- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.661
Oooooooooo selcannnn hanimmmm nereyeeee kayboldn seeeenSlm kizlar bayraminiz kutlu olsun nasilsiniz canlar..
AslaağğğTM madem
Ooo selcan hanimlaaa gelmisleeee
Bebeğim seninde bayramın mübarek olsun napiyosun Nerelerdesin
Yoksa unutturmazdim dyosun
Gıyma guru gizaaaaaGel sana sariliyim sm ski kemklerini kiriyim
Hahaha ben guru degilim kaybolursun kollarimn arasindaGıyma guru gizaaaaa
Ossun sarilalim sıkı sıkıHahaha ben guru degilim kaybolursun kollarimn arasinda
Unutulunca acimiyo korkmaAslaağğğ
Dogru nisanlin hatirlamadiydi demiUnutulunca acimiyo korkmaahahah malum benim ddogum günümü es gecti herkes bu sene
Ossun sarilalim sıkı sıkısicakta da bek guzel olur sarilmak kol deyince pehlivanim geldi aklima poncikbirgelincik nirdesinnn
ay sormaa cok sicakkkkkkk yaniyoruzzz ben tatilde napcam sicaktan erisem bari
Yemek yememekmi beeeeeen yememek beeeenYemek yiyemen bence bu sıcakta ama dondurma iyi yersin
Aksam serinligine saklar depolarim diyosunYemek yememekmi beeeeeen yememek beeeenevet kesin yemem haklisin yani kesin ama yuzmek varya bide harekerlilik asiri ondan yirtrm belki 1 2
Beni bulandirmaz hahahaahahahahahahahahahahahAksam serinligine saklar depolarim diyosunama agir seyler yiyemen sicakta gi bulandirir oralar daha da sıcaktır
HeeeDogru nisanlin hatirlamadiydi demiossun bisi olmas benimki de kutlu ossun didi o hadar
Bende tatil istiyommBeni bulandirmaz hahahaahahahahahahahahahahahteosi tepsi fistikli baklavalari goruyorm bakinca ben simdiden onlara sulaniyorm
Aahaggahajah bende yirdim zaar kiBeni bulandirmaz hahahaahahahahahahahahahahahteosi tepsi fistikli baklavalari goruyorm bakinca ben simdiden onlara sulaniyorm
Sabrett sende gidiceksin balayinaHeeeseninki kutlamis en azindsn
Bende tatil istiyomm
piis bogazli olmak bunu gerektirir.Aahaggahajah bende yirdim zaar ki
hihihhi olabilir vallahay yok kiz okadar olmaz sanmam ama pazartesi kilom cok güzeldi onun üstüne biraz daha verirsem harika bi tablo cikabilir insallah yani
Tamam 6da yemek yiyeyim gideceğim 8e kadar yürürüm
Bu cuma çok azimli gideceğiz hepimiz bakalım kilo vermeyen adam değil
Şu an 73.4 benim
5.4 kilo var işte bu ananaslı hızlı bir şeyse yapalım beraber napıcaz sabah akşam ananas mı yiyeceğizaçlıktan ölmeyelim sonra
Yok kız dersi salladığım halim bu sporu sallar mıyım hiç ödüm kopuyor cumadır utanç içindeyim artı çıktım deyi
Ya bak tantunileri götürecek yine off ben nerelere gideeyim çatlayacağım şimdi
Ben de böyle zayıflamak istiyorum tantuni yiyerek
Level 3te bacaklarım tükendi benim o kadar ama çok gizil inceltti cidden bacak kaslarım neyin çıkıyor yürürken
dersi bende çok salladım büyük ihtimal ile olamayacak yine...Şu an 73.4 benim
5.4 kilo var işte bu ananaslı hızlı bir şeyse yapalım beraber napıcaz sabah akşam ananas mı yiyeceğizaçlıktan ölmeyelim sonra
Yok kız dersi salladığım halim bu sporu sallar mıyım hiç ödüm kopuyor cumadır utanç içindeyim artı çıktım deyi
Ya bak tantunileri götürecek yine off ben nerelere gideeyim çatlayacağım şimdi
Ben de böyle zayıflamak istiyorum tantuni yiyerek
Level 3te bacaklarım tükendi benim o kadar ama çok gizil inceltti cidden bacak kaslarım neyin çıkıyor yürürken
Saolasin jillian guzelii
SANA HİC GUVENMİYORUM
İyi bakalım cumaya gorcez
İki buçuk saat bisiklet çevirdim hehe. Bı yarım saat dinlendim jillian 3. Level geçiyorum bugün. Sonra dinlenip iki saat daha bisiklet sonra yatar ben. Sonra sabah yedide kalkıp spor kskdkjd
dersi bende çok salladım büyük ihtimal ile olamayacak yine...
Götürdüm valla.tantuni güzel yapıyorlar kvler ...
Avmye gittik dönüşte kfc kokusu beni benden aldı yemedim ama
....
İç bacakların ne kadar eridi peki
Kızlar napyonuz kvye gittim.yemek yedim geldim yarım saatten fazla avmde yürüyüş yaptım halen wc sorunum devam ediyor karnım taş gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?