Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugün 12.778 adım attım
426 kalori yakmışım

Menümü de yazayım

Sabah 8
1 hurma
1 kayısı
1 ceviz
1 avuç kabak çekirdeği

Sonra yattım uyudum

Saat 12
Füme salamlı, peynirli, salatalık, domates ve marullu sandviç
Yanına da 1 omlet

Saat 15
1 elma
5 çilek
2 parça bitter çikolata

Saat 18
2 yemek kaşığı semiz otu
2 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak domates çorbası
1 bol kase zeytinli, marul, salatalık, domatesli salata

Saat 21
2 Türk kahvesi fincanı kefir

Arada 2 kahve içtim
2 bardak coca cola 0 (yeni sardım sigaranın yerine )
Şimdi de maden suyu içiyorum

ooo super canim ne guzel

Sigaranin etkisi var dmi ben diyorum kimse inanmiyo

Diyetisyenden illa ki bişiyler öğreniyorsun onun söylediklerini aktarıyorum bende ...
Dun katmer yedim şam tatlısı yedim 4 shat olmega altos yarim efes gitti kilom sabit tabi tüm gece berbat geçti
Dün düzen yoktu bugün de eşimin kuzenine kahvaltıya gidecez ... sanırım jilliye bugün başlıcam böyle giderse bu hafta berbat geçecek

Öğlen sandviç ile omlet bir arada olmamış meyve yerken tek bir çeşit meyve yemelisin ve 1 meyve yerine geçecek miktarda 5 çilek 1 elma olmamış. Akşam yemeğinde 2 yk semiz demişsin kavurup mu yedin bardak çorba yerine ev de olan başka birşey yeseydin kaptan da demişti çok yağlı onlar ... 1 ton balığı servis şeklinde yeseydin yoğurdu 4yk çıkarabilirsin kola yerine de soda iç günde 2 sade soda.. karışım hazırla yada 1.5lt sicak suya 1tatlı kaşığı yeşil çay 4 5 karanfil 1 çubuk tarçın yarım limon gün içinde kola yerine iç koladan daha iyi

Azcık öyle oldu wc sorununun düzenlediğine sevindim
Bende cok sevindim

Simdide bizim dilimize düştü

ooo super canim ne guzel

Sigaranin etkisi var dmi ben diyorum kimse inanmiyo

Günaydin kimler Burda bakalim?
Gunaydin canim ben burdayimm

Dün yediklerimi yazayim... Sabah erkenden anneme gittim kahvaltiya...
Sabah Kücük yuvarlak ekmekler var onlardan bitane yedim normalde iki yada üc yerim... yanina tuzsuz peynir domates salatalik yedim ekmegin bi kismina Nutella sürdüm ama az bi miktardi gercekten. Yaninada sekersiz cay ictim... öglen Tatli yedim kendime baklavadan hak olarak sadece bitane tanidim onuda karar vermem gerekiodu nerde yerim diye annemde yarim yedim yengemde yarim yedim ve malsef komusya gittim zorlayinca ondada yarim yedim birbucuk baklavayla ramazan bayraminin ilk gününü atlattim:) abimin esi pasta yapmisti ondanda asiri ince bi dilim kestirdim ve onunda sadece yarisini yedim cok gurur duydum kendimle gercekten normalde ben o tatlilarin hepsini silip süprürüdüm:)
Aksamda Kücük parca peynirli börek ve iki sarma. nedense hic acikmadim dün aksam öyle gecti.

Pazartesi kilomuda bildirim Sabah kendim bile sok gecirdim resmen 70,6...
böyle giderse Sabit kalsam bile cumaya göre harika bi fark olcak insallah

cok sevindim Eksi olmana canim harikaaaa

Kızlar selam bayram gezmesi
nasil gecti kahvalti ipin ucu kactimi bakalim?

Ay yok hiç bişi yemedim dün jdjdjjd

Kahvaltı. Bir adet açma ve menemen ile peynir çay

Öğle yemeği bir çorba salata

Ara patlamış mısır

Akşam yemeği sadece salata ve bol su

Kızlar günaydın bayram gezmeleriniz ne alamde kdjdndnnd

Ben de menumu yazayım bugünkü

Kahvaltı. Yoğurtlu yulaf ezmesi ve portakal ile böğürtlen

Öğlen. İki adet kofte ayran ve kepek ekmeği

Ara : bir adet iced latte

Aksam : zeytinyağlı fasulye , karnabahar haşlama ve kabak kızartması bir tabak , limonata

Afiyet olsun bayramda kendini kaptıran kardan değilsin güzel bişey bu :)

aradaki iced latte ölüm demek kizzz ondaki kalori iki ögün eder nerdeyse, neyse bayramda Tatli niyetine diyelim dimi
Kabak kizartmasida biraz kalori bakimindan cok, firinda daha saglikli olur tatlim Sabah ve ögle menün cok güzel

Süpersin cumaya kadar 200 300 gram versen haftaya 69 göreceksin

Afiyet olsun bayramda kendini kaptıran kardan değilsin güzel bişey bu :)
evet tatlim ya tuttum kendimi sürekli aklimda su cümle gezdi dün: bak bukadar ugrastin nerdeyse 10 kg verdin yeme tut kendini emeklerine yazik:) diye diye atlattim dünü... artik kacamak olmaz bayram gezmem bitti dün annemlerdeydim komsularada gittim akrabalar falan. Esimin sinav yogunlugu oldugundan o katilmadi, ve o yüzden kayinvalidemlerede gidemedik bu bayram. uzak onlar. Artik Kurbana insallah... yani ben bayrami kacamaksiz atlattim diyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…