Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Umarım sınavları iyi geçer canım.... herkesin bir sorunu oluyor kimisinin ceviz kabuğunu doldurmuyor sorunu ama dünya sorunu varmış gibi o tahat dediğin insanları bunun içine katıyorum ... bende evleneli 4 sene oldu bir günümüz rahat geçmedi bizi hep maddiyat yıkıyor dışardan kimse müdahele eden kimse yok tek şansım o sanırım ... eşin sınavları verince düzelir herşey umarım buki

ben oturup mıyış mıyış anans yediysem sen de ı sebzeleri yiyeceksin

aa iyi bari sonuclar nasıldı sen yaptığında? üç gün mü ben iki gün diye biliyordum o yüzden bugün basladım
vallah ben üc gün yapmistim canim ben iki kilo vermistim ozamanlar ama kilom 80 i gecikti,,, hahaha tamam yav yicem yicem simdi bi gaza gelirim cumaya 69 oluveriririm mezun olmama bi kilo kalir gaza getirme beniiiiiii

aynen konuşalım sonra kızlara bildirelim

tm madem cuma söyle hadi asrtık nasıl bi kilo verdiysen
bi tane ye bari göz hakkı cok koktuysa eger

sen yeem tabikide nedir bu cektipimiz
evet yaaaa neyse hedefe ulasinca yavas yavas yeriz yine bigün yersek iki gün dikat ederiz hayatimizda böyle gecerrr

o ne öyle ya valla tebrikler kuzuum ben olsam dayanamazdm galiba bilmiyorum

vermiyorlar şimdi de sen yeme güzel zayıflamıssın diyorlar.
ahahah ne güzel ama bak ben olsam dayanamazdm galiba o yüzden uzak duruyorum öyle yerlerdenn

evet aynen bizimde sorun madiyat buara, h ele bide simdi herkez türkiyeye gidio annemler abim esi kuzenler kayinvalidemler herkez bidahaki ay baslio artik gitmeye... biz burdayiz oda tuaf gelio ben evlenmeden önce bide hersene giderdik biz busene benim is durumum cok belirsiz esim desen okulla cebellesio gitmemiz imkansiz, busene pek iyi gecmedi bizim icin tek iyi olan ve allahima bin sükür esimle giden evliligimiz yani el ele hepsinin üstünden geliriz insallah diye rahatlatiyorum kendimi
aman neyse bi ah dedin bendende bin ah isittin hihihihi

çalışırken çay içmek
he ya ramazan bitti artik gelsin caylar kahveler dimiiii,
benim calistigim yer cok büyük kendi özel alisveris merkezimiz bile var yani büyük iki katli bi kiyafet dükkani ve extra restorantimiz var üstüde cafe tarzi hersabah orda gidip bir kahve iciyorum harika gelio vallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…