- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.941
Artıda mısın peki kuzumMerhaba kızlar sonunda döndük bizde eve bayram felaket ve ötesiydi anneannem sağolsun bugün iyiydi ama menüm bir tek Bayram'da börek baklava uçuştu biraz
Sabah :domates ,salatalık, 3 tane taze yeşil biber ,iki ceviz, bir kk beyaz peynir, bir tane tereyağlı yumurta , bir bardak çay
Akşam: bir tabak bamya yemeği
Belki annem yaparsa birazdan çilekli yoğurt yerim bir de ve günü kaparım
Sarj aletsiz kaldim cok zor saatlerdi
Afiyet olsun yapp ben goz etmem
Şu anda artıdayımArtıda mısın peki kuzum
Ay canmm gecmis olsunn... oglen kizm yalvardi park park diye cikarmadimm cok sicaaaaak korktmm gunes gecer diye. Yarim saat sonra cikarcam hemde yuruyus yapcam. Cok tehlike yaa.bide daha alismadik sicaga bi anda bastirdi fenalik geldi.
Dikkat et oglen cikma bidaha aksamlari daha iyi yuruyus icin.
Yaa kuzum niye güneşte yürüyorsun çok geçmiş olsun tatlım
Cuma hepinizi merak ediyorum
Kızlar jili 2/30 tamam sucuk gibi oldum banyoya gircem şimdi
... spor yaparken karın kasım yanmıyor ve zorlanmıyorum sizde nasıl durumlar dizim azcık ağırdı o kadar
Level 1 de düşünüyorum zorlanan bölge azcık abs de birde dizler rahatsız oldu bugün klimadan kaynaklı sanırımÇok sağ ol canım, valla çıkarmamakla iyi ediyorsun biz koca koca insanlar ayılıp bayılıyoruz kıyamam o daha küçücük
Çünkü azcık malım
Bence bu cuma çok iyi olicik
Level 3te göreceğim ben karın kaslarını
Bana her level farklı bir bölge daha çok yanıyormuş gibi geldi
Level 1 bel, level 2 kalça, level 3 göbek gitmiş en çok benim rakamlar öyle diyor en azından
Spor yapıyor musun peki ? Bence toparlarsın kuzumŞu anda artıdayıminşallah iki günde toparlayabilirim de artı çıkmam
Level 1 de düşünüyorum zorlanan bölge azcık abs de birde dizler rahatsız oldu bugün klimadan kaynaklı sanırım
Yok kuzum iş yerinde klima çalışıyor dizlerim üşüyor onun etkisi spor yaparken klima kapalı duştan sonra klima açıyorum yoksa kurumuyorumKlimalı yerde mi yapıyorsunÇarpmasın sonra
Hani yukarı sağlıklı modda üfletirsen belki ama direkt sana gelirse çarpar çok terliyoruz onu yaparken
Yok kuzum iş yerinde klima çalışıyor dizlerim üşüyor onun etkisi spor yaparken klima kapalı duştan sonra klima açıyorum yoksa kurumuyorum
bitter fazla değil mi kuzum en fazla 2 yemelisin.. patatesi mecburiyetten yediğini sayıyorum ama biraz değişik geldi sabah ve öğlen anladığım kadarı ile de kilo veriyorsun bu güzelSabah 8
1 avuç kabak çekirdeği
5 parça bitter çikolata
1 kayısı
1 hurma
1 ceviz
Saat 10.30
Salamlı, salatalık, marul, peynirli sandviç
Saat 15
1 menengiç kahvesi
Saat 17
Yarım paket form çubuk kraker
3 hindi salam
Saat 18
4 kaşık patates
4 kaşık yoğurt
1 bardak çorba
Saat 22
2 Türk kahvesi fincanı kefir
bitter fazla değil mi kuzum en fazla 2 yemelisin.. patatesi mecburiyetten yediğini sayıyorum ama biraz değişik geldi sabah ve öğlen anladığım kadarı ile de kilo veriyorsun bu güzel
Kısınca sıcak oluyor kuzum ya ben çok üşüyen biriyim yarın çarşaf alacam yanıma örterim dizimiHeğ anladım ben de diyorum klima önünde terli mahvolur
Sen deyince kısmıyorlar mı
Yürüyüş ile tamamlamıyorsun zaten artı göstermez tartıdaAynen bir yerde patlıcak başıma bela bu pis boğazlığım ama bakalım nerede
Öğle saçma oldu farkındayım ya dişçi girince araya
Ama sabahta çok haklısın atıvermişim ağzıma
Kısınca sıcak oluyor kuzum ya ben çok üşüyen biriyim yarın çarşaf alacam yanıma örterim dizimi
Yürüyüş ile tamamlamıyorsun zaten artı göstermez tartıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?