Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne guzel bir gun

Bayraaam bitttiiii bu 3 gunu eksiyle bitirenleri tebrik ediyorum
Arti olanlara sozum yok

Cumaa ak koyun kara koyun belli olur

Artik herkes eksiksiz menu, aktiflik,menulere yorumlari aksatmasin. Veee kacamak yapmasin

Ne guzel bir gun

Arti olanlara sozum yok

Artik herkes eksiksiz menu, aktiflik,menulere yorumlari aksatmasin. Veee kacamak yapmasin
erkencisin bugün partee ..
bende artıdayım
spor ile toprlarsam belki 100 200 gram yağdan veririm... bayram hiç düşündüğüm gibi olmadı

Kızlar napyonuz kvye gittim.yemek yedim geldim yarım saatten fazla avmde yürüyüş yaptım halen wc sorunum devam ediyor karnım taş gibi oldu
Günaydin tatlim Sabah cikabildinmi wc ye? galiba buaralar pek diyet planina dört dörtlük uyamadin ondan olabilir tatlim

Hello ledies

Dün akşam ölüydüm bu sabah yeniden doğuş yaşadım. Bu bir mucize jsjsjs ay ne spor yaptım ibabanazsiniz. Yargıya çıkınca ben de inanmadım sandıkları sallamaya geliyorum kksjdjdjhdhdhdhdj

Önümüzde iki gün var haydi bastır haydi bastır

Buki_89 ve @justholdmetight kızlar nabersiniz
Bugün detox diyeti yapcam ben yargıya son iki gün

Herkese günaydınlar olsun

menün cok güzel canim amaaaa bardak corbadan vazgecmen gerekebilir hazirlarin icinde pek iyi seyler olmuo

Günaydin tatliskommm vay hadi bakalim cok umutluyum senden ama ben kendimdende cok umutluyum tam olarak ne yapcan ve nasil yapcan?

Söyledim tarifi verdi hergün iç demişti kefiri sabaha çekti... iyi bir tatile ihtiyacım var sanırım stres bitmiyor ki ...
Level 2 3te varsa bende ekleme yapmayim ... merakım yağdan ne kadar gideceği
neyi stress yapiosun canim? derslermi?

Günaydin kizlar dün isden acele ciktim sonrasindada bidaha girip yazamadim, esimin sinavlari basladiya dün tüm aksam onunla ilgilendim, Sinav dönemlerinde azcik mizmiz oluoruzda

Banane arkadaşım ben mutsuzum, böyle aşk şarkıları iyi gelmiyi bana zaten canım yemek istiyi

Ayrıca güç bela ders çalışmaya çalışıyorum

Sen napıyorsun kaptanım bitti mi gezmeler
vee bugün iş başııı bitti bitti dün eve geldim bi daha da cıkmadım duş alıp yattım bütün günn
sen napın neler yaptın eksi misin artı mı

Stresten sanırım ya bilemedim niye böyle olduğumu
belkide olabilir bide şimdi sınav yaklaşıyo o da kasar seni az kaldı sabrettt
kaptinn jilliye başladım bugün sen ne zaman spora başlıyorsun
bn şimdi bugün spor araştırıcam bakalaım neler varmış bana uygun

bebeğiiimm ne zaman dönceksin ki özledikk
Ne guzel bir gun

Arti olanlara sozum yok

kaç kilosun de bakim
ay keşkelerim bende tartılsaydım yaa

günaydııınnnn zayıf ve çıtır hatunlaaarr
bayram bitti kaçamaklara son verip diyete tam gaz devam ediyoruzzz

Yarin tartilirsin merk etme ya da cuma

Niye arti oldun ki cokmu kacrdin yoksa odemmi birde kac artisin
500 Artıdayım dün güzel gitti de wc sorunuma kesin çözüm bulamadım stresten sanırım var ama yapamıyorum .. ödem ve gaz zaten varda belli hisseiyorum ... kaçamaklarım pazartesi bitti düzene döndüm sayılır

Günaydin tatlim Sabah cikabildinmi wc ye? galiba buaralar pek diyet planina dört dörtlük uyamadin ondan olabilir tatlim
evet bayramın 2 günü kaçtı biraz stres öldürdü beni düzende bozuldu bayramda istediğim gibi geçmedi zaten ona bozuldum aşırı derece oda kastı beni yrına toparlarım umarım

Yarin tartilirsin merk etme ya da cuma
cuma tartılmak en iyisi hem hedefimide koyarım haftaya cumaya ne vermke istiyosam
bugün spor ve bildirim listeleri düzenlenickkk bayramdan önce konuşmuştuk ya herkes spor yapıcak diye kilo bildirimide yapılcak tabi

neyi stress yapiosun canim? derslermi?
bu ara ota boka stres yapıyorum planlarım var köklü değişiklik yapıcam en geç aralık ayında sınavı kazanmazsam tabi olcak .. şehir değiştirmek istiyorum bir yandan iş değişikliğini düşünüyorum ama iş bilgi eksikliğim var onu toparlamam gerekli aralık ayına kadar bir sürü şey kısaca

ok bana da göster belki bende takılırım senle jiili ile beraber güzel olur

evet bayramın 2 günü kaçtı biraz stres öldürdü beni düzende bozuldu bayramda istediğim gibi geçmedi zaten ona bozuldum aşırı derece oda kastı beni yrına toparlarım umarım
anladim canim, bosver hicbirseye takilma. toparlarsin yine bugünden sorna daha dikatli olursan gider o 500 gram canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…