Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yapıldığı ağaç ile ilgili bisi vardı eşim söylemişti unuttum ağır içtikten yarım saat sonra etkisi yüzde yüz arttı...panini istedi canım şimdi ama akşama tantuni var
Senin sporu sallamış halin bu mu
Sanırım alıştım kolay gelmeye başladı biraz cardio yoruyor o kadar

ben buhafta cok iyi ilerledim canim kendimden bir kilo yada bir kilonun üstü bekliyorum ama bakalim, bende yapiyorum limon nane ve su detoxu:)

Oo diyorsun :))) iyi bakalım hoş gelişme cuma naptın bakicam bakalım hangimiz daha çok kilo vermiş. Challange accepted kxkxjdjjd

Şu an 73.4 benim
5.4 kilo var işte bu ananaslı hızlı bir şeyse yapalım beraber napıcaz sabah akşam ananas mı yiyeceğiz açlıktan ölmeyelim sonra

Yok kız dersi salladığım halim bu sporu sallar mıyım hiç ödüm kopuyor cumadır utanç içindeyim artı çıktım deyi

Ya bak tantunileri götürecek yine off ben nerelere gideeyim çatlayacağım şimdi

Ben de böyle zayıflamak istiyorum tantuni yiyerek

Level 3te bacaklarım tükendi benim o kadar ama çok gizil inceltti cidden bacak kaslarım neyin çıkıyor yürürken

Ya gaza getirmeyin beni gider 20.000 atarım şimdi 4 kilo veririm

Zaten sigara içemedikçe ayaklarımdan çıkartıyorum acısını

Oo rekabet alırım bir dal

Bu hafta kendime güvenim tam

İyi o zaman buki diyor ki 1 _ 1,5 verdim. Valla ben şu an 500 Gr vermiş görünüyorum. Seni bilmem just cumaya kadar biliyor geçebilecek mi bakalım ksksk ben valla 3.5 kg vermeliyim ksjsjhshsjsjsjjsjsjs

kiz yürü vallah at 20.000 adim ben hergün 12.000 yapiyorum daha fazlasini malesef zaman bakimindan yapamiyorum

Zaten Jillianla bir arada 20.000 nasıl atacaksın bayılır kalırsın valla
Ama Jilliandan hızlı kilo verdirmesi ilginç
Sadece yürüyorsun yani öyle atla deve Jillian gibi zor bir şey değil
1 yaşından beri yürüyorum şahsen

İyi o zaman buki diyor ki 1 _ 1,5 verdim. Valla ben şu an 500 Gr vermiş görünüyorum. Seni bilmem just cumaya kadar biliyor geçebilecek mi bakalım ksksk ben valla 3.5 kg vermeliyim ksjsjhshsjsjsjjsjsjs
aynen artik Sona Dogru seytanin bacagini kirmam lazim hep gramlarla ilerledim 500 ,700, 900....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…