- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.601
Nasıl yapacaksın onu bana da de
Yapıldığı ağaç ile ilgili bisi vardı eşim söylemişti unuttum ağır içtikten yarım saat sonra etkisi yüzde yüz arttı...panini istedi canım şimdi ama akşama tantuni varAovv ben hiç içmedim ki bunu çok çarpan bir şey olsa gerek
Sen bol bol su iç o kadar ağır bir şeyse 2 gün sürmesi normal
Ay nerden bildin ya benim de en sevdiğim o panini işte hem de acılısı olacak oy
Benim bu ara içimde büyük bir boşluk var her şeyi yemek istiyorum sigaradan öttürü
Et et ama 1.5 kilo da vermiş de
Diyetisyenler bu kızdan nefret ediyorlar, baklava ile kilo verme
Cuma günü yicem problem yok
Tartıya çıkar başlarım yemeye
Ben de çok salladım ya birazdan gideyim de başlayayım bari
Artık alıştın ondandır kız
Sen yüz vermeyince bir de kilo veriyorsun daha çok bakıyorsun kendine öyle triplere giriyor onlar
Bence yapma derim 7 baklava yetmedimi okdr sarma yemissin yanliss bence yapmaman lazm
ben buhafta cok iyi ilerledim canim kendimden bir kilo yada bir kilonun üstü bekliyorum ama bakalim, bende yapiyorum limon nane ve su detoxu:)
Haftaya cuma sanırım geçebilirim level2ye sıkılmazsam yaparımolmaz on gün yapman gerekio yoksa etkisi azalir tatlim
Valla hep mutsuzluktan boşluktan bunlarYanlış ama çok özledim fast food u 10 km yürüyorum kaptanım sös kilo vericim şu an 1.5 kilo eksideyim
6 gibi salata yiyip aç yatıcam yine
Ya canım beş verme iki ver iç ver. Detox yap arada o da iyi gelir. Jillian iyi hoş ama hareket katmak lazım yürüyüş yapıyorsun o çok iyi mesela. Jille dabillarsin. 72 ye beş mi var. Yaparsın ya bu beden kaç kilo ediyordu bu arada kskskks
Yapıldığı ağaç ile ilgili bisi vardı eşim söylemişti unuttum ağır içtikten yarım saat sonra etkisi yüzde yüz arttı...panini istedi canım şimdi ama akşama tantuni var
Senin sporu sallamış halin bu mu
Sanırım alıştım kolay gelmeye başladı biraz cardio yoruyor o kadar
Oo diyorsun :))) iyi bakalım hoş gelişme cuma naptın bakicambakalım hangimiz daha çok kilo vermiş. Challange accepted kxkxjdjjd
hihihi tamam ama kesin sen daha cok vermis olursun:)Oo diyorsun :))) iyi bakalım hoş gelişme cuma naptın bakicambakalım hangimiz daha çok kilo vermiş. Challange except kxkxjdjjd
gecen haftaki berbat listemizi düzeltmemiz lazim o neydi öyle resmen felaketttttOo rekabet alırım bir dal
Bu hafta kendime güvenim tam
gecen haftaki berbat listemizi düzeltmemiz lazim o neydi öyle resmen felakettttt
Oo rekabet alırım bir dal
Bu hafta kendime güvenim tam
kiz yürü vallah at 20.000 adim ben hergün 12.000 yapiyorum daha fazlasini malesef zaman bakimindan yapamiyorumYa gaza getirmeyin beni gider 20.000 atarım şimdi 4 kilo veririm
Zaten sigara içemedikçe ayaklarımdan çıkartıyorum acısını
İyi o zaman buki diyor ki 1 _ 1,5 verdim. Valla ben şu an 500 Gr vermiş görünüyorum. Seni bilmem just cumaya kadar biliyor geçebilecek mi bakalım ksksk ben valla 3.5 kg vermeliyim ksjsjhshsjsjsjjsjsjs
evet yaAynen önceki hafta 3ydük sonra ne olduk öyle
gecen haftaki berbat listemizi düzeltmemiz lazim o neydi öyle resmen felakettttt
hihihi tamam ama kesin sen daha cok vermis olursun:)
kiz yürü vallah at 20.000 adim ben hergün 12.000 yapiyorum daha fazlasini malesef zaman bakimindan yapamiyorum
aynen artik Sona Dogru seytanin bacagini kirmam lazim hep gramlarla ilerledim 500 ,700, 900....İyi o zaman buki diyor ki 1 _ 1,5 verdim. Valla ben şu an 500 Gr vermiş görünüyorum. Seni bilmem just cumaya kadar biliyor geçebilecek mi bakalım ksksk ben valla 3.5 kg vermeliyim ksjsjhshsjsjsjjsjsjs
hihihhi olabilir vallahBen bakmadım kac
Sende bir hinlik hissediyorum. Cuma günü lap diye kızlar iki kilo verdim diycen di mi hain ksksjsjjs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?