Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

benim evde anneme uzak direk iş çıkışı geçiyorum oturuyorum yemek yiyoruz 11e doğru çıkıyoruz zor oluyor ama hftasonuda evde kalmak istiyorum
anladim canim evet zor, zaten ben esimi haftada bir götüremem ne kendi aileme ne onun ailesine pek sevmez iki üc haftada bi bir görünür okadar...

bştan nasıl alıştırırsn öyle gidersin bir kere haftada 2 gitsen hep 2 kere beklerler seni
ay ugrasamam ben vallaaaa bunalırım

tatlım ilk sayfayı okursun pazartesi takım içi bildirimy apıyoruz hafta sonu kacamagını önleme amaclı cumada büyük gün haftalık verdiğimiz kiloyu öğreniyoruz
kuralları okuduktan sonra kabul ediyosan kendini bize tanıtabilirsiiinnn

ay ben geçen hafta bittim .. ağrı başladı mı hemen oluyor musun
belli olmuyor ki bazen oluyorum bazen olmuyorum inşallah bi kaç gün sonrasına denk gelir de nişan zamanıda olmam

nasıl spor artı su anlamadım

yok canim ya ic sen susamakda iyi degil sonucda

iciyorum valla zaten dayanamıyorum

evdede icicem cünkü cok oluyo o zaman 4ü geçcek diye korkuyorum fazlasıda iyi değil diyolar ama ben zoraki icmiyortm canım istiyoo
Evt canim dogru bildin suyun fazlasi zararli. Hatta arama motoruna yazip zararlarini okuyabilirsiniz. Ne demisler herseyin fazlasi zarrrrarr
su listesi ne bee su yarismasimi yapilcak cok alakasiz bisey bence. Herkesn icmesi gereken lt ler farkli cok kilolu 3 icmesi gerekiyoken benm 2 lt vs meselaaaaa ne manaaaa

ya yoook yapamam
yapaydın
bu ne böyle iş hiç bitmiyo ya
bnmde bitmiyo sürekli bişiler ama toparladm baya

kendini de zayıf kategorisine koydun farkettim onu üf ne bilim güzel olurdu öle herkesin içtiği belli olsa

yapaydın

bnmde bitmiyo sürekli bişiler ama toparladm baya

kendini de zayıf kategorisine koydun farkettim onu üf ne bilim güzel olurdu öle herkesin içtiği belli olsa
Hahahaha yok ben genel anlamda kilolu disardan iyisin iyi kategorisindeym 54 kilosun dye havami attin simdi sen tarti onemli degl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…