- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.281
bu sınavı vermem çok zor kuzum ya inşallah kurtulurum aptal umudu değildir bende ki1 hafta kalmış bile sınavlarının bitmesine kuzu
Neyse zaten %70i yeme diyorlar ya
Ara öğünlerimi güzel tutarım bu hafta suya da dönüş yaptım mı tamam
Ama o tıka basa yiyeceğim güne karar veremedim henüz
Ripped başlamadan yapmam lazım bir gün
Nasılsa siz de bayramda yersiniz şimdi ben göze batmam
Belki tam haftaya cuma yaparım
Ripped başlamadan önceki gün
Böylece yansımaz
KFC yicem aklımda o var 1 aydır
Tatlı ne yisem aceba
kendine suc ortagı mı arıyononu pasta şarkısı diye düşündüm
çok yumuşak sesi var
sende çok vermemissin@ParteMoralll kaptinn duyun gonşulaaarrr
bekliyom ama işten çıkıcam
himm sen ne zaman geldin denetm ne zaman geldi ?onu pasta şarkısı diye düşündüm
çok yumuşak sesi var
Ay hergun bende alamam ona ayiracak bütçe yohama spor sonrasi harika olur yaaa salona giderken alirsin çıktığında icersin arada kiz
bu sınavı vermem çok zor kuzum ya inşallah kurtulurum aptal umudu değildir bende ki
o zaman küçük menü ye azar azar cok değil zaten yag karbonhidrat gircek vücudunna onlar yiteeee
vermekten çok aldım bn kızonu pasta şarkısı diye düşündüm
çok yumuşak sesi var
ay bilmemmi, ben kac defa alisveristen döndügümde aglama krizlerine girdimzayıfken güzel oluyorda alışveriş kilolu iken eziyete dönüyor
ay bilmemmi, ben kac defa alisveristen döndügümde aglama krizlerine girdim
daha fazla yapabilirdim ama yapmadım bıkmışım son 2 hakkım kaldı diğeri ekimde zaten olmazsa son kez ekimde devamHer gün içemem kız ben de zaten onu
Ya neden aptal umudu olsun sonuçta çalışmadın mı elinden geleni yapmadın mı kuzu
Şimdi günlere yaysam daha çok kilo alırım sanki pancar gibi şok yaparım belki
hele ben annem beni gıcık etmek için bana olmayanı giyerdiay bilmemmi, ben kac defa alisveristen döndügümde aglama krizlerine girdim
evet inanirim, cok kötü ya kilo almak. Bende bigün internetten siparisler vermistim geldi koskoca bi paket tek bir parca olmadi icinden, pantolonlarin bedeni 40 di ve ben normalde 38 den baska giymezdim ve 40 olmadi üstleri desen ya dar geldi ya göbek cikti yanlar cikti derken o gün fena bi depresiona soktum kendimi ay resmen günlerce aklimda nasil zayiflicam nasil yapcam derken öyle böyle zar zor 75 e düstüm o aralarda burayi kesfettim hemen yazdimya hiç sorma bir strese girdim tedavimde yeni bitmişti yeni kilolar gelmişti streste ştah açtı içkiyede vurdum bir süre bir çıktım ki 78,90 ohaa burcu ohaa dedim o kadar debellendin 80 mi olcan o anda başladım tekrar diyete ogün bugündür diyet can yoldaşım oldu
ay kiyamam yahele ben annem beni gıcık etmek için bana olmayanı giyerdi
daha fazla yapabilirdim ama yapmadım bıkmışım son 2 hakkım kaldı diğeri ekimde zaten olmazsa son kez ekimde devam
dene kesinlikleeBence ben kofte yedimdi meshur diyolar diye yimistim arkadaslarla. Bidaha gelirsem kesin denerim.
bencede ama insan zayfladikca yetmiyo yetmiyo....
Sen ne bakiyosun o kadinlara yaz geldi ben dogum yaptigim sene sadece siyab giyiniyodum simdide cok severm ama gecen sene dolabima renk renk usttwler girdi mavi sari pembe beyaz gri hersey
Simdi iyi ama bazen bazi kiyafetler icin g3rcekten bayaaa zayf olmak lazm. Olsada guzel durmuyo herseyin hakkini vericeksin. Sen alisverise ciktinmi hic biraz ciksana degisik seyler bak kilo verdin sonuctaaaaaa odullendir kendini ufak bisey al icine grmeye calis cok ise yariyo.
Gecen sene martta kot almstm maviden 30 yani 40 beden ayy dugmeyi zor kapamistim daha yeni zayfliyodum ya tabi okadar siktiki etlerim portledi annemle eamde vardi annem alma ya veremezsen dedi. Okadar paraya yazik gunah dedihaklisn ama alicam dedm aldm icine zor giriyodum hey gidi sonra ona girmek icn ikigunde br deniyodum simdi beli belmde durmuyo iste en son 38 almistim zaradan sonra bidaha almadim onada girdigimde avm inletcektm. Okadar sevinmistimki anlatamam hatta olmaz demistm oda skmisti azcik beli ama suan cok rahat oluyo abartp kilo alrsam skar buda benim icin iyi.
herhalde kucuguz biz bize gelen yok
kardesm evlenince artk bi 3 sene daha rahatim hahaha
he arıyom buldumkendine suc ortagı mı arıyon
vermekten çok aldım bn kız
Ben internetten hesapladım
Tabii ki sürpriz olmayacak şekilde yağlı çıktım
Bence doğru olabilür
evet yaa bnde çıkışta çarşıya gitcem hiç istemiyormHava cok sicak yaaaaaaaaa temizlik yapiyorm dnlene dinleneeeeee yandmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?