- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.641
simdi gördüm tatlim harikasinnnnnnKoydum gordunmu
Ay baktn dye sildim allah seniay yok nereye girmem gerektigini bilemedim suan
Koyamadim ben bulamadım nerden ekleniyotamamdir canim
gördüm gördüm tam baktim Foto kaybolduAy baktn dye sildim allah seni
Bana tiklican fotograflae diyo o kismi bul album cikiyo ona gore koyicamsuresi vardir diye tirsiyorum
profilde albümde konuo galiba bende anca bakmasini ögrendimKoyamadim ben bulamadım nerden ekleniyo
Ayy tesekkur ederim cnmsimdi gördüm tatlim harikasinnnnnn
Kendinde foto diyo albumlere tikla ordan ekle .Koyamadim ben bulamadım nerden ekleniyo
Ahahah bu ne cahillik yaa kaldım böyle vallaprofilde albümde konuo galiba bende anca bakmasini ögrendim
Yok ben daha çözmeye calisiyom du bakımKendinde foto diyo albumlere tikla ordan ekle .
Sen bana baktinmi burdan 2 kisi bakms kim acaba oburu
Yaa neyi bulamadim yaa kendini goruntule en ustte yaziyo ya profil mesajlari etkinlikler vs yanyana ordaaaaYok ben daha çözmeye calisiyom du bakım
Bnm orda album yok kiYaa neyi bulamadim yaa kendini goruntule en ustte yaziyo ya profil mesajlari etkinlikler vs yanyana ordaaaa
Tamaam koyma litfenBnm orda album yok ki
Saol canimmmmNice yıllara tatlım...
Fena değil görümce geldi onla takıldık biraz güzel geçti aile ziyaretimiz pek yok bizim ..
Annem şam tatlısı yapmıştı eşimin babaannesi revani göndermiş kv de katmer yedim bugün de jilli ye başladım 30 günü tamamlamasına inşallah
Ayy saol bebegimmmSekerPancarii doğum günün kutlu olsun kuzuuumm sevdiklerinle nice mutlu yaşlara inşallah geç oldu azıcık ama
TM mademTamaam koyma litfen
Ooo selcan hanimlaaa gelmisleeeeSlm kizlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz canlar..
Yoksa unutturmazdim dyosunAyy saol bebegimmmbayram seysine gelince oyle oldu
Saolasin jillian guzelii
Gel sana sariliyim sm ski kemklerini kiriyimBebegimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?