- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.561
Hadi bakalımKaptan benim kilo hedefim temmuza girerken 89 idi. Onu zorluyorum şu an ksjsjs cumaya 89 cikmaliyim söz veriyorum cikicam da ksjsjjs
10 balava yemissinnnnnnn hay masallah5 yere gittikama kahvaltı hariç yemek yemedim hiç ki
evet cok terletio hatta level ikide ben dahada cok terledigimi hatirliorumBugün kolay geldi bana da ama nasıl ter attı vücudum anlatamam ilk kez böyle oldu
ben yemedimmm usluydum cokMasallah herkes götürmüs tatlilari.
kiz suan kac kilosun cumaya bisey kalmadiki nasil yapcan banada de bakim:)Kaptan benim kilo hedefim temmuza girerken 89 idi. Onu zorluyorum şu an ksjsjs cumaya 89 cikmaliyim söz veriyorum cikicam da ksjsjjs
Boşvere biliyorsan çok güzel kuzum hemen toparlarsın devam edersin kaldığın yerdenGebersin. Cidden uzuluyordum ama şimdi bu hallerini gordum bir de neyse beni bağlamaz ne yaparsan yap çıkarıyor sonra başka tarafta herifin birine yüzleşmegunune de kalpli smiley atıyorsun gözümden kaçmıyor diyor ksjxjjdjd kaşınıyor Sun sen demiş jsjsjhdjd YA DELİRİCEM gebersin cidden aşırı hırs yaptım kskdkjd
Geçen günün etkisi olmega altus mu varya mantar kapak ondan içtim : D
Bende başlıcam spora düzenli olarak mudemin düzelmesini bekliyorum.. yürüyüş en kolay spor haftaya sabahları yürürüm bende .. o bahsettiğin şeyin videosunu atsana merak ettim ...
Kfc yerken üst ekmeği çıkar kalorisi düşsün benim favorim irda panini lezzeti bir harika
Sende iyi ki varsın kuzum
evet ya bende sasirdim kendime nasil oldu bu diye, resmen icimden hic abur cubur yemek gelmio yersemde onu bi ögün olarak saymaya basladim:)
bi gelsinler sikayet etcem sizi hele senin baklavalarini hic unutamammmmmmmm 7 dedin resmen yahuuuu
hahahahaha kiz soklicam diyede cumaya 75 i görme b ide, cünki bazen öyle oluo yiyosun yiyosun ay almamisim falan diosun sonra bikac güne birden geliverio kilolar:) illa yemek istersen o gün diger ögünleri cok hafif gec, cünki KFC Kalorie bakimindan cok yüksek
süper canim ama sen su ilerleyen günlerde dikkat et tamammi sakin kacamak yapma, korkum kilonun birden yukariya Dogru ziplamasi... basima geldigi icin uyariorum hihihi
Görümce bende kaldı 2 gündür kimse olmayınca bende az geliyorum.. dersler olduğu gibi valla birazdan gidicek gorumcem o zaman başlıcam
Jilla 1/ 30 tamam hiç zorlanmadan yaptım bu sefer tvyi açtım izlerken keyifli oldu sucuk gibi terledim
Kızlar selam . Ay sonuna üç gün kaldı üç kilo vermeloyim kzjjsjsjs
Menüm
Kahvaltı öğle yemeği birlikte oldu sabah yedide uyuyabildim ancak
Meksika soslu tavuk ve kepek ekmeği ile limonata
Ara. Bir adet elma
Akşam salata ile çorba
Ay umarım ya çok sinirlendim gerizekalı egosu şişmiş. Hem aldı başını defolup gitti bir de artistlik yapıyor.
Sağa sola salça oluyor aptal.
Hem bırakıyor hem ilgilenenlere atar yapıyor salak sinirim ondan.
Akşam yemiyorum zaten bir ara kilo vermem durdu da bu hafta yoluna giriyor her şey diye düşünüyorum tartıda eksilme var.
Aptal işte korkak adamlık tasliyor. Maden defolup gidiyorsun sana ne nereye ne foto atmışım kim bana yazılmış etmiş. Senin için endişeleniyor um yazmış ksjsjjs o da seksi poz attım Instagram'da diye kafayı yemiş
Bir buçuk aydır hiç endişelenme şimdi mi endişeleneceğin tuttu salak. Bana yazan erkekler Efteni puften atar yapıyor
Öyle kenara at sonra başkası oynamak isteyince de artistlik yap. Kuyruğunu da indirme. He oldu paşam.
Oo cok güzel o zaman haftaya benve geçerim level2yeevet cok terletio hatta level ikide ben dahada cok terledigimi hatirliorum
kendini sebzeye ver tatlim havuc kemir nebilim domates ye su minikler varya öyle oyala kendini sakin ama sakin fastfood isine girmeee herseyin alt üst olurBenim bu ara içimde büyük bir boşluk var her şeyi yemek istiyorum sigaradan öttürü
olmaz on gün yapman gerekio yoksa etkisi azalir tatlimOo cok güzel o zaman haftaya benve geçerim level2yebeklemicim 10 günü: D
Masallah herkes götürmüs tatlilari.
Kaptan benim kilo hedefim temmuza girerken 89 idi. Onu zorluyorum şu an ksjsjs cumaya 89 cikmaliyim söz veriyorum cikicam da ksjsjjs
kendini sebzeye ver tatlim havuc kemir nebilim domates ye su minikler varya öyle oyala kendini sakin ama sakin fastfood isine girmeee herseyin alt üst olur
hahahahaha umarim vicud kandirmiodur seniEt et ama 1.5 kilo da vermiş de
Diyetisyenler bu kızdan nefret ediyorlar, baklava ile kilo verme
hahahahaha umarim vicud kandirmiodur senibenim isime dönerse hafta sonu arti 2 görürsün bende diodum ay pasta yedim sunu yedim ona ramen exiyim dedim sonraki günler dikat etmeme ramen birden hop cikti kilo, ondan beri korkulu rüyam oldu böyle seyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?