- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.481
ay evet insallah nezamandi galiba cumartesi 12 gibi tartildigimda 69.9 gördüm ama onun kalici olmadigi belliydi cünki Cuma aksam hicbisey yiyememistim yorgunlukdan ve cumartesi Sabah sahura kalkamamistimSüpersin cumaya kadar 200 300 gram versen haftaya 69 göreceksin
ooo super canim ne guzel
Sigaranin etkisi var dmi ben diyorum kimse inanmiyo
Diyetisyenden illa ki bişiyler öğreniyorsun onun söylediklerini aktarıyorum bende ...
Dun katmer yedim şam tatlısı yedim 4 shat olmega altos yarim efes gitti kilom sabittabi tüm gece berbat geçti
Dün düzen yoktu bugün de eşimin kuzenine kahvaltıya gidecez ... sanırım jilliye bugün başlıcam böyle giderse bu hafta berbat geçecek
Öğlen sandviç ile omlet bir arada olmamış meyve yerken tek bir çeşit meyve yemelisin ve 1 meyve yerine geçecek miktarda 5 çilek 1 elma olmamış. Akşam yemeğinde 2 yk semiz demişsin kavurup mu yedin bardak çorba yerine ev de olan başka birşey yeseydin kaptan da demişti çok yağlı onlar ... 1 ton balığı servis şeklinde yeseydin yoğurdu 4yk çıkarabilirsin kola yerine de soda iç günde 2 sade soda.. karışım hazırla yada 1.5lt sicak suya 1tatlı kaşığı yeşil çay 4 5 karanfil 1 çubuk tarçın yarım limon gün içinde kola yerine iç koladan daha iyi
ooo super canim ne guzel
Sigaranin etkisi var dmi ben diyorum kimse inanmiyo
Diyetisyenden illa ki bişiyler öğreniyorsun onun söylediklerini aktarıyorum bende ...
Dun katmer yedim şam tatlısı yedim 4 shat olmega altos yarim efes gitti kilom sabittabi tüm gece berbat geçti
Dün düzen yoktu bugün de eşimin kuzenine kahvaltıya gidecez ... sanırım jilliye bugün başlıcam böyle giderse bu hafta berbat geçecek
Öğlen sandviç ile omlet bir arada olmamış meyve yerken tek bir çeşit meyve yemelisin ve 1 meyve yerine geçecek miktarda 5 çilek 1 elma olmamış. Akşam yemeğinde 2 yk semiz demişsin kavurup mu yedin bardak çorba yerine ev de olan başka birşey yeseydin kaptan da demişti çok yağlı onlar ... 1 ton balığı servis şeklinde yeseydin yoğurdu 4yk çıkarabilirsin kola yerine de soda iç günde 2 sade soda.. karışım hazırla yada 1.5lt sicak suya 1tatlı kaşığı yeşil çay 4 5 karanfil 1 çubuk tarçın yarım limon gün içinde kola yerine iç koladan daha iyi
Kızlarr naberdinizzz nasıl gidiyor bayrammm benim şahane
Dün sadece tatlı ve sarmayla günü bitirdim resmen her gittigimiz yerde yedik
Nişanlım sarmalari yedi ben tatlıları
Sabah güzel kahvaltı yaptım sonrası yok bendeama çok yürüdüğüm için bugün arti çıkmadımmm
Bugün yemem artık ilk gün serefineydi yediklerim
Kuzum valla biz rahat 5km yaptık sen düşün artıkKaptanım ne kadar yürümek lazım ya bana da desene onu
Bugün ben de sarma ve baklava yiyeceğim düşündükçe fenalıklar basıyor içime sabaha kadar yürüyeceğim galiba sonra
ay biara bende fena takilmistim 74 e:) gelir canim devami hic merak etmeBugün 74.0 ım ben
Cumaya göre -900
Şu 74ün bacağını bir kıramadık ya
73e geçsem sanki akıp gidecek gibi geri kalanı
kiz her gitigin yerde iki baklavamiiiiiiKuzum valla biz rahat 5km yaptık sen düşün artık
Araba olmadı mı zor oluyoms geçen bayram vardı hemencik bittiydi gezme işi bu bayram anamiz ağladı sicaktan bi ara beynim kulaklarimdan akicak sandım
Ben her gittiğim yerde 2 tatlı 2 3 sarma yedim ama eksi çıkmadım çok sasirdimmm sen de ye içinde kalmasın ama hareket et bol bol
Kuzum valla biz rahat 5km yaptık sen düşün artık
