- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.741
HADİ BAKALIM KUZUMbayram dönüşü yoğunluk yok su an işleri bayram öncesi vermiştim o yüzden otura otura rahat geçer diye düşünüyorum. koştursam bayılırdım ama kesin
Umarım sınavları iyi geçer canım.... herkesin bir sorunu oluyor kimisinin ceviz kabuğunu doldurmuyor sorunu ama dünya sorunu varmış gibi o tahat dediğin insanları bunun içine katıyorum ... bende evleneli 4 sene oldu bir günümüz rahat geçmedi bizi hep maddiyat yıkıyor dışardan kimse müdahele eden kimse yok tek şansım o sanırım ... eşin sınavları verince düzelir herşey umarım bukihep iyi düsün, buara benimde hayatim pek istedigim yönde gitmio birsürü sorunla cebellesiom. en kötüsüde etrafima bakinca herkezin nekadar rahat oldugunu görüom sonrada kendi kendime üzülüom acaba ben nezaman rahat bi Hayat yasicam diye... en basiti esimle bi bayram ziyareti bile yapamadim busene hani asilnda nekadar basit bi sey ama bizim icin bu suan lüx... sonra esimin okul durumu cok Kritik sinavlari gecti gecti gecemedi issiz kalmis olcak eee tek calisan benim tüm yük bende ah ah cok zor
vallah ben üc gün yapmistim canim ben iki kilo vermistim ozamanlar ama kilom 80 i gecikti,,, hahaha tamam yav yicem yicem simdi bi gaza gelirim cumaya 69 oluveriririm mezun olmama bi kilo kalirben oturup mıyış mıyış anans yediysem sen de ı sebzeleri yiyeceksin
aa iyi bari sonuclar nasıldı sen yaptığında? üç gün mü ben iki gün diye biliyordum o yüzden bugün basladım
evet yaaaa neyse hedefe ulasinca yavas yavas yeriz yine bigün yersek iki gün dikat ederiz hayatimizda böyle gecerrraynen konuşalım sonra kızlara bildirelim
tm madem cuma söyle hadiasrtık nasıl bi kilo verdiysen
bi tane ye bari göz hakkı cok koktuysa eger
sen yeem tabikidenedir bu cektipimiz
ay evet ben hic öyle degildim ne olduysa ramazanda oldu bana kilolar gittiya gelcek diye ödüm kopuo resmen:)you are rock !
iradenden dolayı seni kutluyorum valla harikasın ya işte en zoru da o. masada bişiler olup da kendine sahip cıkmak
o ne öyle yabitane at agizina kac hemen:) o neki dün bi is arkadasi feda kahvaltisi Verdi ay neler vardi felegim sasti cesit cesit sandvicler, tatlilar ne istersen icecekler of offf ama tek bitanecik sandwic yiyerek tamamladim kahvaltiyi ne Tatli ne baska bisey gözümün ucunu bile degdirmedim
ahahahvermiyorlar şimdi de sen yeme güzel zayıflamıssın diyorlar.
evet aynen bizimde sorun madiyat buara, h ele bide simdi herkez türkiyeye gidio annemler abim esi kuzenler kayinvalidemler herkez bidahaki ay baslio artik gitmeye... biz burdayiz oda tuaf gelio ben evlenmeden önce bide hersene giderdik biz busene benim is durumum cok belirsiz esim desen okulla cebellesio gitmemiz imkansiz, busene pek iyi gecmedi bizim icin tek iyi olan ve allahima bin sükür esimle giden evliligimiz yani el ele hepsinin üstünden geliriz insallah diye rahatlatiyorum kendimiUmarım sınavları iyi geçer canım.... herkesin bir sorunu oluyor kimisinin ceviz kabuğunu doldurmuyor sorunu ama dünya sorunu varmış gibi o tahat dediğin insanları bunun içine katıyorum ... bende evleneli 4 sene oldu bir günümüz rahat geçmedi bizi hep maddiyat yıkıyor dışardan kimse müdahele eden kimse yok tek şansım o sanırım ... eşin sınavları verince düzelir herşey umarım buki
anaaaaa poncik geldi kiz nirdesin sen bi kayboldun gittin bide bayram gezmem yok benim diodunnnnn
ne çok konuşmuşsunuz
tesekürler canimmmmo ne öyle yavalla tebrikler kuzuum ben olsam dayanamazdm galiba bilmiyorum
aynen bebeğim yok dogum kilosu yok tatil kilosu yok cok kacırdım fln derken sonra yaşlılıkta dikkat etmek lazım :diyeee diyeee aha böyle olcazevet yaaaa neyse hedefe ulasinca yavas yavas yeriz yine bigün yersek iki gün dikat ederiz hayatimizda böyle gecerrr
maşallah de
ne çok konuşmuşsunuz
günaydın kuzuşGünaydın kızlar
ahhahaha canım arkadaşımlaydık hep telefondan zor girebildim pcyide açamadım arkadasıma kalmaya gittimdi ondan giremedimanaaaaa poncik geldi kiz nirdesin sen bi kayboldun gittin bide bayram gezmem yok benim diodunnnnn
aynen bebeğim yok dogum kilosu yok tatil kilosu yok cok kacırdım fln derken sonra yaşlılıkta dikkat etmek lazım :diyeee diyeee aha böyle olcaz
maşallah de
günaydın kuzuş
ay evettttt neyse napalim kaderimiz cekecegizzzzzaynen bebeğim yok dogum kilosu yok tatil kilosu yok cok kacırdım fln derken sonra yaşlılıkta dikkat etmek lazım :diyeee diyeee aha böyle olcaz
hiii gezdim geldim dion yani iyi iyi cok iyi yapmissin... kiz senin nisana kac gün kaldiahhahaha canım arkadaşımlaydık hep telefondan zor girebildim pcyide açamadım arkadasıma kalmaya gittimdi ondan giremedim
ben tartılmadm unuttummmmkaç kilosunuz gençleeeeeeeerben geçen cumaya göre -100 daha çokta olabilirdim ama yedim biraz
he ya ramazan bitti artik gelsin caylar kahveler dimiiii,çalışırken çay içmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?