- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.401
Kuzu:") Bayram tat
daha atarım arada o zaman kgfhfgh
Bugün sagliksiz takildik biraz:) lassagne yaptim yaninada yesil salataNe yemek yapacaksın bakim
Çok severim kendilerini görümcem güzel yapar bir kereden bisi olmazBugün sagliksiz takildik biraz:) lassagne yaptim yaninada yesil salata
Bende avmde yürümeyi seviyorum serin serin
Geçen hafta iyiydi kilo vermem de bu hafta kötüydü cumaya kadar stres azalıp wcye çıkabilirsem 1.5 kilo veririm gibime geliyor
Niye yanlizsin kiz kimsecikler yokmu yaninda?
KuzuVelvette seni konferans a alsın ordan at buraya atma herkes gormesinnn
Düzenli kiĺo vermiyorum ki sanırım en son pazertesi wcye çıktım patlamak üzereyim stresten şişmiş durumdayım... strese girince vücut kortizon salgılıyor o da kilo vermeyi engelliyorValla çok özeniyorum senin hem menülere hem de böyle düzenli güzel kilo verebilmene
Benim de baya kafama yattı böyle yırtınmaktansa gideceğim kardeşimle bir gideceğiz hem de bayramda danışması açıkça onu ararım en azından doktor olmasa bile
Annem babam kardeşim var işte
Aldım aldım onu çoktan
Cikmistim dun cok az bugun cikmadim ama insallah duzelir artik ramazan bitti canimCanim tualete cikabildinmi o sahurdan sonra?
Tamam su konuyu kapatalim artik ramazan bitti vericemKiz poncik sen kilo degil gram vermissinnnnn
Düzenli kiĺo vermiyorum ki sanırım en son pazertesi wcye çıktım patlamak üzereyim stresten şişmiş durumdayım... strese girince vücut kortizon salgılıyor o da kilo vermeyi engelliyor
Kizlaaaar napiyosunuz
Ben cok yoruldum bugun sabah temizlige bi basladim aksam 5e kadar hic durmadim dip köşe heryeri temizledim ama yandim kurudum bide sonra mezarliga gittik en son 58 gordum tartida iftardan oncesi
Menu yazmayayım sahurda pidenin ixine tereyagini bastim yapicam demistim yaptim bitti artik pidedende kurtuldum Allahtan cok yemedim zateb su icmekteb sismistim
Evet kesinlikle yedim pisman değilim zaten cok degildi bi parcacikcikHadi son günü artık yapmışsın iyi olmuş içinde kalmaz
Evet kesinlikle yedim pisman değilim zaten cok degildi bi parcacikcik
Fındık lahmacun yoktu ki ekmek yerine yedim akşamı da kapattım... 2 saaten fazla yürüyüş yaptım üstüneNe bileyim kız menülerin çok güzel senin
Ben de finduk lahmacun yemek istiyorum mesela
Kardeşime anlattım bugün hemen biz de gidelim dedi ahahahshahsa lahmacunu duyunca
Ya evet onu geçen ben de okudum
Fazla sporda da oluyormuş o
Senin maruzatın bitiyor ama 1 haftaya
Seni bugünlük karataycı kabul ederizKizlaaaar napiyosunuz
Ben cok yoruldum bugun sabah temizlige bi basladim aksam 5e kadar hic durmadim dip köşe heryeri temizledim ama yandim kurudum bide sonra mezarliga gittik en son 58 gordum tartida iftardan oncesi
Menu yazmayayım sahurda pidenin ixine tereyagini bastim yapicam demistim yaptim bitti artik pidedende kurtuldum Allahtan cok yemedim zateb su icmekteb sismistim
Kaç saatte bu kadar adım attın bende o programdan istiyorum artık yürüyüşe de başlarım ben .Ben de bugün 12.994 adım atmışım
Hedef 20 bindi ama ikiye bölmeyince 12bin ara vermeden çok yordu
9.45 km yürümüşüm
486 kcal de yakmışım
Kefir nasıldıSabah 8
Domatesli salatalıklı marullu peynirli sandviç
5 hurma
Saat 11
2 kuru kayısı
1 ceviz
Saat 1
2 yemek kaşığı fasulye
4 yemek kaşığı börülce
4 yemek kaşığı barbunya
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Saat 15
1 elma
Saat 18.30
1 tabak salata
1 küçük kase yoğurt
1 bardak domates çorbası
Saat 22.00
2 Türk kahvesi fincanı kefirSchonerDuft
Karataycılara ev baklavası serbest hazır yasakmış bugün haberlerde söylüyorduYarın baklava yemeli miyiz yememeli miyiz
İşte bütün mesele bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?