- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.501
evet canim ya malesef latte pek iyi degil diyet zamanlarinda... he tamam ozaman izgara gibi bisey olur o onda sorun yok ben bildigin yagda kizartilmis sandimAy şekersiz latte o kadar kalorili mi ya ben sok jsjjsjs ya kızarma dediğim tost makinasında işte yağda değil
böyle devam edersen bu Cuma 73lerde olursun canim hic takilma o kiloyu gecersin ben mesela 74 takildim 73 de fazla durmadim ama 72 de yine biraz takildim 71 hele daha Cabuk 70lere dönüstü gibi geldi bana:) ama belkide sadece öyle hissedioruz oda olabilir:)
Ara öğün yemedim biraz avmye uğradık belki onun etkisi oldu... ve düşün akşam cips çekirdek olmega 4 5 shat içmişim ve sabitim haa birde istifra ettim 4 5kere onun etkisi
Ödem için vermişti yanılmıyorsam... kola yerine başka birşey bul bence her türlüsü zarar
...
Çorba yerine ana yemek ye 2 servis kaşığı bugün bamya yapacam etli umarım güzel olur
Bende uzun süre 73e ulaşmaya çalışmıştımkırarsın bu hafta o bacağı
Ufffff 7baklavamiiii bu demektir 1153 kalori tüm gün baska hicbirsey yememen gerekirdiiiiBen de yazayım bari bugün azcık suyu çıktı olayların
Ama çok azcık
Sabah 10
Klasik salam, domates, salatalık, marul ve peynir sandviç yaptım
1 tane de hurma yedim
Saat 13
4 tane form çubuk kraker
Saat 15 (dananın kuyruğunun koptuğu yer)
7 tane baklava yedim (Anlamadım nasıl olduHer şey bir anda gerçekleşti asdfghjk )
Yarım tabak da sarma yedim of
1 de çikolata tıktı anneannem ikramlıklardan
Saat 18
4 yemek kaşığı semiz otu
4 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak da mercimek çorba içtim
Saat 10
2 Türk kahvesi fincanı kefir düşünüyorum ama emin değilim içip içmemekte o baklavalardan sonra
Spor olarak da
11.47 km yürüdüm
15.788 adım attım
Ve 591 kalori yaktım
Ufffff 7baklavamiiii bu demektir 1153 kalori tüm gün baska hicbirsey yememen gerekirdiiii
Ay bide sarmaa gördümmmm orda oda nerden baksan bi 600kaloriiiiiiBen de yazayım bari bugün azcık suyu çıktı olayların
Ama çok azcık
Sabah 10
Klasik salam, domates, salatalık, marul ve peynir sandviç yaptım
1 tane de hurma yedim
Saat 13
4 tane form çubuk kraker
Saat 15 (dananın kuyruğunun koptuğu yer)
7 tane baklava yedim (Anlamadım nasıl olduHer şey bir anda gerçekleşti asdfghjk )
Yarım tabak da sarma yedim of
1 de çikolata tıktı anneannem ikramlıklardan
Saat 18
4 yemek kaşığı semiz otu
4 yemek kaşığı yoğurt
1 bardak da mercimek çorba içtim
Saat 10
2 Türk kahvesi fincanı kefir düşünüyorum ama emin değilim içip içmemekte o baklavalardan sonra
Spor olarak da
11.47 km yürüdüm
15.788 adım attım
Ve 591 kalori yaktım
Ay bide sarmaa gördümmmm orda oda nerden baksan bi 600kaloriiiiii
Ay şekersiz latte o kadar kalorili mi ya ben sok jsjjsjs ya kızarma dediğim tost makinasında işte yağda değil
7 baklava yı nasıl yedin kızDur şimdi bu bir şey değil cuma günü yiyeceklerimi gör sen
O gün çok büyük şok yapıcam
Mahsus da Cuma yapıyorum ki tartıya yansımasın sonraki hafta toparlayayım
Cumartesi Ripped e başlıcam zaten ya
7 baklava yı nasıl yedin kız
Bende 2 3 gündür berbat gidiyorum yarın duzeltirsem cumaya 500 gramda olsa veririm sanırımValla anlamadım bir baktım 7 olmuş
Artık kriz midir nedir
Anneannem de koydukça koyuyor bak bu cevizli, bak bu az yağlı bilmem ne
Hedefim 2 tane yemekti
Artık yarın ak koyun kara koyun belli olacak tartıda
Evet cok güzel ben yemiyorum ama demin esime koydum üc tane yaninada dondurma:)... ben en kötüsünden hesapladim canimValla çoh gizildi buki bilemezsin
Bir baktım 7 olmuş
Kız tanesi 100-120 değil mi onların
Aman neyse yedik artık
Kiz yapma bence sen soku bugün yapmissin yetmezmiiiiiDur şimdi bu bir şey değil cuma günü yiyeceklerimi gör sen
O gün çok büyük şok yapıcam
Mahsus da Cuma yapıyorum ki tartıya yansımasın sonraki hafta toparlayayım
Cumartesi Ripped e başlıcam zaten ya
Buki nasılsın kuzumKiz yapma bence sen soku bugün yapmissin yetmezmiiiii
Bende 2 3 gündür berbat gidiyorum yarın duzeltirsem cumaya 500 gramda olsa veririm sanırım
....
7 baklavabaklavacı güzeli
Evet cok güzel ben yemiyorum ama demin esime koydum üc tane yaninada dondurma:)... ben en kötüsünden hesapladim canim
Kiz yapma bence sen soku bugün yapmissin yetmezmiiiii
Kfc mi ..Kaptanlar yok ya ipin ucunu saldık galiba
Sen uslu davranıyorsun işte
Yaa bu şoklama değildi sayılmaz
Ben KFC yiyecektim o çok kaldı içimde
Kuzum verirsin 10 kilo kilon fazla sonuçta sporda yapıyorsun.. ne söyledi ki bu kadar sinirlendin bazen duymamak en iyisi kuzum eskisi ile zaman kaybetmeKızlar hiç ugrayamadim bugün. Tartıda 92.8 gösterdim bu sabah. Bakalım..
Yalnız sinirlerim aşırı bozuk bir ayda on kilo vermeliyim ciddili. Artık olur muyum kalır mıyım bilmiyorum. Büyük kapistik eski manitayla ağzını yüzünü boyicam kısmetse soyle inat ettim on kilo atsam şahane. Dünyanın en romantik herif adeta bir kazanova Don Juan kesildi başıma. Pislik ve. Ne kalkmış gotu. Onun burnunu bı indiricem ben bu saatte elin ingilteresinden sinirimi bozdu. Sen kim köpek ya.
Kızlar hiç ugrayamadim bugün. Tartıda 92.8 gösterdim bu sabah. Bakalım..
Yalnız sinirlerim aşırı bozuk bir ayda on kilo vermeliyim ciddili. Artık olur muyum kalır mıyım bilmiyorum. Büyük kapistik eski manitayla ağzını yüzünü boyicam kısmetse soyle inat ettim on kilo atsam şahane. Dünyanın en romantik herif adeta bir kazanova Don Juan kesildi başıma. Pislik ve. Ne kalkmış gotu. Onun burnunu bı indiricem ben bu saatte elin ingilteresinden sinirimi bozdu. Sen kim köpek ya.
Kfc mi ..
Çok pişman olursun sakın yeme fast food evde kendin yap çok canın istiyorsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?