- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.901
anladim canim evet zor, zaten ben esimi haftada bir götüremem ne kendi aileme ne onun ailesinebenim evde anneme uzak direk iş çıkışı geçiyorum oturuyorum yemek yiyoruz 11e doğru çıkıyoruz zor oluyor ama hftasonuda evde kalmak istiyorum
ay ugrasamam ben vallaaaa bunalırımbştan nasıl alıştırırsn öyle gidersin bir kere haftada 2 gitsen hep 2 kere beklerler seni
tatlım ilk sayfayı okursun pazartesi takım içi bildirimy apıyoruz hafta sonu kacamagını önleme amaclı cumada büyük gün haftalık verdiğimiz kiloyu öğreniyoruzhiç yarışmadım, nasıl yarışacağımı anladım birazcık, pazartesiden cumaya mı tartılıyoruz? örneğin koşu bandındayım fotosunu mu atıyorum ispat için her gün? hafta sonunda mı atıyoruz?
belli olmuyor ki bazen oluyorum bazen olmuyorum inşallah bi kaç gün sonrasına denk gelir de nişan zamanıda olmamay ben geçen hafta bittim .. ağrı başladı mı hemen oluyor musun
belkiponcikbirgelincik spor+su olarak yapar listeyi iki liste bi arada olur bende hafta bitince alırım su listesini haftada ne kadar içtik hesaplarım
bende bunu yapmak istiyorum işteeee hafta içi gideyim hafta sonu bize kalsın
yok canim ya ic sen susamakda iyi degil sonucda
artık onuda sen bul ben bilmembelli olmuyor ki bazen oluyorum bazen olmuyorum inşallah bi kaç gün sonrasına denk gelir de nişan zamanıda olmam
nasıl spor artı su anlamadım
iciyorum valla zaten dayanamıyorum
ayrı liste yapmamız gerekiyo yoksa hepsi birbirine girer vallaartık onuda sen bul ben bilmem
yok yok sen ikisini bi arada yaparsın ben inanıyorum sanaayrı liste yapmamız gerekiyo yoksa hepsi birbirine girer vallasu listesinide parte yapsın
ya yoook yapamamyok yok sen ikisini bi arada yaparsın ben inanıyorum sana
Evt canim dogru bildin suyun fazlasi zararli. Hatta arama motoruna yazip zararlarini okuyabilirsiniz. Ne demisler herseyin fazlasi zarrrrarrevdede icicem cünkü cok oluyo o zaman 4ü geçcek diye korkuyorum fazlasıda iyi değil diyolar ama ben zoraki icmiyortm canım istiyoo
su listesi ne bee su yarismasimi yapilcakbelkiponcikbirgelincik spor+su olarak yapar listeyi iki liste bi arada olur bende hafta bitince alırım su listesini haftada ne kadar içtik hesaplarım
bende bunu yapmak istiyorum işteeee hafta içi gideyim hafta sonu bize kalsın
yapaydınya yoook yapamam
bnmde bitmiyo sürekli bişiler ama toparladm bayabu ne böyle iş hiç bitmiyo ya
kendini de zayıf kategorisine koydun farkettim onuEvt canim dogru bildin suyun fazlasi zararli. Hatta arama motoruna yazip zararlarini okuyabilirsiniz. Ne demisler herseyin fazlasi zarrrrarr
su listesi ne bee su yarismasimi yapilcakcok alakasiz bisey bence. Herkesn icmesi gereken lt ler farkli cok kilolu 3 icmesi gerekiyoken benm 2 lt vs meselaaaaa ne manaaaa
Hahahaha yok ben genel anlamda kiloluyapaydın
bnmde bitmiyo sürekli bişiler ama toparladm baya
kendini de zayıf kategorisine koydun farkettim onuüf ne bilim güzel olurdu öle herkesin içtiği belli olsa
taam be şaka yaptıkHahahaha yok ben genel anlamda kiloludisardan iyisin iyi kategorisindeym 54 kilosun dye havami attin simdi sen tarti onemli degl
56taam be şaka yaptık
54 değil55 muhtemelen
yok 60
Hahahahayok 60
tartılmam bakHahahahabilemedm dalga gecme olabilir. Odem olursan nye olmasin korkutym biraz seni
ödemde yoktur galibası yüzüğüm parmağımda fıldır fıldr dönüyo saf yağ şu an bendeki yaniHahahahabilemedm dalga gecme olabilir. Odem olursan nye olmasin korkutym biraz seni
tartılmam bakakşam foto atayımda öyle tahmin edersin kaçmışım
ödemde yoktur galibası yüzüğüm parmağımda fıldır fıldr dönüyo saf yağ şu an bendeki yani
BENİMDE ÖYLE OLDU THKKLAR KDVLER ÖDEMELER SAAT 5 OLMUŞ AMA YARIM SAATE ÇIKARIMyapaydın
bnmde bitmiyo sürekli bişiler ama toparladm baya
kendini de zayıf kategorisine koydun farkettim onuüf ne bilim güzel olurdu öle herkesin içtiği belli olsa
böyle sıcak olursa ben terden 2 aya buharlaşırım bak diyim cok terliyorumtamam bekliyirmmmm
o daha kotu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?