Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

o ne güzel yer öyleeee bizde çayımızı kendimiz yapıyoz ardaki farka bak

o ne güzel yer öyleeee bizde çayımızı kendimiz yapıyoz ardaki farka bak
evet canim güzel biyer burasi, bide modanin tam göbegi diyebilirim bi gör nasil dolanio Burda kizlar, kilo verdikce bende ayak uydurmaya basladim hihihi elbiseler etekler degisik degisik pantolonlar ohhhhhhh

evet canim güzel biyer burasi, bide modanin tam göbegi diyebilirim bi gör nasil dolanio Burda kizlar, kilo verdikce bende ayak uydurmaya basladim hihihi elbiseler etekler degisik degisik pantolonlar ohhhhhhh
sen zaten güzel giyiniyosun anladıgım kadarıylaaa ilk foto atmıştın ya ordaki pantolonunla tshirte bayılmştm

sen zaten güzel giyiniyosun anladıgım kadarıylaaa ilk foto atmıştın ya ordaki pantolonunla tshirte bayılmştm
ayy sagol canim iltifatin icin:) elimden geldigince biseyler yapiyorum seviyorum modayla ugrasmayi tek engelim kilolarimdi asiri derecede göstermesemde beden olarak cok sey olmuodu simdi daha rahat kendime göre kiyafet bulurum:) ve en önemlisi evdeki esyalarimin yarisindan fazlasini giyemiodum ya olmuodu yada hos durmuodu... suan hepsi gayet iyi oluo 9 kilo baya fark etti

neyse olan olmuş çemkirmicem bugünden itibaren menülerini gömek istiyorum ve spora başlıyosun hemen
spora pazartesi gidicem ama yürüyüs ve evde jiliana baslamayı düsünüyorummm

ayyy hicbirsey kalmamis kizzzz hedef neydi senin kac gitmesi lazim nisana Kadar?

evet ya hıc bisey kalmadı nişana kadar 56 57 olsam yeticek

fark etmez mi hiiiçç yeri geldi mi 1 kilo bile fark ediyo ve verdikce daa cok heves geliyo istediğin şeylleri giyebildikce

bak o almanlarda hic yok hicbir firmanin caycisi yoktur, herkez gider mutfaktan kendi alir:)
aa e güzelmişşş türkiyede çay saatleri var sabah 10 akşam 3 gibi veriliyo ama bizde serbest istediğimiz zaman alıyoruz yapıyoruz zaten ofis içinde çaycımız var kendimiz ayarlıyoruz o yönden rahatız kimi ayakta görsem bardagımı uzatıp cay istiyorum

spora pazartesi gidicem ama yürüyüs ve evde jiliana baslamayı düsünüyorummm

evet ya hıc bisey kalmadı nişana kadar 56 57 olsam yeticek
hedef 56tm anlaştık

tamam keptin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…