- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.461
ooo super canim ne guzelHerkese İyi Bayramlar :)
SchonerDuft @ParteMoralll çok sağ olun valla dündür inmişim 1.2 kilo
Bu sabah cidden bayram vardı
Sonunda eksiye geçtim
Bol bol su içiyorum regl şişkinliği var ama gitmiş yine
Akşam erken yemek de yaradı valla
Hele kefir
Gün 4 hala wcye çıkamıyorum ama yapacak bir şey yok sigara gitti vücut sapıttı
Olsun çok mutluyum eksideyim
Kizlarrrr hepinizin bayramin mutlu kutlu mübarek olsun bugun bi ara girdim yazmaya yeltendim ama misafirler vardi yazamadim
Ramazan gitti wc sorunumda bittisabahtan beri 2 kez ciktim soylemesi ayip tok karnina 59.2 ciktim
Öpüyorum hepinizi iyi bayramlar
Diyetisyenden illa ki bişiyler öğreniyorsun onun söylediklerini aktarıyorum bende ...Yedin mi baklava kaç tane yedin
Ben daha hiç yememişim ama yarın kırılacak büyük ihtimal
Henüz direniyorum
İçimdeki tatlı isteği tırmalıyor şu an beni
Valla çok sağ ol sayende o 1 haftalık veremediğim kilo direnci kırdım diyorum kız sana diyetisyen gibi oldun diye
Aman o zaten düştüydü medyanın diline :d
O mesajı yazdıktan sonra düzeldi zaten
Biraz da açlık var ama napalım
Kan şeker düzeyleri bir süre böyle bozuluyormuş
İnsülin direnci falan bir şeyler oluyormuş
Öğlen sandviç ile omlet bir arada olmamış meyve yerken tek bir çeşit meyve yemelisin ve 1 meyve yerine geçecek miktarda 5 çilek 1 elma olmamış. Akşam yemeğinde 2 yk semiz demişsin kavurup mu yedin bardak çorba yerine ev de olan başka birşey yeseydin kaptan da demişti çok yağlı onlar ... 1 ton balığı servis şeklinde yeseydin yoğurdu 4yk çıkarabilirsin kola yerine de soda iç günde 2 sade soda.. karışım hazırla yada 1.5lt sicak suya 1tatlı kaşığı yeşil çay 4 5 karanfil 1 çubuk tarçın yarım limon gün içinde kola yerine iç koladan daha iyiBugün 12.778 adım attım
426 kalori yakmışım
Menümü de yazayım
Sabah 8
1 hurma
1 kayısı
1 ceviz
1 avuç kabak çekirdeği
Sonra yattım uyudum
Saat 12
Füme salamlı, peynirli, salatalık, domates ve marullu sandviç
Yanına da 1 omlet
Saat 15
1 elma
5 çilek
2 parça bitter çikolata
Saat 18
2 yemek kaşığı semiz otu
2 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak domates çorbası
1 bol kase zeytinli, marul, salatalık, domatesli salata
Saat 21
2 Türk kahvesi fincanı kefir
Arada 2 kahve içtim
2 bardak coca cola 0 (yeni sardım sigaranın yerine)
Şimdi de maden suyu içiyorum
Iyi bayramlarBir Ramazan geldi geçti rabbim tekrarına erdirsin .Sevdiklerinizle mutlu huzurlu kazasız belasız bir bayram dilerim .Herkese iyi bayramlar
Bende cok sevindimAzcık öyle olduwc sorununun düzenlediğine sevindim
Simdide bizim dilimize düştüYedin mi baklava kaç tane yedin
Ben daha hiç yememişim ama yarın kırılacak büyük ihtimal
Henüz direniyorum
İçimdeki tatlı isteği tırmalıyor şu an beni
Valla çok sağ ol sayende o 1 haftalık veremediğim kilo direnci kırdım diyorum kız sana diyetisyen gibi oldun diye
Aman o zaten düştüydü medyanın diline :d
O mesajı yazdıktan sonra düzeldi zaten
Biraz da açlık var ama napalım
Kan şeker düzeyleri bir süre böyle bozuluyormuş
İnsülin direnci falan bir şeyler oluyormuş
ooo super canim ne guzel
Sigaranin etkisi var dmi ben diyorum kimse inanmiyo
Gunaydin canim ben burdayimmGünaydin kimler Burda bakalim?
