- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.441
Kızlar hayırlı bayramlarRR bol bol gezin egleninnn enerji toplayin ve cok mutlu olun bu bayram
Iyi bayramlar kuzum
sende ol musmutlu oll. iyi bayramlar canimcimmm
Hayırlı bayramlar canımmmKızlar iyi bayramlarımız olsun . Yediklerinin ucunu kacirmayalim bana da şans dinleyin çünkü kahvaltıya gidiyorum
Iyi bayramlarrHerkese iyi bayramlar
SenindeeeKızlar iyi bayramlarımız olsun . Yediklerinin ucunu kacirmayalim bana da şans dinleyin çünkü kahvaltıya gidiyorum
Simdi suslenicezzz bi bakayim dedimmm sonra cikicammmm.. operim oda elinden oprr iyi balamlarrrröpüyorum çok cokkk
kızını da öp benim yerime neler giydiniz acaba suslendniz mi analı kızli
Simdi suslenicezzz bi bakayim dedimmm sonra cikicammmm.. operim oda elinden oprr iyi balamlarrrr
Fındık lahmacun yoktu ki ekmek yerine yedim akşamı da kapattım... 2 saaten fazla yürüyüş yaptım üstüneevet ya bitiyor çok şükür bur hafta düZeni değiştir bakalım ne olcak benim listeyi arada yap belki sana faydası olur .. 1 temmuzdan sonra düzenli spor yaparım bende daha hızlı sıkılaşırım hemde
Kaç saatte bu kadar adım attın bende o programdan istiyorum artık yürüyüşe de başlarım ben .
Tebrik.ederim ayrıca
Kefir nasıldı
Sabah 5 hurma fazla değil mi 1 hurma kalorisi 90 gibiydi
Öğlen yemeğine gelince 10 yk fasukyegilerden yemissin 2 servis kaşığı tek sebze yemeği şeklinde yemeni isterim 6yk yapıyordu 1 bardak ayranı 2 ayrana çıkarıp yanına bol salata tuzsuz yağsız şekilde yiyebilirsin içine limon ve sirke koyuyorum ben ondan yagdan kilo veriyorum...2.kuru kayısı 1 meyve yerine geçiyor 1tane daha ekleyebilirsin
Akşam a gelince bardak hazır çorba içtin sanırım onun yerine semizli yoğurt yapıp yanına sebze yemeği yiyebilirdin çok yetersiz olmuş
Kefir içmişsin tebrik.ederim bağışıklık sistemini düzenliyor her yönden faydası var
Karataycılara ev baklavası serbest hazır yasakmış bugün haberlerde söylüyordubir günlük karataycı mı olsak
Benim bi kac kez yemisligim vardiama son 15 gunde falan yememiştim
Bayramda neyci olsam
Valla yedim karatyacı oldum başka birşey de yemem artık düzene geri dönerim...Olsun sonuç olarak yemişsin gözüm kaldı
Sıkılaşırsın zaten hedef ve normal kilo aralığına bir şey kalmadı şurada yakınsın bu gidişle her hafta da 1 kilo versen ohoo
Bir 3 saati bulmuştur canım arada yavaşladım durakladım ayaklarım acıdı çünkü
Benim telde de yoktu ama S Health diye samsungun bir uygulaması onu indirdim
Kardeşimde de LG Health var
Ya çok kötüydüAma diktim içtim artık napayım
Servis kaşığı dediğin yemek kaşığından daha büyük?
Ben en son dayanamayıp zeytinyağını bastım içimdeki karataycıya engel olamadım kuru kuru gitmedi
Ya bak işte ben ne neye denktir bilmiyorum kalorilerini biliyorum ama yaptığım ne çok hata var
Görürsen bana böyle söylersen çok sevinirim öğrenmem lazım
Bu akşam semiz var
Yedin mi bugün karataycı oldun mu
Senin canın sağ olsun ya kuzu azcık da mutlu et kendini şımart
Karatayin adini kotuye cikardik grupcanaValla yedim karatyacı oldum başka birşey de yemem artık düzene geri dönerim...
Şu metal yemek kaşıkları yemek yaptığımız varya onla 2 kaşık ölçüm benim ..
Ictiklerinin de ölçüsünü yaz kuzum öğünlere 4yk yoğurtta ekle
Azcık öyle olduKaratayin adini kotuye cikardik grupcana
Oo süpersin düzelir wc sorunu kuzum aklında olduğu sürece de yapamıyor insanHerkese İyi Bayramlar :)
SchonerDuft @ParteMoralll çok sağ olun valla dündür inmişim 1.2 kilo
Bu sabah cidden bayram vardı
Sonunda eksiye geçtim
Bol bol su içiyorum regl şişkinliği var ama gitmiş yine
Akşam erken yemek de yaradı valla
Hele kefir
Gün 4 hala wcye çıkamıyorum ama yapacak bir şey yok sigara gitti vücut sapıttı
Olsun çok mutluyum eksideyim
Valla yedim karatyacı oldum başka birşey de yemem artık düzene geri dönerim...
Şu metal yemek kaşıkları yemek yaptığımız varya onla 2 kaşık ölçüm benim ..
Ictiklerinin de ölçüsünü yaz kuzum öğünlere 4yk yoğurtta ekle
Karatayin adini kotuye cikardik grupcana
Oo süpersin düzelir wc sorunu kuzum aklında olduğu sürece de yapamıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?