- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.881
gecmez canim ya bosver ic gitsin vicud istiosa vardir bi bildigievdede icicem cünkü cok oluyo o zaman 4ü geçcek diye korkuyorum fazlasıda iyi değil diyolar ama ben zoraki icmiyortm canım istiyoo
evet evet bilirim yapiodoğru diyorsun ama annelerde bazen surat yapıyor
ayy hiç anlamıyorlar bizi hep dizlerinde oturcaz ...hafta sonları ne anneme ne kvye gidiyorum hafta içi 1 gün uğrarım hftasonu bizim derim çağıramıyorlar artıkevet evet bilirim yapiogecen annem dioki bahcede Mangal yapcaz siz hic gelmediginiz icin sormim gelirmisiniz diye yani buram buram sitem kokuodu cümlesi
neden ki kuzumya karnım ağrıyo
kıyamam gibi geliyovallah ben kullaniyorum canim
spor diyosunben alıstım artıkınn
sen onu 1 bucuk yap kuzu eve gidince iiçemezsin flnnbenimde daha anca bir litre oldu ama sisemi bitirmeden cikmicam isden, evdede ikibucuk litreyi tamamlarim
ama ne biliyim o kadarıda fazla gibi geliyo vücudumun ihtiyacı olan suya baktıgımda 2 litre den bile az ben 3ten fazla iciyorumgecmez canim ya bosver ic gitsin vicud istiosa vardir bi bildigi
regl olcam galibaneden ki kuzum
he agırlık oluyokıyamam gibi geliyoama patiklerime hiiç acımam cok seviyoum çünkü kışın ayagım boş durmaz bnm
spor diyosun
sen onu 1 bucuk yap kuzu eve gidince iiçemezsin flnn
spor listesi ne olcak pekiay ben bide su listesi mi yapsam
hemen plan proje yapıp geliyorum
tabikide ne var ne yoksa takıp hanım hanımcık cıkıp oynıcaksın düğünlerdehahaha evet bide söyle biseyde var ooo altinlar takilacakkk bayram gezmesinde kolunda nisanda takilan hersey olacakkkk heleki kendi dügününden sonra gitigin ilk dügünde tüm takilarin kollarinda sallanacakkkkk kuyumcu dükkaninin fitrini gibi gezilecekkkkk
ben beceririmayy gecmis olsun onu nasil becerdin canim ya
ay ben geçen hafta bittim .. ağrı başladı mı hemen oluyor musunama ne biliyim o kadarıda fazla gibi geliyo vücudumun ihtiyacı olan suya baktıgımda 2 litre den bile az ben 3ten fazla iciyorum
regl olcam galibabiraz daha gecikseydi ya of yarın lazerim varrrrrr
he agırlık oluyo
belkispor listesi ne olcak peki
bende bunu yapmak istiyorum işteeee hafta içi gideyim hafta sonu bize kalsınayy hiç anlamıyorlar bizi hep dizlerinde oturcaz ...hafta sonları ne anneme ne kvye gidiyorum hafta içi 1 gün uğrarım hftasonu bizim derim çağıramıyorlar artık
buyur gel canııımbu yarışmalara nasıl dahil oluyoruz? bir gruba katılmak istiyorum ama
ayyy inanirim cok cok gecmis olsunben beceririmyerde yer sofrası duruyomş ben karanlıkta görmedim cok acıdı ama hala acıyo
yok canim ya ic sen susamakda iyi degil sonucdaama ne biliyim o kadarıda fazla gibi geliyo vücudumun ihtiyacı olan suya baktıgımda 2 litre den bile az ben 3ten fazla iciyorum
hihihi evet cok iyi yapiosun canim ben hafta ici ugriyamiorum malesef isden cikinca 6 oluo ee bide yol var anca 7 de orda olmus olurum gec oluo:)ayy hiç anlamıyorlar bizi hep dizlerinde oturcaz ...hafta sonları ne anneme ne kvye gidiyorum hafta içi 1 gün uğrarım hftasonu bizim derim çağıramıyorlar artık
bştan nasıl alıştırırsn öyle gidersin bir kere haftada 2 gitsen hep 2 kere beklerler senibelkiponcikbirgelincik spor+su olarak yapar listeyi iki liste bi arada olur bende hafta bitince alırım su listesini haftada ne kadar içtik hesaplarım
bende bunu yapmak istiyorum işteeee hafta içi gideyim hafta sonu bize kalsın
hiç yarışmadım, nasıl yarışacağımı anladım birazcık, pazartesiden cumaya mı tartılıyoruz? örneğin koşu bandındayım fotosunu mu atıyorum ispat için her gün? hafta sonunda mı atıyoruz?buyur gel canııımama daha önce hiç yarıştın mı yarışmalarda
benim evde anneme uzak direk iş çıkışı geçiyorum oturuyorum yemek yiyoruz 11e doğru çıkıyoruz zor oluyor ama hftasonuda evde kalmak istiyorumhihihi evet cok iyi yapiosun canim ben hafta ici ugriyamiorum malesef isden cikinca 6 oluo ee bide yol var anca 7 de orda olmus olurum gec oluo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?