- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.301
Ramazandan sonra bakicaz herkes vericek kg elbetteedene kesinliklee
he arıyom buldum
oda benden azcık sonra geldi
doğru mudur ki o
Zor vallaaaa allahtan ramazan bitti cok zoe olurdu.evet yaa bnde çıkışta çarşıya gitcem hiç istemiyorm
Gorusuruzzz akilli olben gidiyom kıslar
Zor vallaaaa allahtan ramazan bitti cok zoe olurdu.
Bende aksama yayarak yapiyorm. Yoksa bayilcamsende dikkat ett senin cikisina serinler hava
Her hafta 1 gunum boyle ek olarak camlar olucak sadece.cok yorma kendini sende boşver kim gelcek evine sen gezcen nasıl olsa
evettttt ama yakinda bunlardan kurtuluyoruz insallah canim ozaman bigüzel alisverisler yaparizKabinden hoflaya poflaya çıkmalar, aynada oranı buranı sıkmalar
tm o zamanHer hafta 1 gunum boyle ek olarak camlar olucak sadece.
Olsun kafam rahat olsunnn yormadan yavas yavas
nasil hesaplanio canim bende istiom hesaplamakBen internetten hesapladım
Tabii ki sürpriz olmayacak şekilde yağlı çıktım
Bence doğru olabilür
kiz poncikkkkk taaaaaaaaaaa ocakda girmissin hala ayni kilodasin bu neeeeeeeeponcikbirgelincik(61,6/61,0/0,6/%0,98) yeni üye Başlangıç 09ocak Giriş kg61.9 Hedef kg53
tm o zamankızına da ver bi bez o da silsin bence boy boy dogurcam hepsine bi bez verip ben ayaklarımmı uzatıp kahvemi yudumlucam gelecekle ilgili planım bu
ay o çok kötü alıp giyememek siniri bozulur insanınevet inanirim, cok kötü ya kilo almak. Bende bigün internetten siparisler vermistim geldi koskoca bi paket tek bir parca olmadi icinden, pantolonlarin bedeni 40 di ve ben normalde 38 den baska giymezdim ve 40 olmadi üstleri desen ya dar geldi ya göbek cikti yanlar cikti derken o gün fena bi depresiona soktum kendimi ay resmen günlerce aklimda nasil zayiflicam nasil yapcam derken öyle böyle zar zor 75 e düstüm o aralarda burayi kesfettim hemen yazdim
diiğğmmiiii diiğğğmiiii geldiği kiloyla aynı su ankiz poncikkkkk taaaaaaaaaaa ocakda girmissin hala ayni kilodasin bu neeeeeeeeponcikbirgelincik
he afiyet bal şekerler olsuno suan pekmezli pankek tikiniyii
Onada veriom bazen yapiyo suan hic ellesmesin yiter bana
11 cocuk doguranlar oylemi yapiyolar dersin
son güne kadar iftar yemeklerine devam öyle mikizlar ben isden cikinca anneme gececegim, pek yazamiyabilirim iftara anca eve dönerim. Yani sesim cikmassa haberiniz olsun
Ayy bende her yapaninkini yiyemem guzel yapamiyo herkes ama esimin babannesi ve anasi bek guzel yapiyiiiii ben yesem bi 5 6 yirimSana bisey diyimmmmm torkunun fistikli cikolatasi efsanee olms benceeecok begendm ulker fln guzel degl yaa pffff
Ay allahtan sevmiorm yaaaa hani bitane yesem kesiyo fistkli olsa 4 5 gomerm bi anda
bende bugun yapcam camase islerimi hallettimde yerlestrcem dip kose temizlicemmmmm bugn aksama kadr bitiririm aksamda esm gelnce camlari hallederiz o disi ben ici 10.kat malummo sopayla siliyo uzun kolu ya kaalkicammm birazdan baslicam
ben kofte yemistm yanls htrlamiyosam bursadauludaga geldigim zaman merkezinde gezerken
Hi hiiiii onlar seni oynatrdi anca :)diiğğmmiiii diiğğğmiiii geldiği kiloyla aynı su anponcikbirgelincik
he afiyet bal şekerler olsun
bence öyle yapıyodularlar 5 i erkek olsa 6 sı kız olsa kızlar ev işi erkekler para getirse karı koca mis gibi yayılırlar
hhatta 11 cocugum olsa eve klima almam birinin eline yelpaze verir kendimi yellettiririm
Yeme fazla bayramdaAyy bende her yapaninkini yiyemem guzel yapamiyo herkes ama esimin babannesi ve anasi bek guzel yapiyiiiii ben yesem bi 5 6 yirimantep fıstıklı ev baklavasi yapan olmadi daha malum pahali ecik ama hazir baklavada cevizli basta olsada fistikliyi da cok severim seeveegrinnhg
Bende yaptim acik temizlik daha var ama yeter yarin devam edecem
Künefe der susar giderimBelki tam haftaya cuma yaparım
Ripped başlamadan önceki gün
Böylece yansımaz
KFC yicem aklımda o var 1 aydır
Tatlı ne yisem aceba
Ayy haklisin kiz bitiriyim bugun aksam esim gittiginde tuvalet banyoyu yikarim zaten cogu seyi yaptim ama esim uyyo ya yatak odasi kaldiYeme fazla bayramda
Bugun bitir geceye kadar yarin arefe yapma rahat rahat takilben yarin disari cikicam zaten ugrasamam bugun bitsin
Son 1 hafta daha sık dişini sonra rahat edeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?