- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.821
okurken bir an ben bile ohaa dedim neyseki unutmuş çalıştığınışimdi kira olcak ya kuzum o yüzden farketmz dedik zaten calışıcaz bizi öyle cok beklemezler bnmkilerde biliyo huyumu ben evden cıkmayı sevmem o yüzden beklentileri yok
geçen nişanlıma annenler cok gelmez dimi yakın olursa dedim yok zaten annem gündüz bi iki gelir sıkılır fln dedi gündüz nereye geliyo evde kimse olmıcak dedm yedek anahtar vercek halimiz yok herhalde dedm dogru ya dedi bi an kalbime incekti
kurban bayramı hele daha çok yorgunluk oluyoryorgunluktan başka birşey değildi yani kurban bayramıda 2 ay sonra
agustos hedefi dediğim agustos başı hedefi oluyooo
o senin dediğin eylül ayı hedefi
bi ev tutulsunda o zaman başlıcak telaş galiba su an hiç bi heyecan hareketlilik yok bendeevet kuzum hem anneme hem kv ye yakın olcam
ben 52 hiç görmedim 40lardan direk 60a atladım DBende seksi durmaz henüz göbekle ama belki baktıkça motive olurum
Kırmızı istereem ama bakalım ne renkleri var pembe de olur
Hem onunla çekerim belki bundan sonraki fotoları eğer bulursam
100 tl bence iyi ya kendi kilonu boyunu giriyorsun tamamen sana özel yani
Sadece kalori ölçenleri 50-60 falan
Men eksiyem
Hadi be o kadar diyorsun
Evet ama ben ev çorbası bilmiyorum nasıl yapılırİçinde 1,4 g varmış (12 kcal falan) yağ artık o riski almak zorundayım Annem de patates yapmış bugün yine açım ben
Ya çok merak ediyorum kaç kilo verdirecek bu acaba sağlıklı bir şey mi
52 ye bayılıyorum
Geçen seneki kilom
Bende seksi durmaz henüz göbekle ama belki baktıkça motive olurum
Kırmızı istereem ama bakalım ne renkleri var pembe de olur
Hem onunla çekerim belki bundan sonraki fotoları eğer bulursam
100 tl bence iyi ya kendi kilonu boyunu giriyorsun tamamen sana özel yani
Sadece kalori ölçenleri 50-60 falan
Men eksiyem
Hadi be o kadar diyorsun
Evet ama ben ev çorbası bilmiyorum nasıl yapılırİçinde 1,4 g varmış (12 kcal falan) yağ artık o riski almak zorundayım Annem de patates yapmış bugün yine açım ben
Ya çok merak ediyorum kaç kilo verdirecek bu acaba sağlıklı bir şey mi
52 ye bayılıyorum
Geçen seneki kilom
Ikigun mu yapicaksin? Iki gun agir gelebilir benceMenümü yazayım
Sabah : iki dilim ananas
Ara: onbeş tane çiğ badem
Öğlen : Ananas iki dilim
Ara : sekiz tane çiğ badem
Akşam: 1 dilim ananas
Gece : yüzleşmegünü yok
Spor: Eve gidince iki saat bisiklet ve yarım saat jil 3. level ( başlayamadım daha biraz gözüm korktu )
çok az değil miMenümü yazayım
Spor: Eve gidince iki saat bisiklet ve yarım saat jil 3. level ( başlayamadım daha biraz gözüm korktu )
Bu arada ananas yerine muz koysan yine eksi gorursunMenümü yazayım
Ay cooook sicaaaak yaaaaaaaa
Bu arada ananas yerine muz koysan yine eksi gorursunertesi gun normal insan gibi yediginde nolur blmem
Bilmiyorum.insallah olmazsin gorelim bakalim. Ama eksi olacagin kesin. Bu kadar az kim yerse eksi gorur zaten.bilemem artık ertesi gününümemelerim şişti biraz afedersin ödem atsın istiyorum. herhalde normal yiyince artı yapmaz madem artı yapacak o zaman detoxların amacı ne
