- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.861
eşimde derdi sen işini bilmiyon anneme ver anahtarı evi temizler yemeği yapar çıkar gider derdişu tip komsulara sinir oluyorum yaa bizde de var bi tane
biz bu bayram kot tshırt giydik annem başladı söylenmeye ne biçim yeni gelinsin sen x yengenin kızı ne güzel giyinmiştir şimd, seni görünce bi dünya laf söyler falan diye dedim anne sakin ol ve bekle zevksiz o kız abuk sabuk giyinir ve dediğim gibi oldu
ben severim ama kullanabilir miyim bilmiyorum
güzel oluyo dimi renkli renkli çemberler lifler havlu kenarlarııı
annem bana vitrin takımı örmüş halkadan bayıldım ona
şapka tak bebeğiiimm bnm şapkam sevdikte kaldı vermiyoda kullanamıyorum yüzüm yandı bnmde
bide beni düşünbene vde yokken evime biri girip cıkcak falan
sen bi 56 lda bakalım hayırlısıyla
bende zor attım kendimi klimalı ortama
1,5lt limonlu y.çaylı karanfilli tartçınlı su içtim 1ltye yakında su tükettim ben şimdide çay içiyorumdaha 1lt su içebildimsiz ne kadar içtiniz kızlar suya dikkat ediyoruz dimi
damacana getirtsene madem kuzu daha uyguna gelir öyleyazdıgını çok algılayamadım ama ya D:
ya bende karadenizliyim ama hıcb ısey bilmiyorum
evet sise su alıyorumm kuzum
damacana getirtsene madem kuzu daha uyguna gelir öyle
ara getrsinler
aman aman yaparız biz kendimizeşimde derdi sen işini bilmiyon anneme ver anahtarı evi temizler yemeği yapar çıkar gider derdiistemez kalsın derdim olmuyor özel birşey kalmıyor
su iç suuuu1,5lt limonlu y.çaylı karanfilli tartçınlı su içtim 1ltye yakında su tükettim ben şimdide çay içiyorum
bende istemem biri gelsin ben yokken eve ...aman aman yaparız biz kendimizben huzursuz olurum öyle evime biri gircek fln yok istememm
su iç suuuu
taşıyamam ben öyle hergün hergünmantıklıama böylede market hemen dibimde 4 er 4er alıyorum
bende yapabilsem o kadar yeticekte çişim geliyo habirebende istemem biri gelsin ben yokken eve ...
su 1,5 karışım 1,5lt içmem gerekli bu gidişle akşama kadar su 2 2,5lt olur
ay evet oda var hele dügünlerde cok yapar annem güzel giyinsene bak su sunu giydi sende elbise giy bilmem neşu tip komsulara sinir oluyorum yaa bizde de var bi tane
biz bu bayram kot tshırt giydik annem başladı söylenmeye ne biçim yeni gelinsin sen x yengenin kızı ne güzel giyinmiştir şimd, seni görünce bi dünya laf söyler falan diye dedim anne sakin ol ve bekle zevksiz o kız abuk sabuk giyinir ve dediğim gibi oldu
vallah ben kullaniyorum canimben severim ama kullanabilir miyim bilmiyorum
güzel oluyo dimi renkli renkli çemberler lifler havlu kenarlarııı
annem bana vitrin takımı örmüş halkadan bayıldım ona
evet ya allahdan kaynanam öyle degil, kendi annenle ne olsa konusulur gene söylenir söylenir susarsiniz:)ah bu anneler
aslında elbise giycektm bende kaval kemiğini fena vurdm geçen morardı şişti öylede giyilmez dedmay evet oda var hele dügünlerde cok yapar annem güzel giyinsene bak su sunu giydi sende elbise giy bilmem ne
benimde daha anca bir litre oldu ama sisemi bitirmeden cikmicam isden, evdede ikibucuk litreyi tamamlarimdaha 1lt su içebildimsiz ne kadar içtiniz kızlar suya dikkat ediyoruz dimi
ay niye istemion millet su icmek icin ugrasio kizzzzbenim 1,5 bitti sayılır 1 bardak kaldı 2. şişieyi açmak istemiyorum ama susuyorum
hahaha evet bide söyle biseyde var ooo altinlar takilacakkk bayram gezmesinde kolunda nisanda takilan hersey olacakkkk heleki kendi dügününden sonra gitigin ilk dügünde tüm takilarin kollarinda sallanacakkkkk kuyumcu dükkaninin fitrini gibi gezilecekkkkkaslında elbise giycektm bende kaval kemiğini fena vurdm geçen morardı şişti öylede giyilmez dedm
yeni gelin giyimi diye bişey var kuzu sende uymalısın ona lüüütfeeen
ayy gecmis olsun onu nasil becerdin canim yaaslında elbise giycektm bende kaval kemiğini fena vurdm geçen morardı şişti öylede giyilmez dedm
yeni gelin giyimi diye bişey var kuzu sende uymalısın ona lüüütfeeen
ay niye istemion millet su icmek icin ugrasio kizzzz
doğru diyorsun ama annelerde bazen surat yapıyorevet ya allahdan kaynanam öyle degil, kendi annenle ne olsa konusulur gene söylenir söylenir susarsiniz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?