Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende avmde yürümeyi seviyorum serin serin
Geçen hafta iyiydi kilo vermem de bu hafta kötüydü cumaya kadar stres azalıp wcye çıkabilirsem 1.5 kilo veririm gibime geliyor

Valla çok özeniyorum senin hem menülere hem de böyle düzenli güzel kilo verebilmene
Benim de baya kafama yattı böyle yırtınmaktansa gideceğim kardeşimle bir gideceğiz hem de bayramda danışması açıkça onu ararım en azından doktor olmasa bile

Niye yanlizsin kiz kimsecikler yokmu yaninda?

Annem babam kardeşim var işte

Kuzu Velvette seni konferans a alsın ordan at buraya atma herkes gormesinnn

Aldım aldım onu çoktan

Düzenli kiĺo vermiyorum ki sanırım en son pazertesi wcye çıktım patlamak üzereyim stresten şişmiş durumdayım... strese girince vücut kortizon salgılıyor o da kilo vermeyi engelliyor

Düzenli kiĺo vermiyorum ki sanırım en son pazertesi wcye çıktım patlamak üzereyim stresten şişmiş durumdayım... strese girince vücut kortizon salgılıyor o da kilo vermeyi engelliyor

Ne bileyim kız menülerin çok güzel senin
Ben de finduk lahmacun yemek istiyorum mesela
Kardeşime anlattım bugün hemen biz de gidelim dedi ahahahshahsa lahmacunu duyunca

Ya evet onu geçen ben de okudum
Fazla sporda da oluyormuş o
Senin maruzatın bitiyor ama 1 haftaya

Kizlaaaar napiyosunuz
Ben cok yoruldum bugun sabah temizlige bi basladim aksam 5e kadar hic durmadim dip köşe heryeri temizledim ama yandim kurudum bide sonra mezarliga gittik en son 58 gordum tartida iftardan oncesi
Menu yazmayayım sahurda pidenin ixine tereyagini bastim yapicam demistim yaptim bitti artik pidedende kurtuldum Allahtan cok yemedim zateb su icmekteb sismistim

Sabah 8

Domatesli salatalıklı marullu peynirli sandviç
5 hurma

Saat 11

2 kuru kayısı
1 ceviz

Saat 1

2 yemek kaşığı fasulye
4 yemek kaşığı börülce
4 yemek kaşığı barbunya
1 dilim ekmek
1 bardak ayran

Saat 15

1 elma

Saat 18.30

1 tabak salata
1 küçük kase yoğurt
1 bardak domates çorbası

Saat 22.00

2 Türk kahvesi fincanı kefir SchonerDuft

Hadi son günü artık yapmışsın iyi olmuş içinde kalmaz

Ben de bugün 12.994 adım atmışım
Hedef 20 bindi ama ikiye bölmeyince 12bin ara vermeden çok yordu

9.45 km yürümüşüm
486 kcal de yakmışım

Fındık lahmacun yoktu ki ekmek yerine yedim akşamı da kapattım... 2 saaten fazla yürüyüş yaptım üstüne evet ya bitiyor çok şükür bur hafta düZeni değiştir bakalım ne olcak benim listeyi arada yap belki sana faydası olur .. 1 temmuzdan sonra düzenli spor yaparım bende daha hızlı sıkılaşırım hemde

Seni bugünlük karataycı kabul ederiz

Ben de bugün 12.994 adım atmışım
Hedef 20 bindi ama ikiye bölmeyince 12bin ara vermeden çok yordu

9.45 km yürümüşüm
486 kcal de yakmışım
Kaç saatte bu kadar adım attın bende o programdan istiyorum artık yürüyüşe de başlarım ben .
Tebrik.ederim ayrıca

Kefir nasıldı
Sabah 5 hurma fazla değil mi 1 hurma kalorisi 90 gibiydi
Öğlen yemeğine gelince 10 yk fasukyegilerden yemissin 2 servis kaşığı tek sebze yemeği şeklinde yemeni isterim 6yk yapıyordu 1 bardak ayranı 2 ayrana çıkarıp yanına bol salata tuzsuz yağsız şekilde yiyebilirsin içine limon ve sirke koyuyorum ben ondan yagdan kilo veriyorum...2.kuru kayısı 1 meyve yerine geçiyor 1tane daha ekleyebilirsin
Akşam a gelince bardak hazır çorba içtin sanırım onun yerine semizli yoğurt yapıp yanına sebze yemeği yiyebilirdin çok yetersiz olmuş
Kefir içmişsin tebrik.ederim bağışıklık sistemini düzenliyor her yönden faydası var

Sabah
Aç karnına 1 çay bardağı kefir
Tost domates
Ara
3 parmak kalınlığında 1 dilim karpuz
Öğlen
2 sk etsiz türlü
4yk yoğurt
1dilim ekmek
Salata
Ara
1 çay bardağı süt yarım paket diyet bisküvi paket kalorisi 64 1kare bitter 3 şekerpare
Akşam
2sk türlü
4yk yoğurt içine salatalık 1dilim ekmek
Ara
3 parmak kalınlığında karpuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…