Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Senden sonra ton balıklı sandviçe ben de sardım, hiç sevmem ama sandviçi güzel oluyormuş

Fındık lahmacunun kalorisi düşük mü yiyebiliyor muyuz onu
Bilmiyorum kalori değerini ekmek yemedim akşam meyvem vardı yemedim dengelemeye çalıştım. 2 saatten fazla yürüdüm bir sey kalmamıştır gun içinde de hareketliydim zaten... ton balıklı sandviç kurtarıcı oluyor pratik 2dk yap ye ve lezziz içine sogan kırmızı biber marul ve salatalık koyuyorum yanına yoğurtta çok yakışıyor

Bana bir akil fikir verin
Cok moralim bozuk, tartidan yaziyorum
+400 yaziyor
Ya ben ne yaptim bunu hak edecek de +400 bir gunde
20.000 adim atmisim bunun -400 olmasi gerekirdi

Aksam yemegini 6ya ceksem veya az yesem
Mesela sadece corba gibi ise yarar mi
Ellerini sık şişkinlik var mı diye kontrol et... ikincisi sigarayı bıraktın ya ilgisi olabilir akşam yemeğini kaçta yiyorsun 1 hafta boyunca akşam ne yedin yazar mısın ona göre fikir verebileceğimi düşünüyorum

Selamlar. Ben de bugünkü menumu yazayım.

Kahvaltı.

Omlet ve çay

Ara

Bir muz

Öğlen

İki adet kofte ve bol salata
Ayran ve bir dilim ekmek

Ara

Süt

Akşam

Ezogelin salata ve cacik

Dünki menümü yazim
Iftarda bol su ve karpuz sonrasindada köfteli patares firindan sulu yemek yani yaninada bi kase yoghurt ve yesil sogan taze taze:)))
Yarim saat sonra falandi galiba biraz kiraz yedim bes alti tane falandi galiba

Dün annemin baytam temizligini yaptim cok susadim 37derecede maf oldum vallah sonrasindada komsunun minik bi oglu var onunla yakalamaca oynadik yarim saat pestilim cikti yani... busabah tartida harika bi kilo gördüm 70,7 ama o kilodamiyim gercekten bilmiom yani:)

Günaydin herkeze bugunde kendi evimi temizlicem sonrasindada alisverise cikcam
Siz nelee yapiosunuz bakalim

Yazıyorum kuzu hemen
Cmt - kıymalı makarna
Pazar- kebap yemişim
Pzts- fırında tavuk ve patates
Salı - şiş tavuk
çarşamba - fırında sardalya
Perşembe- pesto soslu peynirli makarna

Yani cuma +100 gram çıkmamı anlıyorum kuzu çünkü çok sağlıklı beslenememişim ara öğünler falan olmamış
Ama 20bin adımın üstüne +400 gram nasıl olabilir onu aklım almıyor

Sadece ellerim olsa iyi yüzüm de öyle sabah kalktığımda

Saat 7-8 arası yiyorum kuzu
Bir de 10 gibi süt, yoğurt, ayran gibi bir şey koyuyorum onu da mı atsam napsam
Aç mı yatsam artık ay bilemiyorum çok panik oldum

İnatla gidip 20bin daha atsam bugün yakar mı ki

Vallahi olmazsa artık ben de diyetisyene gideceğim bayram sonrası böyle olmayacak bu iş

Kizlar nerdesnzzzzzzz

Kafayı yedim spordayim

Ben de kafayı yiyorum
Bugün de 20bin atmam lazım
Gitmesi lazım kilolarım
Panikten şey oldum

Menün gayet iyi canim yürüyüslede süper olmus, aaa gercektenmi cok merak etmistim bende o elbiseleri

Surekli kg veremezsin ki bazen durmasi lazimmm yavaslamasi lazim stres yaparsan daha zor giddrrr rahatla biraz. Bayramdan sonra tam gaz devam tmmmmi

Bir şey değiştirmeyeyim mi yani kaptanım beslenme veya sporla ilgili
Şöyle yapsan daha kolay verirsin kilo dediğin bir şey var mı
Beslenmeyi degistirebilirsin her yedigine cok hakim degilim mesela bir sure kalori saymaya bilirsin. Yarin bayram 3 gunun var biraz rahatla arti olmayacak sekilde tabi sonra zatenn niye veremedin diye tepene gelicem ozaman bakariz. Suan hic kafami toparlayamiyorm malum coook sicaaaaak ve ramazanin son gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…