- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.541
Evet gerekte yok huzursuzluğaen güzelide o zaten 0ohh rahat rahat gecinirsiniz
harikasin tatlim, bende bu gün 2 levele basliorum tekrar ramazanin son 5 günü yapamamistim artik malesef, eve gidince insallah level 2 gün 1 tamamlicamJilla 1/ 30 tamam hiç zorlanmadan yaptım bu sefer tvyi açtım izlerken keyifli oldu sucuk gibi terledim
Kuzum verirsin 10 kilo kilon fazla sonuçta sporda yapıyorsun.. ne söyledi ki bu kadar sinirlendin bazen duymamak en iyisi kuzum eskisi ile zaman kaybetme
Ne yapti anlatmak ister misin? Bende de var o egoist exlerden bi tane
Hem bırakıyor hem ilgilenenlere atar yapıyor salak sinirim ondan.
Dayanamicam kiz
Boyle sey gibi susuzluk gibi oldu
Nasilsin bugun?
10 kilo verirsin tatlim, aksamlari 5 yada 6 dan sorna hicbirsey yemessen dahada hizli verirsin Hemde. Bide spor kattinmi gününe tamamdir...
Erkeklere pek takilmamak gerekir, bosver sen onunu kendin icin yap ne yapiosan, birak konustuguyla kalsin... eger anlatmak istersen dinleriz tabikide, ne yapti diye sinir seyler ya su erkekler
Çok kolay gelmeye başladı mı sonradan level1 ... bende büyük merak ile level2yi bekliyorumharikasin tatlim, bende bu gün 2 levele basliorum tekrar ramazanin son 5 günü yapamamistim artik malesef, eve gidince insallah level 2 gün 1 tamamlicam
5 yere gittikkiz her gitigin yerde iki baklavamiiiiii
kac yere gitiniz diye sormaya korkuorum suannnn
Sarma çok yemdm çünkü bana kalmadıSarma da yerdim valla sen yazınca canım çekti resmen
Tatlım erkekler böyle elinden kacirdiklarinda anliyolar kiymetimizi ne yazık kiKızlar hiç ugrayamadim bugün. Tartıda 92.8 gösterdim bu sabah. Bakalım..
Yalnız sinirlerim aşırı bozuk bir ayda on kilo vermeliyim ciddili. Artık olur muyum kalır mıyım bilmiyorum. Büyük kapistik eski manitayla ağzını yüzünü boyicam kısmetse soyle inat ettim on kilo atsam şahane. Dünyanın en romantik herif adeta bir kazanova Don Juan kesildi başıma. Pislik ve. Ne kalkmış gotu. Onun burnunu bı indiricem ben bu saatte elin ingilteresinden sinirimi bozdu. Sen kim köpek ya.
Guzel gecti canim ama cok yedimTünaydın kuzum nasıl geçiyor bayram
evet canim ilk bes günü atlattinmi tamamdir cerez gibi gelio sonrasiÇok kolay gelmeye başladı mı sonradan level1 ... bende büyük merak ile level2yi bekliyorumbir geçemedim
Kuzum kıskançlık halleri bunlar .. sen fit ol bu ilgi kıskançlık artacak....Kızlar selam . Ay sonuna üç gün kaldı üç kilo vermeloyim kzjjsjsjs
Menüm
Kahvaltı öğle yemeği birlikte oldu sabah yedide uyuyabildim ancak
Meksika soslu tavuk ve kepek ekmeği ile limonata
Ara. Bir adet elma
Akşam salata ile çorba
Ay umarım ya çok sinirlendim gerizekalı egosu şişmiş. Hem aldı başını defolup gitti bir de artistlik yapıyor.
Sağa sola salça oluyor aptal.
Hem bırakıyor hem ilgilenenlere atar yapıyor salak sinirim ondan.
Akşam yemiyorum zaten bir ara kilo vermem durdu da bu hafta yoluna giriyor her şey diye düşünüyorum tartıda eksilme var.
Aptal işte korkak adamlık tasliyor. Maden defolup gidiyorsun sana ne nereye ne foto atmışım kim bana yazılmış etmiş. Senin için endişeleniyor um yazmış ksjsjjs o da seksi poz attım Instagram'da diye kafayı yemiş
Bir buçuk aydır hiç endişelenme şimdi mi endişeleneceğin tuttu salak. Bana yazan erkekler Efteni puften atar yapıyor
Öyle kenara at sonra başkası oynamak isteyince de artistlik yap. Kuyruğunu da indirme. He oldu paşam.
Nice yıllara tatlım...Guzel gecti canim ama cok yedimkac kiloyum bilmiyorum arti 1 kesin ilk gun gezdik ikinci gun dogum gunumdu disardaydik bisiler yedim felannn bugunde annemlerdeyim yine tatli yedim aksam az yeyip dengelicem sabah da az yedim ama tatliya dayanamadim senin nasil gecti bayram kuzum
Bugün kolay geldi bana da ama nasıl ter attı vücudum anlatamam ilk kez böyle olduevet canim ilk bes günü atlattinmi tamamdir cerez gibi gelio sonrasi
5 yere gittikama kahvaltı hariç yemek yemedim hiç ki
Sarma çok yemdm çünkü bana kalmadınişanlım kaçırdı tabagimdan hep sen yeme kilo alırsın diyo
Tatlım erkekler böyle elinden kacirdiklarinda anliyolar kiymetimizi ne yazık kiboşver o konussun dursun sen kendin için sagligin için zayıfla gerisi zaten kendiliginden gelirse
Ben sana demiştim sen zayofladikca pişman olcak o diye
Bence de bireysele zorlayabilirsin çünkü kilo musait o yüzdeyi yakalayabilirsinnnEvet kaptanim haklısın bu cins böyle belli bir raddeye kadar gerizekalıkta sınır tanımıyorlar nsnsn kaptanim demiştin hatırlıyorum zaten ama gözüne solucan kendimi o yüzden valla deli gibi çalışmam lazımbireysel de birincilik kasayim bari
Kuzum kıskançlık halleri bunlar .. sen fit ol bu ilgi kıskançlık artacak....
Menüye gelelim
Limonata ev yapımı mı peki hazırların içinde seker var diye tahmin ediyorum onun yerine ayran yada yoğurt olsaydı daha iyiydi
Etmiyorum zatenşii ses etme
Bence de bireysele zorlayabilirsin çünkü kilo musait o yüzdeyi yakalayabilirsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?