Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

hahaha oda iyimis:) zaten türkiyede cok cay tüketilio sekersiz oldugu sürece sorun yok zaten... sen sekerlimi iciosun sekersizmi?

nerelisiniz siz kuzum ...
birde alışılmışlık var her sene tatile geliyorsun bu sene tatil yapamıyacaksın moralinin bozulması çok normal ama dediğin gibi eş çok öenmli birlikte üstesinden gelirim diyebiliyorsun bu çok önemli kimi insanlar maddiyat gidince evlilikten soğuyor ... okula gidiyor ya part time da olsa çalışabiliyor mu

vallah ben üc gün yapmistim canim ben iki kilo vermistim ozamanlar ama kilom 80 i gecikti,,, hahaha tamam yav yicem yicem simdi bi gaza gelirim cumaya 69 oluveriririm mezun olmama bi kilo kalir gaza getirme beniiiiiii

gaza gelin bence. bu hafta grubu kurtarıcaz aşllkflafklaf

ay evet cok mutlu oluyorum vallah kilo verdikce:) senin dügünede az kaldi dimi?
3ay 10 gün
hahaha oda iyimis:) zaten türkiyede cok cay tüketilio sekersiz oldugu sürece sorun yok zaten... sen sekerlimi iciosun sekersizmi?
şekersiz kuzu yoksa şeker hastası olurdum sabahttan beri 3. kupam bu

ay hemde ne göbek atarım ama sorma

bende 52 yaparım nolmuş hayal bile değil
olsun sen yapta gitmeyen kilolar utansın

3ay 10 gün

şekersiz kuzu yoksa şeker hastası olurdum sabahttan beri 3. kupam bu

olsun sen yapta gitmeyen kilolar utansın
ooo hicbisey kalmamis, uzaga mi gelin gidiosun canim buarada? evin falan tutuldumu hazirliklar ne durumda?

aman iyi yoksa cok kötü olurdu sekerli sekerli

ooo hicbisey kalmamis, uzaga mi gelin gidiosun canim buarada? evin falan tutuldumu hazirliklar ne durumda?

aman iyi yoksa cok kötü olurdu sekerli sekerli
yok canım ev su an yok ama en uzağı su an ki evime arabayla en fazla 10 dk mesafe olcak
bnm herseyim tm ev tutulcak mobilya bakcaz işte temizlik ev yerleştirme fln filan en sonda gelinlik ve damatlık bakıcaz davetiyelerde kurbandan sonraya kalır muhtemelen

bende 55olmş olsam 1 ayda 3 kilo bence cok gercekci yani seninde 7 kilo nedir ki D
hayır bende 56 olcam ya temmuz sonu 4 kilo kalıyo nolmuş yani

iyiyim kuzum bende ....
görümcem bizdeydi normal iş gününden daha çok yoruldum berbat hissediyorum planladığım gibi olmadı senin
benimde yorucuydu ilk gün sabah misafir geldi sonra arkadaşım geldi bizde kaldık sonra ben onlara gitim hiç uyuyamadım uykusuz kaldım hep kötüydü yani

ooo cok iyi annene uzak olmican tabi yavas yavas yapilir hepsi negüzel Tatli telaslar

agustos hedefi dediğim agustos başı hedefi oluyooo
o senin dediğin eylül ayı hedefi
ooo cok iyi annene uzak olmican tabi yavas yavas yapilir hepsi negüzel Tatli telaslar
bi ev tutulsunda o zaman başlıcak telaş galiba su an hiç bi heyecan hareketlilik yok bende evet kuzum hem anneme hem kv ye yakın olcam

Yaa onlar çok seksi duruyor ne renk alcan ..
..
100 tl çok ya ortalamayı ölçsün bize ywyer

Bende seksi durmaz henüz göbekle ama belki baktıkça motive olurum
Kırmızı istereem ama bakalım ne renkleri var pembe de olur
Hem onunla çekerim belki bundan sonraki fotoları eğer bulursam
100 tl bence iyi ya kendi kilonu boyunu giriyorsun tamamen sana özel yani
Sadece kalori ölçenleri 50-60 falan

Ne guzel bir gun

Bayraaam bitttiiii bu 3 gunu eksiyle bitirenleri tebrik ediyorum
Arti olanlara sozum yok

Cumaa ak koyun kara koyun belli olur

Artik herkes eksiksiz menu, aktiflik,menulere yorumlari aksatmasin. Veee kacamak yapmasin

Men eksiyem

Hadi be o kadar diyorsun

menün cok güzel canim amaaaa bardak corbadan vazgecmen gerekebilir hazirlarin icinde pek iyi seyler olmuo

Evet ama ben ev çorbası bilmiyorum nasıl yapılır İçinde 1,4 g varmış (12 kcal falan) yağ artık o riski almak zorundayım Annem de patates yapmış bugün yine açım ben

bir adet ananas aldım ve onu gömüyorum su an. iki dilim ananas yiyorum sabah kahvaltım bu. sonra naneli ve limonlu su içeceğim. sonra ananas iki dilim su ananas

bu yani bütün gün ananas

Ya çok merak ediyorum kaç kilo verdirecek bu acaba sağlıklı bir şey mi

bende agustos hedefimi 52 yapcam

hahahahha tamam ağustos hedefimi 52 yapcam

52 ye bayılıyorum
Geçen seneki kilom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…