Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar size bir şey soracağım

Şimdi ben bir haftadır tabana kuvvet yürüdüğüm için

Ayaklarımdaki su toplamalarını pek takmadım

Ama dün küçük parmağımda su toplamış, morarmış ya napsam ki

Daha geniş bir ayakkabı mı giysem, bant mı yapıştırsam yoksa kalın çorap mı giysem

Bir fikriniz var mı

Böyle yürümeye daha 3 gün devam edeceğim için ne yapsam bilemedim

Yürümeye devam edince kangren falan olmam dimi

Çok mu uçtum

evet aynen hele son bikac hafta kalinca dügüne bak sen hareketlilige hmm anladim canim iki tarafada meseafeyi korumayi basardigin an yakin olmak sorun degil aslinds

ÇOK UÇTUN TABE
....
geniş ayakkabın varsa onu giy bant ile koru yine de

Evet ama ben ev çorbası bilmiyorum nasıl yapılır İçinde 1,4 g varmış (12 kcal falan) yağ artık o riski almak zorundayım Annem de patates yapmış bugün yine açım ben
anladim canim annen yapmiomu Corba tatlim? bende bugün esime manti yapcam kendimede tavuk gögüsü haslicam galiba sebze yaparim diodum ama nedense canim et cekti reglim yakin kendimi balon gibi hissediyorum zaten

patates hiç olmaz patetes son çorbaya vur

ikisinden uzak olmak iyidir kuzum hiç yakın düşünme ev alırken

ÇOK UÇTUN TABE
....
geniş ayakkabın varsa onu giy bant ile koru yine de

Ne bileyim ya sigarayı bıraktığımdır çok takar oldum en ufak şeyi bile bir şey çıkacak diye ödüm kopuyor

Bende hava alan bir tane var nike air onu giyeyim bugün peki bantlamak aslında daha kötü olmaz mı? Ben ondan bantlamadımdı

anladim canim annen yapmiomu Corba tatlim? bende bugün esime manti yapcam kendimede tavuk gögüsü haslicam galiba sebze yaparim diodum ama nedense canim et cekti reglim yakin kendimi balon gibi hissediyorum zaten

Mercimek falan yapıyor, tarhana ben sevmiyorum
Gitmiş patates yapmış bugün koca bir tencere bak gel de sinir olma sağ ol dedim nişasta kendi de yürüyüş yapıyor zayıflayacak ama patatesleri götür tabi
Ben yine salataya mahkum bugün
Sen Jillian yapıyorsun protein al zaten
Ben sebzeye döndüm pek ağır bir şey yapmıyorum diye
Ay mantı
Türkiyeden gitmeden yaptırıcam anneanneme 2 tabak yiciim sarımsaklı yağlı falan

tabi alışkın olmayınca
yürüyüş ayakkabısıyla mı cıkıyosun kuzumm

evet aynen hele son bikac hafta kalinca dügüne bak sen hareketlilige hmm anladim canim iki tarafada meseafeyi korumayi basardigin an yakin olmak sorun degil aslinds
bizim evde şimdi cember havlu hzırlıgı var annem yıkayıp ütülüyo havlu kenarlarını dikiyo fln gördükce bi mutlu oluyorum ne coklar diye

ikisinden uzak olmak iyidir kuzum hiç yakın düşünme ev alırken
şimdi kira olcak ya kuzum o yüzden farketmz dedik zaten calışıcaz bizi öyle cok beklemezler bnmkilerde biliyo huyumu ben evden cıkmayı sevmem o yüzden beklentileri yok
geçen nişanlıma annenler cok gelmez dimi yakın olursa dedim yok zaten annem gündüz bi iki gelir sıkılır fln dedi gündüz nereye geliyo evde kimse olmıcak dedm yedek anahtar vercek halimiz yok herhalde dedm dogru ya dedi bi an kalbime incekti

Yürüyüş ayakkabısı nasıl oluyor ben bilmiyorum

Benim spor ayakkabıları ince olanlardan, düz taban ayaklarım taraklı benim ondan kesin

hmm anladim patates haslamami kizartmami? haslamaysa eger yenilebilir diye biliorum ben hatta cogu diyetde yer alir haslanmis patates:) ay evet protein iyi olur Dogru dedin.... tam olarak nezaman gidiodun sen canim ? oh ye kiz ama baya bi kilo verdikden sonra ödül olarak düsünülebilir

hahahaha aman iyi bari... benimde kayinvalidem sagolsun hic karsimaz ödü kopar bizi rahatsiz etcek diye... bende sorun kendi ailem habire davet habire bize gelin diye diye arada bunaltigi oluo vallah beklentisi her hafta sonu bi görüneyim ama hep hep olmuoki arabayla 35 dakika anneme mesafem ee gel git yine baya zaman alio... bide aksi gibi komsumun kizi benle ayni sene evlendi o kiz gene hep annesine hergün Sabah gelio gece gidio, annemde onu gördükce iyi bisey sanip bendende beklio bide üstüne o komsumuzun annesi sürekli anneme ballandira ballandira anlatio ay benim kizim hep Burda seninkini pek göremioz diye... gelde delirme hahahah

Haşlama ama depo yapar sonra kız amacım cumaya kadar geçebildiğim kadar eksiye geçmek
6 dan sonra bir şey yemiyorum, içmiyorum kefir hariç
Geçen hafta +100 gramdım ben 74ten çok sıkıldım
Okul eylül 18inde açılıyor
Ben 1 hafta önce giderim oturma izni başvurusu, sağlık sigortası yenilemesi cart curt halletmem lazım
Vize belgelerine de başlasam iyi olacak dün arkadaş dedi 2 aydan az kalmış temmuz sonuna yetiştirmem lazım
Yine 1 oda belge toplayacağım

6lara geçerim kız bence eylüle kadar geçmez miyim bence geçerim
Geçmezsem kendimi atarım herhalde

ay evet ben bide cok severim öyle dantelli havlulari falan, normalde pek sevilmio bizim yasitlarimiz arasinda:_D

Gideyim de dişçiye yürüyeyim yine
Akşama 20bin tamamlarım böylece
Şemsiyemi de alayım bu kez yanmayayım

heee anladim canim ozaman yeme sen salatayla idare et
ay kagit kürek isiylede ugrasmayi hic sevmiyorum, ama gec kalmadan yap canim.

ooo ozaman daha var tabiki verirsin iki ay var iki ayda 6 kilo rahat verilir canim ozaman mesela 68 olursun ve bu harika olur...

sigara nelere kadirsin

Bana yine salatalar bol bol

Semiz yiyecektim onun hayaliyle yaşıyordum ben

Neyse ha sabır Cuma geçsin protein yiyebilirim

Cumaya kadar wcye çıkmamız lazım biliyorsun değil mi napsak acaba
ben az çıktım işe gelince bahsettiğim karışımdan sanırım 4 bardak içtim az rahatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…