Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yemek yememekmi beeeeeen yememek beeeen evet kesin yememhaklisin yani kesin ama yuzmek varya bide harekerlilik asiri ondan yirtrm belki 1 2
Aksam serinligine saklar depolarim diyosun ama agir seyler yiyemen sicakta gi bulandiriroralar daha da sıcaktır

hihihhi olabilir vallah ay yok kiz okadar olmaz sanmam ama pazartesi kilom cok güzeldi onun üstüne biraz daha verirsem harika bi tablo cikabilir insallah yani

SANA HİC GUVENMİYORUM

İyi bakalım cumaya gorcez
Tamam 6da yemek yiyeyim gideceğim 8e kadar yürürüm
Bu cuma çok azimli gideceğiz hepimiz bakalım kilo vermeyen adam değil

İki buçuk saat bisiklet çevirdim hehe. Bı yarım saat dinlendim jillian 3. Level geçiyorum bugün. Sonra dinlenip iki saat daha bisiklet sonra yatar ben. Sonra sabah yedide kalkıp spor kskdkjd

dersi bende çok salladım büyük ihtimal ile olamayacak yine...
Götürdüm valla.tantuni güzel yapıyorlar kvler ...
Avmye gittik dönüşte kfc kokusu beni benden aldı yemedim ama
....
İç bacakların ne kadar eridi peki

Kızlar napyonuz kvye gittim.yemek yedim geldim yarım saatten fazla avmde yürüyüş yaptım halen wc sorunum devam ediyor karnım taş gibi oldu

Saolasin jillian guzelii

Çıldırdık

Bence inceldi çünkü üst üste binip topik topik yağlı durmuyorlar, araları az daha açılsa güzel olacak

Kızlar napyonuz kvye gittim.yemek yedim geldim yarım saatten fazla avmde yürüyüş yaptım halen wc sorunum devam ediyor karnım taş gibi oldu

Aslında güzel de yiyorsun ama neden ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…