Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tm o zaman kızına da ver bi bez o da silsin bence boy boy dogurcam hepsine bi bez verip ben ayaklarımmı uzatıp kahvemi yudumlucam gelecekle ilgili planım bu
o suan pekmezli pankek tikiniyii
Onada veriom bazen yapiyo suan hic ellesmesin yiter bana
11 cocuk doguranlar oylemi yapiyolar dersin

ay o çok kötü alıp giyememek siniri bozulur insanın

kizlar ben isden cikinca anneme gececegim, pek yazamiyabilirim iftara anca eve dönerim. Yani sesim cikmassa haberiniz olsun

kiz poncikkkkk taaaaaaaaaaa ocakda girmissin hala ayni kilodasin bu neeeeeeee poncikbirgelincik
diiğğmmiiii diiğğğmiiii geldiği kiloyla aynı su an poncikbirgelincik

o suan pekmezli pankek tikiniyii
Onada veriom bazen yapiyo suan hic ellesmesin yiter bana
11 cocuk doguranlar oylemi yapiyolar dersin
he afiyet bal şekerler olsun
bence öyle yapıyodularlar 5 i erkek olsa 6 sı kız olsa kızlar ev işi erkekler para getirse karı koca mis gibi yayılırlar
hhatta 11 cocugum olsa eve klima almam birinin eline yelpaze verir kendimi yellettiririm

Ayy bende her yapaninkini yiyemem guzel yapamiyo herkes ama esimin babannesi ve anasi bek guzel yapiyiiiii ben yesem bi 5 6 yirim antep fıstıklı ev baklavasi yapan olmadi daha malum pahali ecik ama hazir baklavada cevizli basta olsada fistikliyi da cok severim seeveegrinnhg
Bende yaptim acik temizlik daha var ama yeter yarin devam edecem

Hi hiiiii onlar seni oynatrdi anca :)

Yeme fazla bayramda
Bugun bitir geceye kadar yarin arefe yapma rahat rahat takil ben yarin disari cikicam zaten ugrasamam bugun bitsin

Yeme fazla bayramda
Bugun bitir geceye kadar yarin arefe yapma rahat rahat takil ben yarin disari cikicam zaten ugrasamam bugun bitsin
Ayy haklisin kiz bitiriyim bugun aksam esim gittiginde tuvalet banyoyu yikarim zaten cogu seyi yaptim ama esim uyyo ya yatak odasi kaldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…