Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende doğal alacaktım 15 tl toz hali 15 tl canlı hali idi ... eşimin arkadaşı bende var biriktiririm demiş nasıl yapılıyor bilmiyorum ama alınca sana sorayım... Tabi canım faydası yok zararı çok iyi ki bırakmışsın..1 çay bardağı olabilir....

Bizde de öyle gidilecek yer az annemler teyzemlere yaylaya gidicek büyük ihtimal ile 2gun bana kalıyor

Öf dikip içeceğiz artık sen seviyor musun ki tadını?
Garip geliyor bana canlı falan kasenin içinde ne bileyim bakteri sonuçta
Ben de buldum bir diyetisyen özelde bakalım yürüye yürüye yarım saatte ulaşırım bence
Metabolizma yavaşlayıp su tutuyormuş vücut ilk zamanlar biraz araştırdım
Neyse akciğer kanserinden falan iyidir yine sporla kontrol altında tutulabilirmiş, bir de boğaza hakim olarak tabi

Istahin nasıl açıldı mı peki...spora devam bol bol su iç kiraz sapı da ödem söktürüyor .. kefir i hep hazır içtim evde denemedim ama hazırlara bayılıyorum karaüzüm lü olan var hele favorim

Kuzum değişim çok çok iyi ba yıl dimmmm çok incelmis duruyorsun sayılarla bakınca
Fotoya da bakim şimdi hemencik ordan da bi yorum yapayım

Tamam apla

Denetimin kilosunud istiyom onuda atim ::d 3 kg verdim bikere tamam miiiiii
Yazmistim onunkinide ama kendini kiyaslicak başka birimi bul hem sağlık sorunları var hem ilaç kullanıyo hemde senden daha fazla kilosu var
Seninse sebepsiz yere veremedigin kilolarin var elimizde

Jsjmsndns ya spor hali. Aman ne olcak totoyu eritmeye çalışıyoruz bu da resmi kdjdjdj
Ay seni merak ediyodum ben zaten iyi oldu görmem

Istahin nasıl açıldı mı peki...spora devam bol bol su iç kiraz sapı da ödem söktürüyor .. kefir i hep hazır içtim evde denemedim ama hazırlara bayılıyorum karaüzüm lü olan var hele favorim

Yok kız pek değişiklik olmadı
Ama sodayı koydum yerine onu fark ediyorum genzimi yakıyor ya
Ya işte işlenmiş olanlarını ben de seviyorum onları tatlandırıyorlar falan herhalde o kekremsi tadı gidiyor

Eteğime girebiliyorum, şortumda boşluk kalıyor artık hissi de pek güzel amma kilo rakamlarından memnun değilim

Kızlar nabersiniiizz telefonumda ufak bi sorun var o yüzden giremiyorum pek bakım bayramdan sonra gösterirm yaptırırm siz napiyosunuzzz

Rüyamda seni gördüm kaptanım
"Sen böyle ye ye sonra ne hale geldim diyorsun" diyordun
Sonra ben 70 kiloya düşüp geliyorum falan tebrik ediyorsun beni
Sonra uyandım tartıya çıktım tabi +400 gram

Kızlar nabersiniiizz telefonumda ufak bi sorun var o yüzden giremiyorum pek bakım bayramdan sonra gösterirm yaptırırm siz napiyosunuzzz
Haftalık ödülümü yiyorum ders çalışacam klimayı açtım çok sıcak temizlik yaptın mı bugün gelmeyince işe dalmışsındır diye düşündüm

Ahahhahah rüya ya bak hele ya Hayır olsun bibiggiimmmm kilo vermen de durmuş olabilir ama devam edicektir eminimmm

Haftalık ödülümü yiyorum ders çalışacam klimayı açtım çok sıcak temizlik yaptın mı bugün gelmeyince işe dalmışsındır diye düşündüm
Ohh ne yiyosunnn ben orucluyum temizlik falan yapamam çarşıya cikcaktm da bizimde çok sicak kuzum ya cikilcak gibi değil yanii

Soda da tokluk hissi veriyor bunu da yeni öğrendim... sen diyetisyen mi buldum demiştin eşimi geçiriyordum gözden kaçmış olabilir

Ahahhahah rüya ya bak hele ya Hayır olsun bibiggiimmmm kilo vermen de durmuş olabilir ama devam edicektir eminimmm

Yaa evet parte ile denetimden tavsiyeler aldım onları uygulayacağım çarşambaya kadar bakalım çarşamba da -ye düşmezse diyetisyen buldum ona gideceğim

Soda da tokluk hissi veriyor bunu da yeni öğrendim... sen diyetisyen mi buldum demiştin eşimi geçiriyordum gözden kaçmış olabilir

Ciddi mi ben de çabuk yakar acıktırır diyordum
Aynen kuzu buldum özelde bir tane biraz şehir dışında ama bahaneyle yürürüm işte
Dün tarlalara falan vardım bir ara

Sen de 2,5 saat yürümüşsün dün o 10bini geçmiştir :))

Adım saymıyorum bugünde 1 saat yürüdüm kaç kaloriye denk geliyor.. sahil yakın değil mi size bana 5 10 dk uzaklıkta sahil

Adım saymıyorum bugünde 1 saat yürüdüm kaç kaloriye denk geliyor.. sahil yakın değil mi size bana 5 10 dk uzaklıkta sahil

Doğa yürüyüşü daha güzel oluyor böyle dağlara falan çıkasım var benim de çıkıp da dönememek var

Ben de bir tane app indirdim o sayıyor yoksa kendim karıştırırdım kesin

Bir de kalori yakımı hesaplayanını indireceğim bugün bakalım net bir fikrim olur

Velvette diyetisyen ile zayıflamak daha sağlıklı aslında bilinçli zayıflıyorsun

Katılıyorum
Senin menülerin hepimizinkinden fazla ama bizden hızlı zayıfladın
Biz göz kararı deneye yanıla ulaşmaya çalışıyoruz

Bende avmde yürümeyi seviyorum serin serin
Geçen hafta iyiydi kilo vermem de bu hafta kötüydü cumaya kadar stres azalıp wcye çıkabilirsem 1.5 kilo veririm gibime geliyor

Iyi madem senin icin sorun yoksa erit erit bi faydasi yok

:") Bayram tat

daha atarım arada o zaman kgfhfgh

Niye yanlizsin kiz kimsecikler yokmu yaninda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…