Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Jilla 1/ 30 tamam hiç zorlanmadan yaptım bu sefer tvyi açtım izlerken keyifli oldu sucuk gibi terledim
harikasin tatlim, bende bu gün 2 levele basliorum tekrar ramazanin son 5 günü yapamamistim artik malesef, eve gidince insallah level 2 gün 1 tamamlicam

Kızlar selam . Ay sonuna üç gün kaldı üç kilo vermeloyim kzjjsjsjs

Menüm

Kahvaltı öğle yemeği birlikte oldu sabah yedide uyuyabildim ancak

Meksika soslu tavuk ve kepek ekmeği ile limonata

Ara. Bir adet elma

Akşam salata ile çorba

Kuzum verirsin 10 kilo kilon fazla sonuçta sporda yapıyorsun.. ne söyledi ki bu kadar sinirlendin bazen duymamak en iyisi kuzum eskisi ile zaman kaybetme

Ay umarım ya çok sinirlendim gerizekalı egosu şişmiş. Hem aldı başını defolup gitti bir de artistlik yapıyor.
Sağa sola salça oluyor aptal.

Ne yapti anlatmak ister misin? Bende de var o egoist exlerden bi tane

Hem bırakıyor hem ilgilenenlere atar yapıyor salak sinirim ondan.

Dayanamicam kiz
Boyle sey gibi susuzluk gibi oldu
Nasilsin bugun?

Hem bırakıyor hem ilgilenenlere atar yapıyor salak sinirim ondan.

Akşam yemiyorum zaten bir ara kilo vermem durdu da bu hafta yoluna giriyor her şey diye düşünüyorum tartıda eksilme var.

Aptal işte korkak adamlık tasliyor. Maden defolup gidiyorsun sana ne nereye ne foto atmışım kim bana yazılmış etmiş. Senin için endişeleniyor um yazmış ksjsjjs o da seksi poz attım Instagram'da diye kafayı yemiş
Bir buçuk aydır hiç endişelenme şimdi mi endişeleneceğin tuttu salak. Bana yazan erkekler Efteni puften atar yapıyor
Öyle kenara at sonra başkası oynamak isteyince de artistlik yap. Kuyruğunu da indirme. He oldu paşam.

Son düzenleme:
kiz her gitigin yerde iki baklavamiiiiii
kac yere gitiniz diye sormaya korkuorum suannnn
5 yere gittik ama kahvaltı hariç yemek yemedim hiç ki

Sarma da yerdim valla sen yazınca canım çekti resmen
Sarma çok yemdm çünkü bana kalmadı nişanlım kaçırdı tabagimdan hep sen yeme kilo alırsın diyo

Tatlım erkekler böyle elinden kacirdiklarinda anliyolar kiymetimizi ne yazık ki boşver o konussun dursun sen kendin için sagligin için zayıfla gerisi zaten kendiliginden gelirse
Ben sana demiştim sen zayofladikca pişman olcak o diye

Tünaydın kuzum nasıl geçiyor bayram
Guzel gecti canim ama cok yedim kac kiloyum bilmiyorum arti 1 kesin ilk gun gezdik ikinci gun dogum gunumdu disardaydik bisiler yedim felannn bugunde annemlerdeyim yine tatli yedimaksam az yeyip dengelicem sabah da az yedim ama tatliya dayanamadim senin nasil gecti bayram kuzum

Kuzum kıskançlık halleri bunlar .. sen fit ol bu ilgi kıskançlık artacak....
Menüye gelelim
Limonata ev yapımı mı peki hazırların içinde seker var diye tahmin ediyorum onun yerine ayran yada yoğurt olsaydı daha iyiydi

Nice yıllara tatlım...
Fena değil görümce geldi onla takıldık biraz güzel geçti aile ziyaretimiz pek yok bizim ..
Annem şam tatlısı yapmıştı eşimin babaannesi revani göndermiş kv de katmer yedim bugün de jilli ye başladım 30 günü tamamlamasına inşallah

Evet kaptanim haklısın bu cins böyle belli bir raddeye kadar gerizekalıkta sınır tanımıyorlar nsnsn kaptanim demiştin hatırlıyorum zaten ama gözüne solucan kendimi o yüzden valla deli gibi çalışmam lazım bireysel de birincilik kasayim bari

Bence de bireysele zorlayabilirsin çünkü kilo musait o yüzdeyi yakalayabilirsinnn

Gebersin. Cidden uzuluyordum ama şimdi bu hallerini gordum bir de neyse beni bağlamaz ne yaparsan yap çıkarıyor sonra başka tarafta herifin birine yüzleşmegunune de kalpli smiley atıyorsun gözümden kaçmıyor diyor ksjxjjdjd kaşınıyor Sun sen demiş jsjsjhdjd YA DELİRİCEM gebersin cidden aşırı hırs yaptım kskdkjd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…