- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.841
Ayrica nisanligin altinda tam bellide olmZekmek yokksabah kücük bitane cevizli lokum yedim evde ekmek yok zannettim sonra gördümki annem ekmeğimi dolaba koyms
oynucam evetromanı nasıl yapcam yaaaaa
ah bu annelerhahahaha aman iyi bari... benimde kayinvalidem sagolsun hic karsimaz ödü kopar bizi rahatsiz etcek diye... bende sorun kendi ailem habire davet habire bize gelin diye diye arada bunaltigi oluo vallah beklentisi her hafta sonu bi görüneyim ama hep hep olmuoki arabayla 35 dakika anneme mesafem ee gel git yine baya zaman alio... bide aksi gibi komsumun kizi benle ayni sene evlendi o kiz gene hep annesine hergün Sabah gelio gece gidio, annemde onu gördükce iyi bisey sanip bendende bekliobide üstüne o komsumuzun annesi sürekli anneme ballandira ballandira anlatio ay benim kizim hep Burda seninkini pek göremioz diye... gelde delirme hahahah
bol su ve semiz tüket kefir içBana yine salatalar bol bol
Semiz yiyecektim onun hayaliyle yaşıyordum ben
Neyse ha sabır Cuma geçsin protein yiyebilirim
Cumaya kadar wcye çıkmamız lazım biliyorsun değil mi napsak acaba
yaa denicem bunu bide kolay sekilde video varmı sabahtamn beri arıyorum bulamadım youtubeda bulursan bana atarmısınnDuz dur sol ayagini one koy, sag ayagini hafif kir one dogru icinden say 1-2 sag geriye cek 3 de duz durmus oluyosn sonra sag ayagini kaldir havada 4 -5 de sektir boyle yapa yapa alisirsn video izle anlicaksn.
ben tek nişan icin değilde normaldede oynamak istiyorum az bucuk ya özeniyorumAyrica nisanligin altinda tam bellide olmZ
daha 1lt su içebildimsiz ne kadar içtiniz kızlar suya dikkat ediyoruz dimi
bu menü ile sporMenümü yazayım
Sabah : iki dilim ananas
Ara: onbeş tane çiğ badem
Öğlen : Ananas iki dilim
Ara : sekiz tane çiğ badem
Akşam: 1 dilim ananas
Gece : yüzleşmegünü yok
Spor: Eve gidince iki saat bisiklet ve yarım saat jil 3. level ( başlayamadım daha biraz gözüm korktu )
poncikbirgelincik tam anlatamamis olabilirim yanimda olsan gobek atardik halaylar oyun havalari romanlar ogretrdm arnavt halaylarina kdr
Dedigim komutla yaparsan ogrenrsn gerci ben oyle ogrenmedm cocukluktan beri zipliyormyaa denicem bunu bide kolay sekilde video varmı sabahtamn beri arıyorum bulamadım youtubeda bulursan bana atarmısınnhe bide sen saç modelide atcaktindi bana asla unutmam
ben tek nişan icin değilde normaldede oynamak istiyorum az bucuk ya özeniyorum
Ben arnavut degilim ama dogudan semamme bile biliyorumeve gidiyim calıscam bunabana senin gibi biri lazım bi arkadaşım var arnavut o ogretcem diyo bekliyorum
nasıl şişe su mu alıyosun orda içmek içinbenim 1,5 bitti sayılır 1 bardak kaldı 2. şişieyi açmak istemiyorum ama susuyorum
Bende ramazanda hicnicemedm yaa bende bugun basladim yine 2 lt icicem insallah daha fazla olursada olr min 2ltnasıl şişe su mu alıyosun orda içmek için
aç kuzu bu sıcakta içmeden olmazzzz
yazdıgını çok algılayamadım ama ya D:Dedigim komutla yaparsan ogrenrsn gerci ben oyle ogrenmedm cocukluktan beri zipliyormhahahaah ama ogretsem birine boyle ogretrdm
Ben arnavut degilim ama dogudan semamme bile biliyorum
Arnavtlar roman oynamaz ama karadenizli varsa o herseyi ogretir
evet sise su alıyorumm kuzumnasıl şişe su mu alıyosun orda içmek için
aç kuzu bu sıcakta içmeden olmazzzz
Bitaane daha vardi video bakarken adam bsnim gibi diyodu 1 2 3 45 diye aslinda anlamicak bsy yok ya cok basit heosine baksan analrsnyazdıgını çok algılayamadım ama ya D:
ya bende karadenizliyim ama hıcb ısey bilmiyorum
evet sise su alıyorumm kuzum
Bitaane daha vardi video bakarken adam bsnim gibi diyodu 1 2 3 45 diye aslinda anlamicak bsy yok ya cok basit heosine baksan analrsn
Yaparsn yaparsn basit bu en azindan nisanligina altina uyacak kadar anlarsnçalışcam artık alnlamak zorundayım senin videoyuda favladım mesajıda onlara bakcam eve gidince: d
ben umutsuz vakayım birazYaparsn yaparsn basit bu en azindan nisanligina altina uyacak kadar anlarsn
bu menü ile spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?