- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.341
Bilmiyorum kalori değerini ekmek yemedim akşam meyvem vardı yemedim dengelemeye çalıştım. 2 saatten fazla yürüdüm bir sey kalmamıştır gun içinde de hareketliydim zaten... ton balıklı sandviç kurtarıcı oluyor pratik 2dk yap ye ve lezziz içine sogan kırmızı biber marul ve salatalık koyuyorum yanına yoğurtta çok yakışıyorSenden sonra ton balıklı sandviçe ben de sardım, hiç sevmem ama sandviçi güzel oluyormuş
Fındık lahmacunun kalorisi düşük mü yiyebiliyor muyuz onu
Biz karataycilar lahmacun yirik
Ellerini sık şişkinlik var mı diye kontrol et... ikincisi sigarayı bıraktın ya ilgisi olabilir akşam yemeğini kaçta yiyorsun 1 hafta boyunca akşam ne yedin yazar mısın ona göre fikir verebileceğimi düşünüyorumAksam yemegini 6ya ceksem veya az yesem
Mesela sadece corba gibi ise yarar mi
Canim tualete cikabildinmi o sahurdan sonra?Bugünkü menüm;
Iftar
1 kase çorba
Pideli köfte 1 avuc pide koydum bolca yogurt 7 tanede kofte
3 4 dilimde karpuz sistim
Sahur
1 tabak dolu kiraz 3 tane kayisi
2 litreye yakin su
Ellerini sık şişkinlik var mı diye kontrol et... ikincisi sigarayı bıraktın ya ilgisi olabilir akşam yemeğini kaçta yiyorsun 1 hafta boyunca akşam ne yedin yazar mısın ona göre fikir verebileceğimi düşünüyorum
Kizlar nerdesnzzzzzzz
Kafayı yedim spordayim
Kiz poncik sen kilo degil gram vermissinnnnn
Tamam apla
Denetimin kilosunud istiyom onuda atim ::d 3 kg verdim bikere tamam miiiiii
Sagol tatlim insallahyaa allah kolaylık versin kuzuum inşallah hepsi iyi gecer dersleri sınavları
Menün gayet iyi canim yürüyüslede süper olmus, aaa gercektenmi cok merak etmistim bende o elbiseleriSabah
Tost
Ara
3 kuru kayısı
Öğlen
Sandviç ton balıklı soğanlı 1yk bulgur 4yk yoğurt
Ara
3 kuru kayısı 1 ç.bardak süt
Çay
Akşam
2 fındık lahmacun 3yk bamya 1yk barbunya 1kase cacık
Ara
1 meyve yada 1 tatlı kaşığı reçel olabilir ama lahmacun yediğim için es gececem
2.5 saat kadar yürüyüş avmye gittim bahsettiğim elbiselere baktım ama reklâmdaki kadar güzel durmuyor
Surekli kg veremezsin ki bazen durmasi lazimmm yavaslamasi lazim stres yaparsan daha zor giddrrr rahatla biraz. Bayramdan sonra tam gaz devam tmmmmiYazıyorum kuzu hemen
Cmt - kıymalı makarna
Pazar- kebap yemişim
Pzts- fırında tavuk ve patates
Salı - şiş tavuk
çarşamba - fırında sardalya
Perşembe- pesto soslu peynirli makarna
Yani cuma +100 gram çıkmamı anlıyorum kuzu çünkü çok sağlıklı beslenememişim ara öğünler falan olmamış
Ama 20bin adımın üstüne +400 gram nasıl olabilir onu aklım almıyor
Sadece ellerim olsa iyi yüzüm de öyle sabah kalktığımda
Saat 7-8 arası yiyorum kuzu
Bir de 10 gibi süt, yoğurt, ayran gibi bir şey koyuyorum onu da mı atsam napsam
Aç mı yatsam artık ay bilemiyorum çok panik oldum
İnatla gidip 20bin daha atsam bugün yakar mı ki
Vallahi olmazsa artık ben de diyetisyene gideceğim bayram sonrası böyle olmayacak bu iş
Ben de kafayı yiyorum
Bugün de 20bin atmam lazım
Gitmesi lazım kilolarım
Panikten şey oldum
Bu ne kizzzzKafayı yedim spordayim
Surekli kg veremezsin ki bazen durmasi lazimmm yavaslamasi lazim stres yaparsan daha zor giddrrr rahatla biraz. Bayramdan sonra tam gaz devam tmmmmi
Beslenmeyi degistirebilirsin her yedigine cok hakim degilim mesela bir sure kalori saymaya bilirsin. Yarin bayram 3 gunun var biraz rahatla arti olmayacak sekilde tabiBir şey değiştirmeyeyim mi yani kaptanım beslenme veya sporla ilgili
Şöyle yapsan daha kolay verirsin kilo dediğin bir şey var mı
Mesela evetttt oglen arayi daha hafif tutup aksam corba bi tabak ne yiyosan yemeklerinden ve salata yogurt seklinde doyurucu olabilir.Aksam yemegini 6ya ceksem veya az yesem
Mesela sadece corba gibi ise yarar mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?