Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ok bana da göster belki bende takılırım senle jiili ile beraber güzel olur
tm bebeğimmm bugün işlerimi toparlarım öğlene kadar sonra başlarm araştırmaya

ay evet allahdan sadece sinav Zamani öyle:) bir hafta falan sonra normale dönüyoruz
olsun o kadar da canım sendeeee kocişin ilgi bekliyo demek sıkılmısa calışmaktan

500 den bisey olmaz verirsin

cuma tartılmak en iyisi hem hedefimide koyarım haftaya cumaya ne vermke istiyosam
bugün spor ve bildirim listeleri düzenlenickkk bayramdan önce konuşmuştuk ya herkes spor yapıcak diye kilo bildirimide yapılcak tabi
bende haftaya koyucam hedef bu haftaya koymadm ama beklentim var tabi..
Tamam onu aramizda ne konusmustk istişare yapalm gel

Günaydin tatliskommm vay hadi bakalim cok umutluyum senden ama ben kendimdende cok umutluyum tam olarak ne yapcan ve nasil yapcan?

bir adet ananas aldım ve onu gömüyorum su an. iki dilim ananas yiyorum sabah kahvaltım bu. sonra naneli ve limonlu su içeceğim. sonra ananas iki dilim su ananas

bu yani bütün gün ananas

demicem işalsşflaşflai cumaya az var daha verim toptan söylerim.

YA OFİSE SARMA GETİRMİŞLER deliricem nasıl koktu

anladim canim yaparsin ya eger hayallerinde bunlar varsa neden olmasin aralik ayina Kadar eksiklerinide toplarsin hem ozamana Kadar incecikde olursun ohhhh

bir adet ananas aldım ve onu gömüyorum su an. iki dilim ananas yiyorum sabah kahvaltım bu. sonra naneli ve limonlu su içeceğim. sonra ananas iki dilim su ananas

bu yani bütün gün ananas
onu ben bikac yil önce yapmistim tam üc gün boyunca:) dur bakalim belki bende yaparim, benimde iyi planlarim var bugün... Sabah yoghurt yicem öglen sadece bir haslanmis yumurta ve domates, günüde haslanmis sebzeyle bitirmek istiyorum ama bakalim nekadarini basaracagim

bitane at agizina kac hemen:) o neki dün bi is arkadasi feda kahvaltisi Verdi ay neler vardi felegim sasti cesit cesit sandvicler, tatlilar ne istersen icecekler of offf ama tek bitanecik sandwic yiyerek tamamladim kahvaltiyi ne Tatli ne baska bisey gözümün ucunu bile degdirmedim

500 den bisey olmaz verirsin

bende haftaya koyucam hedef bu haftaya koymadm ama beklentim var tabi..
Tamam onu aramizda ne konusmustk istişare yapalm gel
aynen konuşalım sonra kızlara bildirelim

spor listesini sabirsizlikla bekliyorummmm

demicem işalsşflaşflai cumaya az var daha verim toptan söylerim.

tm madem cuma söyle hadi asrtık nasıl bi kilo verdiysen
bi tane ye bari göz hakkı cok koktuysa eger

evet aynen tatlim, neyse buara ona güzel yemekler yapim tatlilar meyveler biraz simartim onu kendimde yemeyeyim tabikideee
sen yeem tabikide nedir bu cektipimiz

ben oturup mıyış mıyış anans yediysem sen de ı sebzeleri yiyeceksin

aa iyi bari sonuclar nasıldı sen yaptığında? üç gün mü ben iki gün diye biliyordum o yüzden bugün basladım

inşallah canım ya
hep iyi düsün, buara benimde hayatim pek istedigim yönde gitmio birsürü sorunla cebellesiom. en kötüsüde etrafima bakinca herkezin nekadar rahat oldugunu görüom sonrada kendi kendime üzülüom acaba ben nezaman rahat bi Hayat yasicam diye... en basiti esimle bi bayram ziyareti bile yapamadim busene hani asilnda nekadar basit bi sey ama bizim icin bu suan lüx... sonra esimin okul durumu cok Kritik sinavlari gecti gecti gecemedi issiz kalmis olcak eee tek calisan benim tüm yük bende ah ah cok zor

you are rock !

iradenden dolayı seni kutluyorum valla harikasın ya işte en zoru da o. masada bişiler olup da kendine sahip cıkmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…