Günaydin tatlim napiosun bakalim?Gunaydin canim ben burdayimm
nasil gecti kahvalti ipin ucu kactimi bakalim?Kızlar iyi bayramlarımız olsun . Yediklerinin ucunu kacirmayalim bana da şans dinleyin çünkü kahvaltıya gidiyorum
cok sevindim Eksi olmana canim harikaaaaHerkese İyi Bayramlar :)
SchonerDuft @ParteMoralll çok sağ olun valla dündür inmişim 1.2 kilo
Bu sabah cidden bayram vardı
Sonunda eksiye geçtim
Bol bol su içiyorum regl şişkinliği var ama gitmiş yine
Akşam erken yemek de yaradı valla
Hele kefir
Gün 4 hala wcye çıkamıyorum ama yapacak bir şey yok sigara gitti vücut sapıttı
Olsun çok mutluyum eksideyim
Evdeyim kuzum yeni uyandim sen napiyosunGünaydin tatlim napiosun bakalim?
nasil gecti kahvalti ipin ucu kactimi bakalim?
Dün yediklerimi yazayim... Sabah erkenden anneme gittim kahvaltiya...
Sabah Kücük yuvarlak ekmekler var onlardan bitane yedim normalde iki yada üc yerim... yanina tuzsuz peynir domates salatalik yedim ekmegin bi kismina Nutella sürdüm ama az bi miktardi gercekten. Yaninada sekersiz cay ictim... öglen Tatli yedim kendime baklavadan hak olarak sadece bitane tanidim onuda karar vermem gerekiodu nerde yerim diye annemde yarim yedim yengemde yarim yedim ve malsef komusya gittim zorlayinca ondada yarim yedim birbucuk baklavayla ramazan bayraminin ilk gününü atlattim:) abimin esi pasta yapmisti ondanda asiri ince bi dilim kestirdim ve onunda sadece yarisini yedimcok gurur duydum kendimle gercekten normalde ben o tatlilarin hepsini silip süprürüdüm:)
Aksamda Kücük parca peynirli börek ve iki sarma. nedense hic acikmadim dün aksam öyle gecti.
Pazartesi kilomuda bildirim Sabah kendim bile sok gecirdim resmen 70,6...
böyle giderse Sabit kalsam bile cumaya göre harika bi fark olcak insallah
bende ise geldim calisiyorum, insallah erken birakirim bugün:)Evdeyim kuzum yeni uyandim sen napiyosun
aradaki iced latte ölüm demek kizzz ondaki kalori iki ögün eder nerdeyse, neyse bayramda Tatli niyetine diyelim dimiKızlar günaydın bayram gezmeleriniz ne alamde kdjdndnnd
Ben de menumu yazayım bugünkü
Kahvaltı. Yoğurtlu yulaf ezmesi ve portakal ile böğürtlen
Öğlen. İki adet kofte ayran ve kepek ekmeği
Ara : bir adet iced latte
Aksam : zeytinyağlı fasulye , karnabahar haşlama ve kabak kızartması bir tabak , limonata
Süpersin cumaya kadar 200 300 gram versen haftaya 69 göreceksinDün yediklerimi yazayim... Sabah erkenden anneme gittim kahvaltiya...
Sabah Kücük yuvarlak ekmekler var onlardan bitane yedim normalde iki yada üc yerim... yanina tuzsuz peynir domates salatalik yedim ekmegin bi kismina Nutella sürdüm ama az bi miktardi gercekten. Yaninada sekersiz cay ictim... öglen Tatli yedim kendime baklavadan hak olarak sadece bitane tanidim onuda karar vermem gerekiodu nerde yerim diye annemde yarim yedim yengemde yarim yedim ve malsef komusya gittim zorlayinca ondada yarim yedim birbucuk baklavayla ramazan bayraminin ilk gününü atlattim:) abimin esi pasta yapmisti ondanda asiri ince bi dilim kestirdim ve onunda sadece yarisini yedimcok gurur duydum kendimle gercekten normalde ben o tatlilarin hepsini silip süprürüdüm:)
Aksamda Kücük parca peynirli börek ve iki sarma. nedense hic acikmadim dün aksam öyle gecti.
Pazartesi kilomuda bildirim Sabah kendim bile sok gecirdim resmen 70,6...
böyle giderse Sabit kalsam bile cumaya göre harika bi fark olcak insallah
evet tatlim ya tuttum kendimi sürekli aklimda su cümle gezdi dün: bak bukadar ugrastin nerdeyse 10 kg verdin yeme tut kendini emeklerine yazik:) diye diye atlattim dünü... artik kacamak olmaz bayram gezmem bitti dün annemlerdeydim komsularada gittim akrabalar falan. Esimin sinav yogunlugu oldugundan o katilmadi, ve o yüzden kayinvalidemlerede gidemedik bu bayram. uzak onlar. Artik Kurbana insallah... yani ben bayrami kacamaksiz atlattim diyebilirimAfiyet olsun bayramda kendini kaptıran kardan değilsin güzel bişey bu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?