- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.681
Valla çözemedim az wcye çıktım ama rahatlici değildi sebeb stres dedim ama bilemiyorum güzelde yiyorum 2 gün bamya yedim hata 3 gün yedim kefir içiyorum süt ama yok
Çıldırdık
Bence inceldi çünkü üst üste binip topik topik yağlı durmuyorlar, araları az daha açılsa güzel olacak
Aslında güzel de yiyorsun ama neden ki
Valla çözemedim az wcye çıktım ama rahatlici değildi sebeb stres dedim ama bilemiyorum güzelde yiyorum 2 gün bamya yedim hata 3 gün yedim kefir içiyorum süt ama yok
...
İç bacak eritme hareketleri var sporuna onu da ekleyebilirsin
Söyledim tarifi verdi hergün iç demişti kefiri sabaha çekti... iyi bir tatile ihtiyacım var sanırım stres bitmiyor ki ...Onu diyecektim ben de stresten kesin, bu cumadan sonra bakalım nasıl olacak
Hala geçmezse diyetisyene dersin belki farklı bir şeyler ekler seni rahatlatacak bir tavsiyesi olur
Aa yazdım googlea şimdi
Kız bunları hep level 2 ve 3te yaptık biz
Çorba yerine ana yemek yesen ....Bugünkü menüm
Sabah 8
1 avuç kabak çekirdeği
1 hurma
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 parça bitter çikolata
Sonra yattım uyudum
Öğle 14
Salam, salatalık, domates, marul, peynirli sandviç
Öğle 16
2 kuru kayısı
Akşam 18
Salatalık, domates, marul, zeytinli salata
1 bardak domates çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam 10
2 Türk kahvesi fincanı kefir
13.326 adım attım
596 kalori yakmışım
Yarı koşar yarı yürür modda gittim bugün
Söyledim tarifi verdi hergün iç demişti kefiri sabaha çekti... iyi bir tatile ihtiyacım var sanırım stres bitmiyor ki ...
Level 2 3te varsa bende ekleme yapmayim ... merakım yağdan ne kadar gideceği
Çorba yerine ana yemek yesen ....
Çekirdek tuzlumutdu
Sabrediyorum ama sabredemiyorumSabrett sende gidiceksin balayina
piis bogazli olmak bunu gerektirir.
Ya sende niye öyle oldu kiii durduk yereeeKızlar napyonuz kvye gittim.yemek yedim geldim yarım saatten fazla avmde yürüyüş yaptım halen wc sorunum devam ediyor karnım taş gibi oldu
Ne güzel oluyo öyle dışarda müzik geliyo falanÖff mahallede düğün mü kına mı bir şey var
Aşk şarkıları çalıp duruyorlar asabım bozuldu triplendim
Ne güzel oluyo öyle dışarda müzik geliyo falan
Bende de var o doymuyorum herşey yiyesim var....Bize de söylersin bakalım yağdan ne kadar gidecek merak ediyorum
Kaç gün oldu şimdi
Tuzsuz ve yağsız
Çorba yesem daha çok kilo vermez miyim
Geceleri canım deli yemek istiyor bu aralar püff ama öyle böyle değil her şeyi ağzıma tıkasım var
Stresten sanırım ya bilemedim niye böyle olduğumuSabrediyorum ama sabredemiyorum
Ya sende niye öyle oldu kiii durduk yereee
Bende de var o doymuyorum herşey yiyesim var....
Sebze ye kuzum hazır çorba içiyorsun çünkü o da yağlı....
Bayram kötü geçti kuzum jilli ile toparlarım sanırım bu hafta ...
S healt i indirdim biraz önce ortalama kalorim 1500 civarı yarın düzenli giderse tam kalorimi öğrenirim
Canim hep aklimdasiniz inan ama okadar yoğun gunlerim gecti ugrayamiyorum bari bayraminizi kutlayim dedim @ParteMoralllTM madem
Ooo selcan hanimlaaa gelmisleeee
Bebeğim seninde bayramın mübarek olsun napiyosun Nerelerdesin
Yoksa unutturmazdim dyosun
Bizdeeee ozledkkk ama ne zaman geliyosunnnnn kg aldnmiiiiiiCanim hep aklimdasiniz inan ama okadar yoğun gunlerim gecti ugrayamiyorum bari bayraminizi kutlayim dedim @ParteMoralllSekerPancarii SchonerDuft sizleri hep ozledim kizlar hepinizi sarraf munter daha isimlerinizi yazmadigim arkadaşlar affola ..
Evet bir kg aldim benim terazi ibreli baskuldu yanlış tartiyoryormus bi kg eksik yani yeni terazi aldim yag olcerli onunla tartliyorum onceden 78 ciktimdi yeni terazide 79 zu gordum malesefBizdeeee ozledkkk ama ne zaman geliyosunnnnn kg aldnmiiiiii
Yaa onlar çok seksi duruyor ne renk alcan ..O çok güzel evet hem yaktığını da hesaplıyor
Aslında şu kalp hızı ölçerlerden istiyorum o zaman net kaç kalori yaktığını hesaplayabiliyorsun
100 lira falan
Yarın yarım atlet almayı düşünüyorum kendime bakalım
Nasılsa göbek eriyor
1 kgya takilma bosverrr guzellllll kilon.Evet bir kg aldim benim terazi ibreli baskuldu yanlış tartiyoryormus bi kg eksik yani yeni terazi aldim yag olcerli onunla tartliyorum onceden 78 ciktimdi yeni terazide 79 zu gordum malesefbuna sukredecegim bir bucuk aydir saglik sorunu kan ilaci b12 d vitamini kullandim bide insilun direncim oldugunu ogrendim neyse bu ilaclar kullandim sistim ve Allah tan ramazana denk geldi cok istah sorunu yaşadım simdi ilac bittigine göre kg vermeye devam edecegimm.. ve bu kglari bahcede çalışarak vermeyi planliyorum verdikce buraya yazarim.. sen nasilsin kac kg ya düştun
Bende kurban bayramina kadar 68 kg olmak istiyorum şu direncim kilir inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?