Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bugun -600 gramim

7 baklava ve yarim tabak sarmaya ragmen -600 um

73.4

Sonunda 73ler

Bu yuruyus ve 6dan sonra yememe olayi inanilmaz kilo verdiriyormus

Bir de baklavayla sarma tabi

Ne yapti anlatmak ister misin? Bende de var o egoist exlerden bi tane

Dayanamicam kiz
Boyle sey gibi susuzluk gibi oldu
Nasilsin bugun?
Dayanmalısın cumaya az kaldı... dün avmye gittik benimde canım cok istedi .. ben kazandım yemedim çünkü :)
Biraz daha iyiyim midem çok kötü başım çatlıyor

Dayanmalısın cumaya az kaldı... dün avmye gittik benimde canım cok istedi .. ben kazandım yemedim çünkü :)
Biraz daha iyiyim midem çok kötü başım çatlıyor

Cuma yicem kiz zaten
Mahsus o gune aldim tartilir baslarim soklamaya
Ertesi gun Ripped basliyorum nasilsa ama yuruyus Shredden daha hizli sonuc verdi
Ben bir de hafife alirdim nasil kilo verilir ki yuruyerek diye
Belki Ripped e baslayinca da cikar yururum bu kadar 10 km olmasa da

Kuzu ictin mi yoksa gecen gunden kalanin etkisi mi? Ya da baska bir rahatsizlik mi var

Baklava şok etkisi yarattı sanırım sende tebrik ederim

He artik haftada bir soklarim 2 haftadir 74te yerimde sayiyordum saglikli yiyip yiyip
Direnci kirmak cok guzelmis ya saka bi yana tavsiyeleriniz sayesinde kirildi o direnc iyi ki varsiniz, iyi ki burasi var

Geçen günün etkisi olmega altus mu varya mantar kapak ondan içtim : D
Bende başlıcam spora düzenli olarak mudemin düzelmesini bekliyorum.. yürüyüş en kolay spor haftaya sabahları yürürüm bende .. o bahsettiğin şeyin videosunu atsana merak ettim ...
Kfc yerken üst ekmeği çıkar kalorisi düşsün benim favorim irda panini lezzeti bir harika

Yaa bu şoklama değildi sayılmaz
Ben KFC yiyecektim o çok kaldı içimde
hahahahaha kiz soklicam diyede cumaya 75 i görme b ide, cünki bazen öyle oluo yiyosun yiyosun ay almamisim falan diosun sonra bikac güne birden geliverio kilolar:) illa yemek istersen o gün diger ögünleri cok hafif gec, cünki KFC Kalorie bakimindan cok yüksek

Bugun -600 gramim

7 baklava ve yarim tabak sarmaya ragmen -600 um

73.4

Sonunda 73ler

Bu yuruyus ve 6dan sonra yememe olayi inanilmaz kilo verdiriyormus

Bir de baklavayla sarma tabi
süper canim ama sen su ilerleyen günlerde dikkat et tamammi sakin kacamak yapma, korkum kilonun birden yukariya Dogru ziplamasi... basima geldigi icin uyariorum hihihi

10 kilo verirsin tatlim, aksamlari 5 yada 6 dan sorna hicbirsey yemessen dahada hizli verirsin Hemde. Bide spor kattinmi gününe tamamdir...
Erkeklere pek takilmamak gerekir, bosver sen onunu kendin icin yap ne yapiosan, birak konustuguyla kalsin... eger anlatmak istersen dinleriz tabikide, ne yapti diye sinir seyler ya su erkekler

Gunaydin kizlar nasılsınız ayy hic gelemedim annemlerdeyim bugunde pek gelemem ama yarin burda olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…