Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mesela evetttt oglen arayi daha hafif tutup aksam corba bi tabak ne yiyosan yemeklerinden ve salata yogurt seklinde doyurucu olabilir.

Tamam kaptanım bu akşam salata, yoğurt ve çorba yapıcam
Saat 6da yapıcam hemide aç uyucam sonrasında bir şey yemicem bakalım ne hale gelecek yarın
Olmazsa pancarın dediği gibi şoklama yapıcam bayram şoklaması

Çok teşekkürler

Cokta ac kalmaa amaaa salataya tavuk ekle istersennnn yada baska ne var evdemisn disardamisin bilmiyorum yemekte ekleyebilirsin ac kalma kiyamam

Cokta ac kalmaa amaaa salataya tavuk ekle istersennnn yada baska ne var evdemisn disardamisin bilmiyorum yemekte ekleyebilirsin ac kalma kiyamam

Evdeyim artık evdeyim
Tonbalığı eklerim belkim ya da tavuk iyi fikir şöyle azcık koklatırım
Kalırım valla sorun değil artık aç uyumaya da alışkınım

Makarna patates yeme makarna kepekli aldığını hatırlıyorum beyaz veya kepekli bence diyet yaparken yenmemeli.. patateste aynı şekilde nişasta sonuçta bunları çıkart listenden ara öğün ve öğün arası 3 saat olmalı sen evdesin akşam 7ye yada 6.30a çek yemeği ara öğün de 21de olsun süt az yağlı tarçınlı olsun ve büyük 1 bardak değilde küçük bur bardak süt iç menununde değişiklik yap bu hafta sebze ağırlıklı beslen genelde protein ağırlıklı gidiyorsun barbunya fasulye patlıcan tarzı yemekler ye birde ölçün ne kadar dolu bur tabak mı yarım tabak mı ölçüde önemli.. bu şekilde toparlayamazsan diyetistene git .. mesela menü yazarken ölçünü yazmıyorsun onlarida yaz ki ona göre yorum yapalım

Çok sağol kuzu ya aynen bugün öyle yapıcam @ParteMoralll kaptanımın da dediği gibi tavuk koyarım içine az bir de kalori saymıcam 1 hafta nasılsa haftaya cuma yeni programa başlıyorum
Bayram bitişine kadar da takipte olucam çarşamba -ye geçmezse randevu alıcam
Proteini de iyi dedin sanki ağır spor yapıyor gibi ne gerek var artık bu hafta daha sebze ağırlıklı gideyim
Diyetisyen gibi oldun kız :)

Peki nasıl randevu alıyoruz
Ben hastanelere baktım direkt diyetisyene randevu olmuyor galiba

Kimse gelmemiş bugün napyonuz kızlar

Hafta sonu ya kimsecikler yok

Bir de bayram telaşı diye kimse yok
Zaten bayramda kimsecikler olmaz burada ben tek takılıcam gibi duruyor

Ben vermeyince diyetisyende aynısını demişti sebzeye dönelim sebze içinde yiyebilirsin demişti etli bamya gibi...ama sigara yı bıraktın şiştin bol bol su iç o şişlik iner gaz varsa kimyonlu su iç yeşil çay ödeme iyi geliyor....
Ben özel hastaneden randevu aldım google teyzedende yorumları okudum direk araştırmadan gitmedim

Sen de bıraktın kuzu daha önceden bilirsin
Sigarayı bırakınca çok yiyince kilo alınıyor diye düşünmüştüm ben
Direkt bırakıp normal yesek bile yapar mı şişkinlik öyle çünkü bende öyle büyük bir iştah açılması olmadı
Sadece bu sabaha karşı 5te kalktım 1 avuç kabak çekirdeği yedim yağsız ve tuzsuz almıştım dün
Gerçi sigara içer içmez tuvalete çıkan bir insan olarak 3 gündür bir aktivite olmaması bile bir gösterge
Akşama kimyonlu suyu yapıcam güzel diyordun zaten bakalım

Çok zaman geçti üstünden ama yapar diye tahmin ediyorum.. kimyonlu suyu kahvaltıdan 10dk önce iç. 3gun çıkmazsan çok normal artı çıkman kuzum kefiri dene kalorisi yüksek bilgin olsun akşam 9 gibi iç 1 küçük bardak

Aramızda en güzelini sen yapıyorsun aslında diyetisyene giderek
Ay hiç sevmiyorum onu da bu akşam içeyim bir çay bardağı yeter mi
Bizde doğal kefir var bizimkiler yapıp içiyorlar
Ama iyi hissediyorum iyi ki bırakmışım kız öyle zorlanmıyorum da

: D bayram demirbaşları olarak
Bayramları sevmiyorum ya

Ben de sevvmiyorum valla yalnız geçiyor, bir de herkesi kalabalık eğlenirken falan görüyorsun ya sen burada oturmuşsun kalmış oluyorsun poncik de yalnızdı galiba o da gelir tamam işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…