- 26 Eylül 2015
- 513
- 603
- 23
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.621
Ya gaza getirmeyin beni gider 20.000 atarım şimdi 4 kilo veririm
Zaten sigara içemedikçe ayaklarımdan çıkartıyorum acısını
Adım atmadan adam değilsin dkdksjjdnd ya git hava Güzelkent dolaş et günün tadını çıkar. Evde aletin varsa ona bin . Taş gibi ol işte derdin ne. Totoyu erit
hahaha evet aynen ama en etkiliside yürüyüs gercekten:) bende evlenmeden önce cok yürürdüm ama simdi yapamiorum, annemlerin kaldigi yer daha müsaitdi yürüyüs icin komsumuzun kiziyla bi cikiyoruk oooo iki Saat yürürdük harika olurdu ve bunu hergün yapardim... evlendim evleneli tek isyerinde molamda yürüyüs yapiyorum 30 dakika yada 40 dakika... hem yürüyüs arkadasim yok Hemde suan kaldigimiz yerde yürümek icin güzel biyer yok carsinin göbegindeyizZaten Jillianla bir arada 20.000 nasıl atacaksın bayılır kalırsın valla
Ama Jilliandan hızlı kilo verdirmesi ilginç
Sadece yürüyorsun yani öyle atla deve Jillian gibi zor bir şey değil
1 yaşından beri yürüyorum şahsen
Hemen bakıyorumValla bendeeee
bayram fotom instda bakablrsn
Yemisimdir sabah ta tartilamadim bakalım yarın ne cikixam10 balava yemissinnnnnnn hay masallah
Hemen bakıyorumaçık dimi profilll
Yemisimdir sabah ta tartilamadim bakalım yarın ne cikixam
Yok aciyorummHemen bakıyorumaçık dimi profilll
Yemisimdir sabah ta tartilamadim bakalım yarın ne cikixam
Yok o kadar da değil çok hareketliydimm baya is yaptım yürüdümmmmmeraklardayim 56 olmus olmadaaaaaa
OoovvvYok aciyorumm
Tabi cnm kalem gbiyimYok o kadar da değil çok hareketliydimm baya is yaptım yürüdümmmm
Allah korusun 56 olmayayim
Ooovvvcicili bicili
İnce ince gezmisiz bütün bayram
Dal gibiTabi cnm kalem gbiyim
ay ikinizide cok merak ettim yawww simdi @ParteMoralllDal gibi
Bizde sevdicekle bi örnek gezdik kızım olsun onunla da bi ornek gezerim artık
Dal gibi
Bizde sevdicekle bi örnek gezdik kızım olsun onunla da bi ornek gezerim artık
Buraya atamiyorum atsam silince ban yerimay ikinizide cok merak ettim yawww simdi @ParteMoralll
Bende album e koyayım hadi dur sevdicekle ikimizi baktım diyin silerimay ikinizide cok merak ettim yawww simdi @ParteMoralll
He ikinizde pek güzel olmusunuzinsallaah biz kizimla ayri takildik
Dal gibi yorumuntesekkurler
tamam olur eve gecince bende atarimBuraya atamiyorum atsam silince ban yerimama dur albume koyabilrm silerm hemen sizde yapablrsnz hadi herkes koysun
Tamam koyuyorm bak hemen silicem cunku kalir sonra bidetamam olur eve gecince bende atarim
tamamdir canimBende album e koyayım hadi dur sevdicekle ikimizi baktım diyin silerim
He ikinizde pek güzel olmusunuz
Tatil fotolarinida bekleriz artık
tamam tatlim bakiyorum hemenTamam koyuyorm bak hemen silicem cunku kalir sonra bide
Koydum gordunmutamam tatlim bakiyorum hemen
ay yok nereye girmem gerektigini bilemedim suanKoydum gordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?