Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Boşvere biliyorsan çok güzel kuzum hemen toparlarsın devam edersin kaldığın yerden

Aovv ben hiç içmedim ki bunu çok çarpan bir şey olsa gerek
Sen bol bol su iç o kadar ağır bir şeyse 2 gün sürmesi normal
Ay nerden bildin ya benim de en sevdiğim o panini işte hem de acılısı olacak oy

Sende iyi ki varsın kuzum

evet ya bende sasirdim kendime nasil oldu bu diye, resmen icimden hic abur cubur yemek gelmio yersemde onu bi ögün olarak saymaya basladim:)

Benim bu ara içimde büyük bir boşluk var her şeyi yemek istiyorum sigaradan öttürü

bi gelsinler sikayet etcem sizi hele senin baklavalarini hic unutamammmmmmmm 7 dedin resmen yahuuuu

Et et ama 1.5 kilo da vermiş de
Diyetisyenler bu kızdan nefret ediyorlar, baklava ile kilo verme

Cuma günü yicem problem yok
Tartıya çıkar başlarım yemeye

süper canim ama sen su ilerleyen günlerde dikkat et tamammi sakin kacamak yapma, korkum kilonun birden yukariya Dogru ziplamasi... basima geldigi icin uyariorum hihihi

Görümce bende kaldı 2 gündür kimse olmayınca bende az geliyorum.. dersler olduğu gibi valla birazdan gidicek gorumcem o zaman başlıcam

Ben de çok salladım ya birazdan gideyim de başlayayım bari

Jilla 1/ 30 tamam hiç zorlanmadan yaptım bu sefer tvyi açtım izlerken keyifli oldu sucuk gibi terledim

Artık alıştın ondandır kız

Sen yüz vermeyince bir de kilo veriyorsun daha çok bakıyorsun kendine öyle triplere giriyor onlar

Bugünki menümü paylasim kizlar:
Sabah bir kahve ve peynirli sandvic 361 kalori
öglen bi dilim ekmek üstüne labne ve tavuksalami 230 kalori
aksamda Karpuz ve peynir var menümde:)

toplamda 1000 kaloriyi gecmek istemiyorum, hizli hizli atayim su kalan son 3 kilomu

Et et ama 1.5 kilo da vermiş de
Diyetisyenler bu kızdan nefret ediyorlar, baklava ile kilo verme
hahahahaha umarim vicud kandirmiodur seni benim isime dönerse hafta sonu arti 2 görürsün bende diodum ay pasta yedim sunu yedim ona ramen exiyim dedim sonraki günler dikat etmeme ramen birden hop cikti kilo, ondan beri korkulu rüyam oldu böyle seyler

Gitmez gitmez 10 km yürüyorum günde ne kilo alması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…