- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.801
evet aynen hele son bikac hafta kalinca dügüne bak sen hareketliligeagustos hedefi dediğim agustos başı hedefi oluyooo
o senin dediğin eylül ayı hedefi
bi ev tutulsunda o zaman başlıcak telaş galiba su an hiç bi heyecan hareketlilik yok bendeevet kuzum hem anneme hem kv ye yakın olcam
ÇOK UÇTUN TABEKızlar size bir şey soracağım
Şimdi ben bir haftadır tabana kuvvet yürüdüğüm için
Ayaklarımdaki su toplamalarını pek takmadım
Ama dün küçük parmağımda su toplamış, morarmış ya napsam ki
Daha geniş bir ayakkabı mı giysem, bant mı yapıştırsam yoksa kalın çorap mı giysem
Bir fikriniz var mı
Böyle yürümeye daha 3 gün devam edeceğim için ne yapsam bilemedim
Yürümeye devam edince kangren falan olmam dimi
Çok mu uçtum
anladim canim annen yapmiomu Corba tatlim? bende bugün esime manti yapcam kendimede tavuk gögüsü haslicam galiba sebze yaparim diodum ama nedense canim et cektiEvet ama ben ev çorbası bilmiyorum nasıl yapılırİçinde 1,4 g varmış (12 kcal falan) yağ artık o riski almak zorundayım Annem de patates yapmış bugün yine açım ben
patatesBende seksi durmaz henüz göbekle ama belki baktıkça motive olurum
Kırmızı istereem ama bakalım ne renkleri var pembe de olur
Hem onunla çekerim belki bundan sonraki fotoları eğer bulursam
100 tl bence iyi ya kendi kilonu boyunu giriyorsun tamamen sana özel yani
Sadece kalori ölçenleri 50-60 falan
Men eksiyem
Hadi be o kadar diyorsun
Evet ama ben ev çorbası bilmiyorum nasıl yapılırİçinde 1,4 g varmış (12 kcal falan) yağ artık o riski almak zorundayım Annem de patates yapmış bugün yine açım ben
Ya çok merak ediyorum kaç kilo verdirecek bu acaba sağlıklı bir şey mi
52 ye bayılıyorum
Geçen seneki kilom
ikisinden uzak olmak iyidir kuzum hiç yakın düşünme ev alırkenagustos hedefi dediğim agustos başı hedefi oluyooo
o senin dediğin eylül ayı hedefi
bi ev tutulsunda o zaman başlıcak telaş galiba su an hiç bi heyecan hareketlilik yok bendeevet kuzum hem anneme hem kv ye yakın olcam
ÇOK UÇTUN TABE
....
geniş ayakkabın varsa onu giy bant ile koru yine de
anladim canim annen yapmiomu Corba tatlim? bende bugün esime manti yapcam kendimede tavuk gögüsü haslicam galiba sebze yaparim diodum ama nedense canim et cektireglim yakin kendimi balon gibi hissediyorum zaten
patateshiç olmaz patetes son çorbaya vur
tabi alışkın olmayıncaKızlar size bir şey soracağım
Şimdi ben bir haftadır tabana kuvvet yürüdüğüm için
Ayaklarımdaki su toplamalarını pek takmadım
Ama dün küçük parmağımda su toplamış, morarmış ya napsam ki
Daha geniş bir ayakkabı mı giysem, bant mı yapıştırsam yoksa kalın çorap mı giysem
Bir fikriniz var mı
Böyle yürümeye daha 3 gün devam edeceğim için ne yapsam bilemedim
Yürümeye devam edince kangren falan olmam dimi
Çok mu uçtum
bizim evde şimdi cember havlu hzırlıgı var annem yıkayıp ütülüyo havlu kenarlarını dikiyo fln gördükce bi mutlu oluyorum ne coklar diyeevet aynen hele son bikac hafta kalinca dügüne bak sen hareketliligehmm anladim canim iki tarafada meseafeyi korumayi basardigin an yakin olmak sorun degil aslinds
şimdi kira olcak ya kuzum o yüzden farketmz dedik zaten calışıcaz bizi öyle cok beklemezler bnmkilerde biliyo huyumu ben evden cıkmayı sevmem o yüzden beklentileri yokikisinden uzak olmak iyidir kuzum hiç yakın düşünme ev alırken
tabi alışkın olmayınca
yürüyüş ayakkabısıyla mı cıkıyosun kuzumm
bizim evde şimdi cember havlu hzırlıgı var annem yıkayıp ütülüyo havlu kenarlarını dikiyo fln gördükce bi mutlu oluyorum ne coklar diye
hmm anladim patates haslamami kizartmami? haslamaysa eger yenilebilir diye biliorum ben hatta cogu diyetde yer alir haslanmis patates:) ay evet protein iyi olur Dogru dedin.... tam olarak nezaman gidiodun sen canim ? oh ye kiz ama baya bi kilo verdikden sonra ödül olarak düsünülebilirNe bileyim ya sigarayı bıraktığımdır çok takar oldum en ufak şeyi bile bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor
