- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.321
yok tatlim iftara kalmicamson güne kadar iftar yemeklerine devam öyle mi
evet sokdayim suankiz poncikkkkk taaaaaaaaaaa ocakda girmissin hala ayni kilodasin bu neeeeeeeeponcikbirgelincik
Ben ossa her spordan sonra icerim yoh dememHer gün içemem kız ben de zaten onu
Ya neden aptal umudu olsun sonuçta çalışmadın mı elinden geleni yapmadın mı kuzu
Şimdi günlere yaysam daha çok kilo alırım sanki pancar gibi şok yaparım belki
diğmiiiHi hiiiii onlar seni oynatrdi anca :)
ne zamandı sınav az mı kaldı ne sınavıydıyok tatlim iftara kalmicamesim Saat dokuz gibi gelcek okuldan bugün suan zaten fena sinav stressinde cok bunaldi garibim, yemege kendi evime yetismeye caliscam birlikde yeriz diye. Bugün erken cikiyorumya isden günü degerlendirim dedim acik annemlerin orda
diğmiii
ne zamandı sınav az mı kaldı ne sınavıydı
yaa allah kolaylık versin kuzuum inşallah hepsi iyi gecer dersleri sınavlarıhaftaya basliyo ve temmuz 17 bitio herhafta iki üc sinav olcak, suan üniversityeyi okuo canim bitirmek icin olan sinavlarini vermesi gerekio asiri yogun gecti onun bu dönemi. Bayramda bile Sabah 8 aksam 9 dersi olcak pazar günü.
nasil hesaplanio canim bende istiom hesaplamak
Künefe der susar giderimahahhajajah
listemide çalışma saatime göre hazırlattım bu hafta sabah 5te kahvaltım ve 7de kahvaltım var o beni birz motive edecek ders konusunda mecburiet oluşuyor çünkü saatli olunca
Ben ossa her spordan sonra icerim yoh dememseverim süt bayramda bi soklucam gibi bende kendimi
Susun yeteeerKünefe der susar giderimahahhajajah
ben ordan basladimm bitirdim kizim simdi uyuyo kolumdaaaa onu yatrcam sonra iceriye devamAyy haklisin kiz bitiriyim bugun aksam esim gittiginde tuvalet banyoyu yikarim zaten cogu seyi yaptim ama esim uyyo ya yatak odasi kaldi
Ramazandan sonra bakicaz herkes vericek kg elbettee
Tamam aplaGorusuruzzz akilli olgozun pidelere gitmesin
kiz poncikkkkk taaaaaaaaaaa ocakda girmissin hala ayni kilodasin bu neeeeeeeeponcikbirgelincik
diiğğmmiiii diiğğğmiiii geldiği kiloyla aynı su anponcikbirgelincik
he afiyet bal şekerler olsun
bence öyle yapıyodularlar 5 i erkek olsa 6 sı kız olsa kızlar ev işi erkekler para getirse karı koca mis gibi yayılırlar
hhatta 11 cocugum olsa eve klima almam birinin eline yelpaze verir kendimi yellettiririm
evet sokdayim suan
Tebrik ederim kuzumBugün 20.448 adım attım
Sabah
Tost
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
Sandviç ton balıklı soğanlı 1yk bulgur 4yk yoğurt
Ara
3 kuru kayısı 1 ç.bardak süt
Çay
Akşam
2 fındık lahmacun 3yk bamya 1yk barbunya 1kase cacık
Ara
1 meyve yada 1 tatlı kaşığı reçel olabilir ama lahmacun yediğim için es gececem
2.5 saat kadar yürüyüş avmye gittim bahsettiğim elbiselere baktım ama reklâmdaki kadar güzel durmuyor
Senden sonra ton balıklı sandviçe ben de sardım, hiç sevmem ama sandviçi güzel oluyormuş
Fındık lahmacunun kalorisi düşük mü yiyebiliyor muyuz onu
Aferin dedigini yaptin yaniBugünkü menüm;
Iftar
1 kase çorba
Pideli köfte 1 avuc pide koydum bolca yogurt 7 tanede kofte
3 4 dilimde karpuz sistim
Sahur
1 tabak dolu kiraz 3 tane kayisi
2 litreye yakin su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?