- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.421
Benim bi kac kez yemisligim vardiAman boşver şaşırmıştır vücudun ben hiç pide yemeden geçirdim bu ayı tereyağını bırak
Seni bugünlük karataycı kabul ederiz
Tebrik ediyorummmm bebegimEvet kizlaaarr 54.3 le ramazan i kapattim ben bayramdan sonra gelsin 52 gelsinnn
Ben 54.2 çıktım bugün 100 gr zayifim hala senden ahagsfshdhahjajahEvet kizlaaarr 54.3 le ramazan i kapattim ben bayramdan sonra gelsin 52 gelsinnn
Insalllah canimm... hadi bakalimmm güzel performanslar bekliyorummmmCikmistim dun cok az bugun cikmadim ama insallah duzelir artik ramazan bitti canim
Tamam su konuyu kapatalim artik ramazan bitti vericem
Insallah canimInsalllah canimm... hadi bakalimmm güzel performanslar bekliyorummmm
Iyi geceler canim Allah rahatlik versinKizlar ben yatiyorum yorum yapamiorim fazla esim uyudu telefonun isigindan uyanip duruo:))
Eh işte kuzum aynı bende ama problem yok şimdilikTebrik ediyorummmm bebegimwc sorunun kaldi mi
Yine mi geçemedim seni yaBen 54.2 çıktım bugün 100 gr zayifim hala senden ahagsfshdhahjajahcuma cok yidiydim de biraz siskinlik oldu bugun de cok yidimdi de yarinda siskinlik olacak büyük ihtimal yarinda coh yicem de pazartesine baya bi sisecem büyük ihtimal pazartesi diyet time
Kız uyusana sende madem adamı uyandiriyosunKizlar ben yatiyorum yorum yapamiorim fazla esim uyudu telefonun isigindan uyanip duruo:))
Eh işte kuzum aynı bende ama problem yok şimdilikdarısı basinaaaa
Yine mi geçemedim seni yaneyse olsindu daha yenmek için çok vaktim var
Bende bugün çok yedim yarın da yerim ertesi günde yerim bayram bitiminde diyet kısmetse
Az biraz tatlı yerim yani bayram sonuçta
Kız uyusana sende madem adamı uyandiriyosunbende yatcam ayaklarım ağrıyor iftardan sonra alışverişe çıktık son ana birakmak kötü fikirmisss
Ramazan da bitti artık sıkı bi diyete giriyosun hazır olll yakın takibimdesin artıkImsallahh
Iyi bayramlarMutlu ve huzurlu ...
Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...
Iyi Bayramlar Güzeller
Not: Baklavasız :)
1.ci gün karataycı olabilirsinBenim bi kac kez yemisligim vardiama son 15 gunde falan yememiştim
Bayramda neyci olsam
Çok bir kilo almamışsın kuzu hemen verirsin bu kiloyuEvet kizlaaarr 54.3 le ramazan i kapattim ben bayramdan sonra gelsin 52 gelsinnn
İyi bayramlar canım :)Mutlu ve huzurlu ...
Sevdiklerinizle , sevenleriniz ile ...
Iyi Bayramlar Güzeller
Not: Baklavasız :)
Insallah kuzu bakalım baslicam saglam diyeteÇok bir kilo almamışsın kuzu hemen verirsin bu kiloyu
Iyi bayramlar kuzumKızlar hayırlı bayramlarRR bol bol gezin egleninnn enerji toplayin ve cok mutlu olun bu bayram
sagol kuzummmmm iyi bayramlarrrrr optum kocamaaanİyi geceler kizlar simdiden hayirli bayramlar Rabbim nice ramazanlara kavuştursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?