Araba olmadı mı zor oluyoms geçen bayram vardı hemencik bittiydi gezme işi bu bayram anamiz ağladı sicaktan bi ara beynim kulaklarimdan akicak sandım
Ben her gittiğim yerde 2 tatlı 2 3 sarma yedim ama eksi çıkmadım çok sasirdimmm sen de ye içinde kalmasın ama hareket et bol bol
ay biara bende fena takilmistim 74 e:) gelir canim devami hic merak etme
böyle devam edersen bu Cuma 73lerde olursun canim hic takilma o kiloyu gecersin ben mesela 74 takildim 73 de fazla durmadim ama 72 de yine biraz takildim 71 hele daha Cabuk 70lere dönüstü gibi geldi bana:) ama belkide sadece öyle hissedioruz oda olabilir:)Bu 74te bir uğursuzluk var ama hadi hayırlısı
Sabah bakıyorum 73.9-74 arası gösteriyor
Hay senin ya dedim 74 deyince yine
Şu 6ları bir görsek de rahat etsek
Kabak kızartması mı yiceksin bence yanlışlıkla yazdın öyle bir sey yapmazsınKızlar günaydın bayram gezmeleriniz ne alamde kdjdndnnd
Ben de menumu yazayım bugünkü
Kahvaltı. Yoğurtlu yulaf ezmesi ve portakal ile böğürtlen
Öğlen. İki adet kofte ayran ve kepek ekmeği
Ara : bir adet iced latte
Aksam : zeytinyağlı fasulye , karnabahar haşlama ve kabak kızartması bir tabak , limonata
Nezaketen gösterdi kendini umarımay evet insallah nezamandi galiba cumartesi 12 gibi tartildigimda 69.9 gördüm ama onun kalici olmadigi belliydi cünki Cuma aksam hicbisey yiyememistim yorgunlukdan ve cumartesi Sabah sahura kalkamamistimama yakinlastim artik 69 a. Kacamaklar olmassa basarcam insallah
Ara öğün yemedim biraz avmye uğradık belki onun etkisi oldu... ve düşün akşam cips çekirdek olmega 4 5 shat içmişim ve sabitim haa birde istifra ettim 4 5kere onun etkisiOlmaz mı sabah kahveyi bitiremeden bazen sigarayı atıp wcye koşardım
Zaten 1 haftadır araştırdım baya, şey diyordu sigara bağırsaklarda emilimi azaltıyormuş yani besinlerden tüm vitamin ve mineralleri alamadan atıyor vücut hemen
Peki nasıl sabit kaldın dün bir egzersiz yaptın mı? Bugün 2 tane baklava yiyeceğim ve korku içerisindeyim
Gerçi arada metabolizmaya iyi gelir hızlandırırmış ama içim rahat değil işte
Bana da çok gibi geldiydi aslında annem yapayım mı deyince tutamadım boğazımı
Diğerleri de hep hazır çorba bizde pek ev çorbası pişmez ya kendim de bilmiyorum nasıl yapıldığını zaten ondan
Semizi de annem yaptı valla hiçbir fikrim yok o mutfağına sokmaz kimseyi o yapıyor biz yiyoruz
Bu son dediğin tarif ne için kuzu
Ya kola da kötü farkındayım ama sigarayı bıraktım diye kendime şey yapmıyorum üstüme gitmiyorum aslında içmemem lazım doğru ama birden her şey çıktı hayatımdan buhranlara giricem artık
Bende uzun süre 73e ulaşmaya çalışmıştımBugün 74.0 ım ben
Cumaya göre -900
Şu 74ün bacağını bir kıramadık ya
73e geçsem sanki akıp gidecek gibi geri kalanı
Sarma da yerdim valla sen yazınca canım çekti resmenKızlarr naberdinizzz nasıl gidiyor bayrammm benim şahane
Dün sadece tatlı ve sarmayla günü bitirdim resmen her gittigimiz yerde yedik
Nişanlım sarmalari yedi ben tatlıları
Sabah güzel kahvaltı yaptım sonrası yok bendeama çok yürüdüğüm için bugün arti çıkmadımmm
Bugün yemem artık ilk gün serefineydi yediklerim
evet canim ya insallah görcez ben baya azimliyim bakalim:)Nezaketen gösterdi kendini umarımhaftaya umarım ikimizde 69u görürüz
aradaki iced latte ölüm demek kizzz ondaki kalori iki ögün eder nerdeyse, neyse bayramda Tatli niyetine diyelim di
Kabak kizartmasida biraz kalori bakimindan cok, firinda daha saglikli olur tatlim Sabah ve ögle menün cok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?