Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bu sınavı vermem çok zor kuzum ya inşallah kurtulurum aptal umudu değildir bende ki

Ay hergun bende alamam ona ayiracak bütçe yohama spor sonrasi harika olur yaaa salona giderken alirsin çıktığında icersin arada kiz

Her gün içemem kız ben de zaten onu

bu sınavı vermem çok zor kuzum ya inşallah kurtulurum aptal umudu değildir bende ki

Ya neden aptal umudu olsun sonuçta çalışmadın mı elinden geleni yapmadın mı kuzu

o zaman küçük menü ye azar azar cok değil zaten yag karbonhidrat gircek vücudunna onlar yiteeee

Şimdi günlere yaysam daha çok kilo alırım sanki pancar gibi şok yaparım belki

daha fazla yapabilirdim ama yapmadım bıkmışım son 2 hakkım kaldı diğeri ekimde zaten olmazsa son kez ekimde devam

evet inanirim, cok kötü ya kilo almak. Bende bigün internetten siparisler vermistim geldi koskoca bi paket tek bir parca olmadi icinden, pantolonlarin bedeni 40 di ve ben normalde 38 den baska giymezdim ve 40 olmadi üstleri desen ya dar geldi ya göbek cikti yanlar cikti derken o gün fena bi depresiona soktum kendimi ay resmen günlerce aklimda nasil zayiflicam nasil yapcam derken öyle böyle zar zor 75 e düstüm o aralarda burayi kesfettim hemen yazdim

dene kesinliklee

kendine suc ortagı mı arıyon
he arıyom buldum

himm sen ne zaman geldin denetm ne zaman geldi ?
kaptinn

oda benden azcık sonra geldi

vermekten çok aldım bn kız

Ben internetten hesapladım

Tabii ki sürpriz olmayacak şekilde yağlı çıktım

Bence doğru olabilür

doğru mudur ki o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…