Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimde derdi sen işini bilmiyon anneme ver anahtarı evi temizler yemeği yapar çıkar gider derdi istemez kalsın derdim olmuyor özel birşey kalmıyor

eşimde derdi sen işini bilmiyon anneme ver anahtarı evi temizler yemeği yapar çıkar gider derdi istemez kalsın derdim olmuyor özel birşey kalmıyor
aman aman yaparız biz kendimiz ben huzursuz olurum öyle evime biri gircek fln yok istememm

1,5lt limonlu y.çaylı karanfilli tartçınlı su içtim 1ltye yakında su tükettim ben şimdide çay içiyorum
su iç suuuu

ay evet oda var hele dügünlerde cok yapar annem güzel giyinsene bak su sunu giydi sende elbise giy bilmem ne

ay evet oda var hele dügünlerde cok yapar annem güzel giyinsene bak su sunu giydi sende elbise giy bilmem ne
aslında elbise giycektm bende kaval kemiğini fena vurdm geçen morardı şişti öylede giyilmez dedm
yeni gelin giyimi diye bişey var kuzu sende uymalısın ona lüüütfeeen

aslında elbise giycektm bende kaval kemiğini fena vurdm geçen morardı şişti öylede giyilmez dedm
yeni gelin giyimi diye bişey var kuzu sende uymalısın ona lüüütfeeen
hahaha evet bide söyle biseyde var ooo altinlar takilacakkk bayram gezmesinde kolunda nisanda takilan hersey olacakkkk heleki kendi dügününden sonra gitigin ilk dügünde tüm takilarin kollarinda sallanacakkkkk kuyumcu dükkaninin fitrini gibi gezilecekkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…