Bende hava alan bir tane var nike air onu giyeyim bugün peki bantlamak aslında daha kötü olmaz mı? Ben ondan bantlamadımdı
Mercimek falan yapıyor, tarhana ben sevmiyorum
Gitmiş patates yapmış bugün koca bir tencere bak gel de sinir olma sağ ol dedim nişasta kendi de yürüyüş yapıyor zayıflayacak ama patatesleri götür tabi
Ben yine salataya mahkum bugün
Sen Jillian yapıyorsun protein al zaten
Ben sebzeye döndüm pek ağır bir şey yapmıyorum diye
Ay mantı
Türkiyeden gitmeden yaptırıcam anneanneme 2 tabak yiciim sarımsaklı yağlı falan
hahahaha aman iyi bari... benimde kayinvalidem sagolsun hic karsimaz ödü kopar bizi rahatsiz etcek diye... bende sorun kendi ailem habire davet habire bize gelin diye diye arada bunaltigi oluo vallah beklentisi her hafta sonu bi görüneyim ama hep hep olmuoki arabayla 35 dakika anneme mesafem ee gel git yine baya zaman alio... bide aksi gibi komsumun kizi benle ayni sene evlendi o kiz gene hep annesine hergün Sabah gelio gece gidio, annemde onu gördükce iyi bisey sanip bendende beklioşimdi kira olcak ya kuzum o yüzden farketmz dedik zaten calışıcaz bizi öyle cok beklemezler bnmkilerde biliyo huyumu ben evden cıkmayı sevmem o yüzden beklentileri yok
geçen nişanlıma annenler cok gelmez dimi yakın olursa dedim yok zaten annem gündüz bi iki gelir sıkılır fln dedi gündüz nereye geliyo evde kimse olmıcak dedm yedek anahtar vercek halimiz yok herhalde dedm dogru ya dedi bi an kalbime incekti
hmm anladim patates haslamami kizartmami? haslamaysa eger yenilebilir diye biliorum ben hatta cogu diyetde yer alir haslanmis patates:) ay evet protein iyi olur Dogru dedin.... tam olarak nezaman gidiodun sen canim ? oh ye kiz ama baya bi kilo verdikden sonra ödül olarak düsünülebilir
ay evet ben bide cok severim öyle dantelli havlulari falan, normalde pek sevilmio bizim yasitlarimiz arasinda:_Dtabi alışkın olmayınca
yürüyüş ayakkabısıyla mı cıkıyosun kuzumm
bizim evde şimdi cember havlu hzırlıgı var annem yıkayıp ütülüyo havlu kenarlarını dikiyo fln gördükce bi mutlu oluyorum ne coklar diye
Haşlama ama depo yapar sonra kız amacım cumaya kadar geçebildiğim kadar eksiye geçmek
6 dan sonra bir şey yemiyorum, içmiyorum kefir hariç
Geçen hafta +100 gramdım ben 74ten çok sıkıldım
Okul eylül 18inde açılıyor
Ben 1 hafta önce giderim oturma izni başvurusu, sağlık sigortası yenilemesi cart curt halletmem lazım
Vize belgelerine de başlasam iyi olacak dün arkadaş dedi 2 aydan az kalmış temmuz sonuna yetiştirmem lazım
Yine 1 oda belge toplayacağım
6lara geçerim kız bence eylüle kadar geçmez miyim bence geçerim
Geçmezsem kendimi atarım herhalde
hadi bakalim ozaman sana kolay gelsinnnnnGideyim de dişçiye yürüyeyim yine
Akşama 20bin tamamlarım böylece
Şemsiyemi de alayım bu kez yanmayayım
Ne bileyim ya sigarayı bıraktığımdır çok takar oldum en ufak şeyi bile bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor
Bende hava alan bir tane var nike air onu giyeyim bugün peki bantlamak aslında daha kötü olmaz mı? Ben ondan bantlamadımdı
Mercimek falan yapıyor, tarhana ben sevmiyorum
Gitmiş patates yapmış bugün koca bir tencere bak gel de sinir olma sağ ol dedim nişasta kendi de yürüyüş yapıyor zayıflayacak ama patatesleri götür tabi
Ben yine salataya mahkum bugün
Sen Jillian yapıyorsun protein al zaten
Ben sebzeye döndüm pek ağır bir şey yapmıyorum diye
Ay mantı
Türkiyeden gitmeden yaptırıcam anneanneme 2 tabak yiciim sarımsaklı yağlı falan
ben az çıktım işe gelince bahsettiğim karışımdan sanırım 4 bardak içtim az rahatladımBana yine salatalar bol bol
Semiz yiyecektim onun hayaliyle yaşıyordum ben
Neyse ha sabır Cuma geçsin protein yiyebilirim
Cumaya kadar wcye çıkmamız lazım biliyorsun değil mi napsak acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?