- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.581
kola olmazzzzzzzzz hemen yok et onu kola yerine maden suyuna limon sIk hem istah kapatio hem yag yakioMaden suyuna ve coca cola 0 ya verdim kendimi
tamam ozaman :)Gitmez gitmez 10 km yürüyorum günde ne kilo alması
kola olmazzzzzzzzz hemen yok et onu kola yerine maden suyuna limon sIk hem istah kapatio hem yag yakio
hahah evet öylede ama cok zararli canim ya hadi kiloyu bosver ama vicuda biraktigi zARAR COK ara sira tamamda hergün icme bariii sonra midende rahatsizliklar cikar vallah hepimiz üzülürüzKısmıcam kolayı bu yaz sonra seneye içmem zaten şarap içerim ucuzçünkü zaten güzel yemek yok tatlı yok o yok bu yok sigara yok bıktım 0 kalori zaten kızım boşver
hahah evet öylede ama cok zararli canim ya hadi kiloyu bosver ama vicuda biraktigi zARAR COK ara sira tamamda hergün icme bariii sonra midende rahatsizliklar cikar vallah hepimiz üzülürüz
Cok guzelben yemedimmm usluydum cok
tmm ama cok yemissin 10 tanemiydi 7miydi cok yani dunde yednmi bunlar sana kotu doner soyliyimBen götürdüm ama kilo verdim kaptanım
kiz suan kac kilosun cumaya bisey kalmadiki nasil yapcan banada de bakim:)
Cok guzel
tmm ama cok yemissin 10 tanemiydi 7miydi cok yani dunde yednmi bunlar sana kotu doner soyliyim
hadi bakalim harikasin, kim tutar seni Cuma harika bi giris yap listeyeTartı şu an oynuyor ama 92.5 diyebilirim şu an. Valla nasıl mı şu an içimden Hulk çıktı canavar gibiyim bisiklette tüm ağırlık beşinci segmentte ki ben dört atarım. Perturbatorden de şarkılar açtım karşıma da fotoğrafını koydum darta arada oynuyorum gözünü oyuyorum falan. Nefretin gücüne inanıyorum kskdjjdhdhd
Diyet devam ama çalışmayı arttirdm kisacasi
Benim de 68di ama 5 kiloyu 3 günde nasıl vereceğiz
Kesip atacak mıyız parçalarımızı affedersin
hadi bakalim harikasin, kim tutar seni Cuma harika bi giris yap listeye
No pain no gain. Ya kızım benim zamanım olsa günde altı yedi saat spor yaparım. Aha bayramda iki gün beşer saat spor yaptım yarım kilo gitmiş hatta yarından fazla ksksk valla bilmiyorum senin beş kilo olmasa da iki kilo olsun. Öğrenciyken insanın bol zamanı oluyor. Ben hayvan gibi yoğunum tepemde insanlar yonettigim insanlar ve işler ona rağmen sabah iki saat koşu yapıyorum akşam da jıl yapıştırıyorum. Bilmiyorum ben 89 olucam inandım inat totom iki kanat jsjsjs
tamam sana yeter buu baya baska kacamak yoook yaz geldi daha ne kacamagi verde oyle7 benimki 10 tane olanın keptininki
Başka kalmadı zaten bitti geceleri aç uyuyorum zaten
Hep beraber siz de bir kilo filan verin ayol. Arada detoks diyeti yapın. Ben bu hafta detoks yapcam iki gün bakalım ödem gitsin tartıda. Sen de yap.
ben buhafta cok iyi ilerledim canim kendimden bir kilo yada bir kilonun üstü bekliyorum ama bakalim, bende yapiyorum limon nane ve su detoxu:)Hep beraber siz de bir kilo filan verin ayol. Arada detoks diyeti yapın. Ben bu hafta detoks yapcam iki gün bakalım ödem gitsin tartıda. Sen de yap.
tamam sana yeter buu baya baska kacamak yoook yaz geldi daha ne kacamagi verde oyle
Bence yapma derim 7 baklava yetmedimi okdr sarma yemissin yanliss bence yapmaman lazmKaptanım bir de cuma günü var tartıdan sonra onu diyordum 1 aydır zaten
6 lara düşünce haftada bir yapıcam
Söz kilo vericem ama vermezsem ceza verirsin
Ya insan doğasına aykırı 3 günde 5 kilo ama yapabilirsen helal olsun diyorum
Ben de 72lere düşsem diyorum geçen hafta +100düm çünkü, yürüyüşle her gün 300-500 gider oldu ya Jillian başlayınca da yürümeyi düşünüyorum bu yüzden ben şok tabi ama çok mutluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?