- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.701
erkencisin bugün partee ..Ne guzel bir gun
Bayraaam bitttiiii bu 3 gunu eksiyle bitirenleri tebrik ediyorum
Arti olanlara sozum yok
Cumaa ak koyun kara koyun belli olur
Artik herkes eksiksiz menu, aktiflik,menulere yorumlari aksatmasin. Veee kacamak yapmasin
Niye arti oldun ki cokmu kacrdinerkencisin bugün partee ..
bende artıdayım
spor ile toprlarsam belki 100 200 gram yağdan veririm... bayram hiç düşündüğüm gibi olmadı
Günaydin tatlim Sabah cikabildinmi wc ye? galiba buaralar pek diyet planina dört dörtlük uyamadin ondan olabilir tatlimKızlar napyonuz kvye gittim.yemek yedim geldim yarım saatten fazla avmde yürüyüş yaptım halen wc sorunum devam ediyor karnım taş gibi oldu
menün cok güzel canim amaaaa bardak corbadan vazgecmen gerekebilir hazirlarin icinde pek iyi seyler olmuoBugünkü menüm
Sabah 8
1 avuç kabak çekirdeği
1 hurma
1 kuru kayısı
1 ceviz
4 parça bitter çikolata
Sonra yattım uyudum
Öğle 14
Salam, salatalık, domates, marul, peynirli sandviç
Öğle 16
2 kuru kayısı
Akşam 18
Salatalık, domates, marul, zeytinli salata
1 bardak domates çorbası
4 yemek kaşığı yoğurt
Akşam 10
2 Türk kahvesi fincanı kefir
13.326 adım attım
596 kalori yakmışım
Yarı koşar yarı yürür modda gittim bugün
Günaydin tatliskommm vay hadi bakalim cok umutluyum senden ama ben kendimdende cok umutluyumHello ledies
Dün akşam ölüydüm bu sabah yeniden doğuş yaşadım. Bu bir mucize jsjsjs ay ne spor yaptım ibabanazsiniz. Yargıya çıkınca ben de inanmadımsandıkları sallamaya geliyorum kksjdjdjhdhdhdhdj
Önümüzde iki gün var haydi bastır haydi bastır
Buki_89 ve @justholdmetight kızlar nabersiniz
Bugün detox diyeti yapcam ben yargıya son iki gün
Herkese günaydınlar olsun
neyi stress yapiosun canim? derslermi?Söyledim tarifi verdi hergün iç demişti kefiri sabaha çekti... iyi bir tatile ihtiyacım var sanırım stres bitmiyor ki ...
Level 2 3te varsa bende ekleme yapmayim ... merakım yağdan ne kadar gideceği
vee bugün iş başıııBanane arkadaşım ben mutsuzum, böyle aşk şarkıları iyi gelmiyi bana zaten canım yemek istiyi
Ayrıca güç bela ders çalışmaya çalışıyorum
Sen napıyorsun kaptanım bitti mi gezmeler
belkide olabilir bide şimdi sınav yaklaşıyo o da kasar seni az kaldı sabretttStresten sanırım ya bilemedim niye böyle olduğumu
bn şimdi bugün spor araştırıcamkaptinn jilliye başladım bugün sen ne zaman spora başlıyorsun
bebeğiiimm ne zaman dönceksin ki özledikkCanim hep aklimdasiniz inan ama okadar yoğun gunlerim gecti ugrayamiyorum bari bayraminizi kutlayim dedim @ParteMoralllSekerPancarii SchonerDuft sizleri hep ozledim kizlar hepinizi @sarraf @munter daha isimlerinizi yazmadigim arkadaşlar affola ..
Ne guzel bir gun
Bayraaam bitttiiii bu 3 gunu eksiyle bitirenleri tebrik ediyorum
Arti olanlara sozum yok
Cumaa ak koyun kara koyun belli olur
Artik herkes eksiksiz menu, aktiflik,menulere yorumlari aksatmasin. Veee kacamak yapmasin
kaç kilosun de bakimHello ledies
Dün akşam ölüydüm bu sabah yeniden doğuş yaşadım. Bu bir mucize jsjsjs ay ne spor yaptım ibabanazsiniz. Yargıya çıkınca ben de inanmadımsandıkları sallamaya geliyorum kksjdjdjhdhdhdhdj
Önümüzde iki gün var haydi bastır haydi bastır
Buki_89 ve @justholdmetight kızlar nabersiniz
Bugün detox diyeti yapcam ben yargıya son iki gün
Herkese günaydınlar olsun
Yarin tartilirsin merk etme ya da cumavee bugün iş başıııbitti bitti dün eve geldim bi daha da cıkmadım duş alıp yattım bütün günn
sen napın neler yaptın eksi misin artı mı
belkide olabilir bide şimdi sınav yaklaşıyo o da kasar seni az kaldı sabrettt
bn şimdi bugün spor araştırıcambakalaım neler varmış bana uygun
bebeğiiimm ne zaman dönceksin ki özledikk
kaç kilosun de bakim
ay keşkelerim bende tartılsaydım yaa
500 Artıdayım dün güzel gitti de wc sorunuma kesin çözüm bulamadım stresten sanırım var ama yapamıyorum .. ödem ve gaz zaten varda belli hisseiyorum ... kaçamaklarım pazartesi bitti düzene döndüm sayılırNiye arti oldun ki cokmu kacrdinyoksa odemmi birde kac artisin
evet bayramın 2 günü kaçtı biraz stres öldürdü beni düzende bozuldu bayramda istediğim gibi geçmedi zaten ona bozuldum aşırı derece oda kastı beni yrına toparlarım umarımGünaydin tatlim Sabah cikabildinmi wc ye? galiba buaralar pek diyet planina dört dörtlük uyamadin ondan olabilir tatlim
cuma tartılmak en iyisiYarin tartilirsin merk etme ya da cuma
bu ara ota boka stres yapıyorum planlarım var köklü değişiklik yapıcam en geç aralık ayında sınavı kazanmazsam tabi olcak .. şehir değiştirmek istiyorum bir yandan iş değişikliğini düşünüyorum ama iş bilgi eksikliğim var onu toparlamam gerekli aralık ayına kadar bir sürü şey kısacaneyi stress yapiosun canim? derslermi?
ok bana da göster belki bende takılırım senle jiili ile beraber güzel olurvee bugün iş başıııbitti bitti dün eve geldim bi daha da cıkmadım duş alıp yattım bütün günn
sen napın neler yaptın eksi misin artı mı
belkide olabilir bide şimdi sınav yaklaşıyo o da kasar seni az kaldı sabrettt
bn şimdi bugün spor araştırıcambakalaım neler varmış bana uygun
bebeğiiimm ne zaman dönceksin ki özledikk
kaç kilosun de bakim
ay keşkelerim bende tartılsaydım yaa
mızmız birini çekmek işkence oluyorGünaydin kizlar dün isden acele ciktim sonrasindada bidaha girip yazamadim, esimin sinavlari basladiya dün tüm aksam onunla ilgilendim, Sinav dönemlerinde azcik mizmiz oluoruzda
anladim canim, bosver hicbirseye takilma. toparlarsin yine bugünden sorna daha dikatli olursan gider o 500 gram canimevet bayramın 2 günü kaçtı biraz stres öldürdü beni düzende bozuldu bayramda istediğim gibi geçmedi zaten ona bozuldum aşırı derece oda kastı beni yrına toparlarım umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?