Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet evet bilirim yapio gecen annem dioki bahcede Mangal yapcaz siz hic gelmediginiz icin sormim gelirmisiniz diye yani buram buram sitem kokuodu cümlesi
ayy hiç anlamıyorlar bizi hep dizlerinde oturcaz ...hafta sonları ne anneme ne kvye gidiyorum hafta içi 1 gün uğrarım hftasonu bizim derim çağıramıyorlar artık

gecmez canim ya bosver ic gitsin vicud istiosa vardir bi bildigi
ama ne biliyim o kadarıda fazla gibi geliyo vücudumun ihtiyacı olan suya baktıgımda 2 litre den bile az ben 3ten fazla iciyorum
regl olcam galiba biraz daha gecikseydi ya of yarın lazerim varrrrrr

kıyamam gibi geliyo ama patiklerime hiiç acımam cok seviyoum çünkü kışın ayagım boş durmaz bnm

spor diyosun

sen onu 1 bucuk yap kuzu eve gidince iiçemezsin flnn
he agırlık oluyo

tabikide ne var ne yoksa takıp hanım hanımcık cıkıp oynıcaksın düğünlerde ki şıkırdasınlar

spor listesi ne olcak peki
belki poncikbirgelincik spor+su olarak yapar listeyi iki liste bi arada olur bende hafta bitince alırım su listesini haftada ne kadar içtik hesaplarım

ayy hiç anlamıyorlar bizi hep dizlerinde oturcaz ...hafta sonları ne anneme ne kvye gidiyorum hafta içi 1 gün uğrarım hftasonu bizim derim çağıramıyorlar artık
bende bunu yapmak istiyorum işteeee hafta içi gideyim hafta sonu bize kalsın

hihihi evet cok iyi yapiosun canim ben hafta ici ugriyamiorum malesef isden cikinca 6 oluo ee bide yol var anca 7 de orda olmus olurum gec oluo:)

bştan nasıl alıştırırsn öyle gidersin bir kere haftada 2 gitsen hep 2 kere beklerler seni

buyur gel canııım ama daha önce hiç yarıştın mı yarışmalarda
hiç yarışmadım, nasıl yarışacağımı anladım birazcık, pazartesiden cumaya mı tartılıyoruz? örneğin koşu bandındayım fotosunu mu atıyorum ispat için her gün? hafta sonunda mı atıyoruz?

hihihi evet cok iyi yapiosun canim ben hafta ici ugriyamiorum malesef isden cikinca 6 oluo ee bide yol var anca 7 de orda olmus olurum gec oluo:)
benim evde anneme uzak direk iş çıkışı geçiyorum oturuyorum yemek yiyoruz 11e doğru çıkıyoruz zor oluyor ama hftasonuda evde kalmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…