ya detox diyeti bu
şu tip komsulara sinir oluyorum yaa bizde de var bi tanehahahaha aman iyi bari... benimde kayinvalidem sagolsun hic karsimaz ödü kopar bizi rahatsiz etcek diye... bende sorun kendi ailem habire davet habire bize gelin diye diye arada bunaltigi oluo vallah beklentisi her hafta sonu bi görüneyim ama hep hep olmuoki arabayla 35 dakika anneme mesafem ee gel git yine baya zaman alio... bide aksi gibi komsumun kizi benle ayni sene evlendi o kiz gene hep annesine hergün Sabah gelio gece gidio, annemde onu gördükce iyi bisey sanip bendende bekliobide üstüne o komsumuzun annesi sürekli anneme ballandira ballandira anlatio ay benim kizim hep Burda seninkini pek göremioz diye... gelde delirme hahahah
ben severim ama kullanabilir miyim bilmiyorumay evet ben bide cok severim öyle dantelli havlulari falan, normalde pek sevilmio bizim yasitlarimiz arasinda:_D
şapka tak bebeğiiimm bnm şapkam sevdikte kaldı vermiyoda kullanamıyorum yüzüm yandı bnmdeGideyim de dişçiye yürüyeyim yine
Akşama 20bin tamamlarım böylece
Şemsiyemi de alayım bu kez yanmayayım
bide beni düşünokurken bir an ben bile ohaa dedim neyseki unutmuş çalıştığını
sen bi 56 lda bakalım hayırlısıylakurban bayramı hele daha çok yorgunluk oluyor
he öyle mi oluyo olsun belki 7 olmazm ıhiç mi olmaz he
ben 52 hiç görmedim 40lardan direk 60a atladım D:
Ay cooook sicaaaak yaaaaaaaa
Ay blmem ki yemeklerden al az az.evett ya ben bayılcamyemeğe gitcem ne yiyim canımda bişey istemiyo
şu tip komsulara sinir oluyorum yaa bizde de var bi tane
biz bu bayram kot tshırt giydik annem başladı söylenmeye ne biçim yeni gelinsin sen x yengenin kızı ne güzel giyinmiştir şimd, seni görünce bi dünya laf söyler falan diye dedim anne sakin ol ve bekle zevksiz o kız abuk sabuk giyinir ve dediğim gibi oldu
ben severim ama kullanabilir miyim bilmiyorum
güzel oluyo dimi renkli renkli çemberler lifler havlu kenarlarııı
annem bana vitrin takımı örmüş halkadan bayıldım ona
şapka tak bebeğiiimm bnm şapkam sevdikte kaldı vermiyoda kullanamıyorum yüzüm yandı bnmde
bide beni düşünbene vde yokken evime biri girip cıkcak falan
sen bi 56 lda bakalım hayırlısıyla
bende zor attım kendimi klimalı ortama
Ay blmem ki yemeklerden al az az.
kizartma turu alma pilav vs de alma.
Bende aksami dusunuyorm okdr sicakki blmiorm suan
Iyiii ekmeksiz yi :)bu sefer olcak insallah
bi kase dolu tavuk corbası aldım bide 3 tane köfteyle patatesli yemek
sıcakta insanın canı hıc bısey yapmak istemiyo yaa off
ben eve gidip oynucam daha
Iyiii ekmeksiz yi :)
Hahahaha oyncanmi
Duz dur sol ayagini one koy, sag ayagini hafif kir one dogru icinden say 1-2 sag geriye cek 3 de duz durmus oluyosn sonra sag ayagini kaldir havada 4 -5 de sektir boyle yapa yapa alisirsn video izle anlicaksn.ekmek yokksabah kücük bitane cevizli lokum yedim evde ekmek yok zannettim sonra gördümki annem ekmeğimi dolaba koyms
oynucam evetromanı nasıl yapcam yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?