- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.761
ay evettttt neyse napalim kaderimiz cekecegizzzzz
31 gün kaldıhiii gezdim geldim dion yani iyi iyi cok iyi yapmissin... kiz senin nisana kac gün kaldi
ben tartılmadm unuttummmmcuma tartlrm artık
hadi bakalım bugün diyete devam cumaaya en azından -500gör
o ne güzel yer öyleeeehe ya ramazan bitti artik gelsin caylar kahveler dimiiii,
benim calistigim yer cok büyük kendi özel alisveris merkezimiz bile var yani büyük iki katli bi kiyafet dükkani ve extra restorantimiz var üstüde cafe tarzi hersabah orda gidip bir kahve iciyorum harika gelio vallah
neyse olan olmuş çemkirmicem31 gün kaldı
unuttun muinşallah -500 görcem yemeseydim 58de olabilirdim ama
ayyy hicbirsey kalmamis kizzzz hedef neydi senin kac gitmesi lazim nisana Kadar?31 gün kaldı
evet canim güzel biyer burasi, bide modanin tam göbegi diyebilirim bi gör nasil dolanio Burda kizlar, kilo verdikce bende ayak uydurmaya basladim hihihi elbiseler etekler degisik degisik pantolonlar ohhhhhhho ne güzel yer öyleeeebizde çayımızı kendimiz yapıyoz ardaki farka bak
sen zaten güzel giyiniyosun anladıgım kadarıylaaaevet canim güzel biyer burasi, bide modanin tam göbegi diyebilirim bi gör nasil dolanio Burda kizlar, kilo verdikce bende ayak uydurmaya basladim hihihi elbiseler etekler degisik degisik pantolonlar ohhhhhhh
ayy sagol canim iltifatin icin:) elimden geldigince biseyler yapiyorum seviyorum modayla ugrasmayi tek engelim kilolarimdi asiri derecede göstermesemde beden olarak cok sey olmuodu simdi daha rahat kendime göre kiyafet bulurum:) ve en önemlisi evdeki esyalarimin yarisindan fazlasini giyemiodum ya olmuodu yada hos durmuodu... suan hepsi gayet iyi oluo 9 kilo baya fark ettisen zaten güzel giyiniyosun anladıgım kadarıylaaailk foto atmıştın ya ordaki pantolonunla tshirte bayılmştm
iyi bak bu bana teselli oldukaptinn cayimi bende kendim yapiyorum büroda oturuken icmek icin:)
bak o almanlarda hic yok hicbir firmanin caycisi yoktur, herkez gider mutfaktan kendi alir:)iyi bak bu bana teselli oldubizim ayagımıza kimse getirmiyo çayımızı kahvemizi üzülüyorum
spora pazartesi gidicem ama yürüyüs ve evde jiliana baslamayı düsünüyorummmneyse olan olmuş çemkirmicembugünden itibaren menülerini gömek istiyorum ve spora başlıyosun hemen
ayyy hicbirsey kalmamis kizzzz hedef neydi senin kac gitmesi lazim nisana Kadar?
fark etmez mi hiiiçç yeri geldi mi 1 kilo bile fark ediyo ve verdikce daa cok heves geliyo istediğin şeylleri giyebildikceayy sagol canim iltifatin icin:) elimden geldigince biseyler yapiyorum seviyorum modayla ugrasmayi tek engelim kilolarimdi asiri derecede göstermesemde beden olarak cok sey olmuodu simdi daha rahat kendime göre kiyafet bulurum:) ve en önemlisi evdeki esyalarimin yarisindan fazlasini giyemiodum ya olmuodu yada hos durmuodu... suan hepsi gayet iyi oluo 9 kilo baya fark etti
iyi cok bi kilo degil canim azcik tut kendini yaparsin, wx sorunun ne durumda?spora pazartesi gidicem ama yürüyüs ve evde jiliana baslamayı düsünüyorummm
evet ya hıc bisey kalmadınişana kadar 56 57 olsam yeticek
iyi cok bi kilo degil canim azcik tut kendini yaparsin, wx sorunun ne durumda?
aa e güzelmişşş türkiyede çay saatleri var sabah 10 akşam 3 gibi veriliyo ama bizde serbest istediğimiz zaman alıyoruz yapıyoruz zaten ofis içinde çaycımız var kendimiz ayarlıyoruz o yönden rahatızbak o almanlarda hic yok hicbir firmanin caycisi yoktur, herkez gider mutfaktan kendi alir:)
hedef 56tm anlaştıkspora pazartesi gidicem ama yürüyüs ve evde jiliana baslamayı düsünüyorummm
evet ya hıc bisey kalmadınişana kadar 56 57 olsam yeticek
aa e güzelmişşş türkiyede çay saatleri var sabah 10 akşam 3 gibi veriliyo ama bizde serbest istediğimiz zaman alıyoruz yapıyoruz zaten ofis içinde çaycımız var kendimiz ayarlıyoruz o yönden rahatızkimi ayakta görsem bardagımı uzatıp cay istiyorum
hedef 56tm anlaştık
oh süper ozaman güzel verirsin kilolari sonrda göbeciklerini atarsin nisanindaaaainsallah canım tutcam zaten sıcaklardan hiç iştahım kalmadı anca su iciyorum
wc sorunum yokkk kalmadı çok şükür
ay evet cok mutlu oluyorum vallah kilo verdikce:) senin dügünede az kaldi dimi?fark etmez mi hiiiçç yeri geldi mi 1 kilo bile fark ediyo ve verdikce daa cok heves geliyo istediğin şeylleri giyebildikce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?