bence farkediyo hemde cokkkk ama jiliden sonra bilmiyorum tabiBu daha sabah
Jillian nasıl gidiyor senin
Pek inanmıyordum yürüşün gücüne ama bakalım kilo verdirir mi dersin kaptanım
ay canim bende o kiloyu gördügüm gün basladim zayiflama maratonuma
aynen canim kilolarimiz yakin zaten seninBen de 79
8 rakamı herkesi korkutmuş galiba
ben daha yapamadımki 4 gündür dışarı işlerim vardı haftaya cumartesi sınavım da var bedenimi çok yormuyorum açıkçası sınavdan sonra tam gaz devam edecem spora en ktüsü sahile inecem
bence farkediyo hemde cokkkk ama jiliden sonra bilmiyorum tabihafif gelenbilirrr
zayıfken güzel oluyorda alışveriş kilolu iken eziyete dönüyoray evet haklisin bu konuda ama bazi insanlar giyimine hic özen göstermio sevmiolarda. Benim bi tanidigim var oda öyle istese neler giyer boylu poslu ama giymio ugrasmio alisveris dahi yapmio annesi alirsa arada üstüne gecirio buldunu:)
cok yemek yok ama bakkkk1 hafta kalmış bile sınavlarının bitmesine kuzu
Neyse zaten %70i yeme diyorlar ya
Ara öğünlerimi güzel tutarım bu hafta suya da dönüş yaptım mı tamam
Ama o tıka basa yiyeceğim güne karar veremedim henüz
Ripped başlamadan yapmam lazım bir gün
Nasılsa siz de bayramda yersiniz şimdi ben göze batmam
cok yemek yok ama bakkkkhaftaya da artıyla gelme bozusuruz
ya hiç sorma bir strese girdim tedavimde yeni bitmişti yeni kilolar gelmişti streste ştah açtı içkiyede vurdum bir süre bir çıktım ki 78,90 ohaa burcu ohaa dedim o kadar debellendin 80 mi olcan o anda başladım tekrar diyete ogün bugündür diyet can yoldaşım olduay canim bende o kiloyu gördügüm gün basladim zayiflama maratonuma
Bence ben kofte yedimdi meshur diyolar diye yimistim arkadaslarla. Bidaha gelirsem kesin denerim.denicem demek istemiyorum denemicem torkuyu
köfte ayrı pideli köfte ayrııı ye bak gelirsen dene çok güzilmis gibi tereyağlı
mekan ayarlıyo aslında ama onlarıda ben secmek ıstıyorum mekanınkıleri istemiyorum
ya çok fazla bide araştır bul falan kalsın simdi ona para veremem
giriş müziği mi çok eskidi
benim aklımdada dans müziği
Melis Bilen pamuk kalplim
Gülben ergen teşekkür ederim
Bana ellerini ver
Fikrimin ince gülü
bunlar var senin dediğinide dinliyim artık Ceceliden öööööö geldi
bencede ama insan zayfladikca yetmiyo yetmiyo....Bende önemsemedim hiç 78 iken 2 katıydı şuan ki halimin .. ince olmak çok güzel ama giyinmesini biliceksin dün bir bayan gördüm zayıf ama bakımsız kot üstüne bluz ama nasıl uyumsuz zayıfsan daha bakımlı olmalu bence değişik değişik giyinebilir insan herşey oturur üstüne
herhalde kucuguz biz bize gelen yokdu bakalım bayramdan sonra burda paylaşırım zaten sorarım sana da kuzum neler yaptıgını sende diyetisyene danışırsın olur derse beraber başlarız
tabbi gelen olmayıncaaa
galiba kuzu geç saatte yiyince demek
orlarda da yemicen işte
selcuk şahin&sehriban serindag nazarlardan korusun bi dinle bakim begencn mi ben dans için bunu istiyorum nişanlımda begendi
evet birde sen verince daha çok tutunuyorum diyete kilolar yakın ya ondan sanırımaynen canim kilolarimiz yakin zaten seninSchonerDuft ve benim. güzel rekabatler cikar burdan
onu pasta şarkısı diye düşündümsuat suna senden başkacok severim kendilerini
çok yumuşak sesi varmelis güzel ama sanki uygun olmaz gibime geldi
sende çok vermemissinhatırlamıyorum kuzum ya 75 olbilir
bekliyom ama işten çıkıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?