- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.781
hahaha oda iyimis:) zaten türkiyede cok cay tüketilio sekersiz oldugu sürece sorun yok zaten... sen sekerlimi iciosun sekersizmi?aa e güzelmişşş türkiyede çay saatleri var sabah 10 akşam 3 gibi veriliyo ama bizde serbest istediğimiz zaman alıyoruz yapıyoruz zaten ofis içinde çaycımız var kendimiz ayarlıyoruz o yönden rahatızkimi ayakta görsem bardagımı uzatıp cay istiyorum
ay hemde ne göbek atarım ama sormaoh süper ozaman güzel verirsin kilolari sonrda göbeciklerini atarsin nisanindaaaa
bende 52 yaparım nolmuşbende agustos hedefimi 52 yapcam
yaparsin sennnay hemde ne göbek atarım ama sorma
nerelisiniz siz kuzum ...evet aynen bizimde sorun madiyat buara, h ele bide simdi herkez türkiyeye gidio annemler abim esi kuzenler kayinvalidemler herkez bidahaki ay baslio artik gitmeye... biz burdayiz oda tuaf gelio ben evlenmeden önce bide hersene giderdik biz busene benim is durumum cok belirsiz esim desen okulla cebellesio gitmemiz imkansiz, busene pek iyi gecmedi bizim icin tek iyi olan ve allahima bin sükür esimle giden evliligimiz yani el ele hepsinin üstünden geliriz insallah diye rahatlatiyorum kendimi
aman neyse bi ah dedin bendende bin ah isittin hihihihi
günaydın bebek nabersin özlettin kendiniGünaydın kızlar
günaydın bebek nabersin özlettin kendini
vallah ben üc gün yapmistim canim ben iki kilo vermistim ozamanlar ama kilom 80 i gecikti,,, hahaha tamam yav yicem yicem simdi bi gaza gelirim cumaya 69 oluveriririm mezun olmama bi kilo kalirgaza getirme beniiiiiii
3ay 10 günay evet cok mutlu oluyorum vallah kilo verdikce:) senin dügünede az kaldi dimi?
şekersiz kuzu yoksa şeker hastası olurdum sabahttan beri 3. kupam buhahaha oda iyimis:) zaten türkiyede cok cay tüketilio sekersiz oldugu sürece sorun yok zaten... sen sekerlimi iciosun sekersizmi?
olsun sen yapta gitmeyen kilolar utansınay hemde ne göbek atarım ama sorma
bende 52 yaparım nolmuşhayal bile değil
3ay 10 gün
şekersiz kuzu yoksa şeker hastası olurdum sabahttan beri 3. kupam bu
olsun sen yapta gitmeyen kilolar utansın
bende 55olmş olsam 1 ayda 3 kilo bence cok gercekci yanihahahahhatamam ağustos hedefimi 52 yapcam
iyiyim kuzum bende ....günaydın kuzummm iyiyim sen nasılsınnaptın bayramda
tamam hadi bakalim azmimizin sonu selamettir insallahgaza gelin bence. bu hafta grubu kurtarıcaz aşllkflafklaf
ooo hicbisey kalmamis, uzaga mi gelin gidiosun canim buarada? evin falan tutuldumu hazirliklar ne durumda?3ay 10 gün
şekersiz kuzu yoksa şeker hastası olurdum sabahttan beri 3. kupam bu
olsun sen yapta gitmeyen kilolar utansın
yok canım ev su an yok ama en uzağı su an ki evime arabayla en fazla 10 dk mesafe olcakooo hicbisey kalmamis, uzaga mi gelin gidiosun canim buarada? evin falan tutuldumu hazirliklar ne durumda?
aman iyi yoksa cok kötü olurdu sekerli sekerli
hayır bende 56 olcam ya temmuz sonu 4 kilo kalıyo nolmuş yanibende 55olmş olsam 1 ayda 3 kilo bence cok gercekci yaniseninde 7 kilo nedir ki D
iyiyim kuzum bende ....
görümcem bizdeydi normal iş gününden daha çok yoruldum berbat hissediyorum planladığım gibi olmadı senin
ooo cok iyi annene uzak olmicanyok canım ev su an yok ama en uzağı su an ki evime arabayla en fazla 10 dk mesafe olcak
bnm herseyim tm ev tutulcak mobilya bakcaz işte temizlik ev yerleştirme fln filan en sonda gelinlik ve damatlık bakıcazdavetiyelerde kurbandan sonraya kalır muhtemelen
yorgunluktan başka birşey değildi yani kurban bayramıda 2 ay sonrahayır bende 56 olcam ya temmuz sonu 4 kilo kalıyo nolmuş yani
benimde yorucuydu ilk gün sabah misafir geldi sonra arkadaşım geldi bizde kaldık sonra ben onlara gitim hiç uyuyamadım uykusuz kaldım hep kötüydü yani
agustos hedefi dediğim agustos başı hedefi oluyooohayır bende 56 olcam ya temmuz sonu 4 kilo kalıyo nolmuş yani
benimde yorucuydu ilk gün sabah misafir geldi sonra arkadaşım geldi bizde kaldık sonra ben onlara gitim hiç uyuyamadım uykusuz kaldım hep kötüydü yani
bi ev tutulsunda o zaman başlıcak telaş galiba su an hiç bi heyecan hareketlilik yok bendeooo cok iyi annene uzak olmicantabi yavas yavas yapilir hepsi negüzel Tatli telaslar
Yaa onlar çok seksi duruyor ne renk alcan ..
..
100 tl çok ya ortalamayı ölçsün bize ywyer
Ne guzel bir gun
Bayraaam bitttiiii bu 3 gunu eksiyle bitirenleri tebrik ediyorum
Arti olanlara sozum yok
Cumaa ak koyun kara koyun belli olur
Artik herkes eksiksiz menu, aktiflik,menulere yorumlari aksatmasin. Veee kacamak yapmasin
Hello ledies
Dün akşam ölüydüm bu sabah yeniden doğuş yaşadım. Bu bir mucize jsjsjs ay ne spor yaptım ibabanazsiniz. Yargıya çıkınca ben de inanmadımsandıkları sallamaya geliyorum kksjdjdjhdhdhdhdj
Önümüzde iki gün var haydi bastır haydi bastır
Buki_89 ve Velvette kızlar nabersiniz
Bugün detox diyeti yapcam ben yargıya son iki gün
Herkese günaydınlar olsun
menün cok güzel canim amaaaa bardak corbadan vazgecmen gerekebilir hazirlarin icinde pek iyi seyler olmuo
bir adet ananas aldım ve onu gömüyorum su an. iki dilim ananas yiyorum sabah kahvaltım bu. sonra naneli ve limonlu su içeceğim. sonra ananas iki dilim su ananas
bu yani bütün gün ananas
bende agustos hedefimi 52 yapcam
hahahahhatamam ağustos hedefimi 52 yapcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?