Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Artıda mısın peki kuzum

Kızlar jili 2/30 tamam sucuk gibi oldum banyoya gircem şimdi
... spor yaparken karın kasım yanmıyor ve zorlanmıyorum sizde nasıl durumlar dizim azcık ağırdı o kadar

Çok sağ ol canım, valla çıkarmamakla iyi ediyorsun biz koca koca insanlar ayılıp bayılıyoruz kıyamam o daha küçücük

Yaa kuzum niye güneşte yürüyorsun çok geçmiş olsun tatlım

Çünkü azcık malım

Cuma hepinizi merak ediyorum

Bence bu cuma çok iyi olicik

Kızlar jili 2/30 tamam sucuk gibi oldum banyoya gircem şimdi
... spor yaparken karın kasım yanmıyor ve zorlanmıyorum sizde nasıl durumlar dizim azcık ağırdı o kadar

Level 3te göreceğim ben karın kaslarını
Bana her level farklı bir bölge daha çok yanıyormuş gibi geldi
Level 1 bel, level 2 kalça, level 3 göbek gitmiş en çok benim rakamlar öyle diyor en azından

Level 1 de düşünüyorum zorlanan bölge azcık abs de birde dizler rahatsız oldu bugün klimadan kaynaklı sanırım

Level 1 de düşünüyorum zorlanan bölge azcık abs de birde dizler rahatsız oldu bugün klimadan kaynaklı sanırım

Klimalı yerde mi yapıyorsun Çarpmasın sonra

Hani yukarı sağlıklı modda üfletirsen belki ama direkt sana gelirse çarpar çok terliyoruz onu yaparken

Sabah 8
1 avuç kabak çekirdeği
5 parça bitter çikolata
1 kayısı
1 hurma
1 ceviz

Saat 10.30
Salamlı, salatalık, marul, peynirli sandviç

Saat 15
1 menengiç kahvesi

Saat 17
Yarım paket form çubuk kraker
3 hindi salam

Saat 18
4 kaşık patates
4 kaşık yoğurt
1 bardak çorba

Saat 22
2 Türk kahvesi fincanı kefir

Klimalı yerde mi yapıyorsun Çarpmasın sonra

Hani yukarı sağlıklı modda üfletirsen belki ama direkt sana gelirse çarpar çok terliyoruz onu yaparken
Yok kuzum iş yerinde klima çalışıyor dizlerim üşüyor onun etkisi spor yaparken klima kapalı duştan sonra klima açıyorum yoksa kurumuyorum

bitter fazla değil mi kuzum en fazla 2 yemelisin.. patatesi mecburiyetten yediğini sayıyorum ama biraz değişik geldi sabah ve öğlen anladığım kadarı ile de kilo veriyorsun bu güzel

bitter fazla değil mi kuzum en fazla 2 yemelisin.. patatesi mecburiyetten yediğini sayıyorum ama biraz değişik geldi sabah ve öğlen anladığım kadarı ile de kilo veriyorsun bu güzel

Aynen bir yerde patlıcak başıma bela bu pis boğazlığım ama bakalım nerede

Öğle saçma oldu farkındayım ya dişçi girince araya

Ama sabahta çok haklısın atıvermişim ağzıma

Bundan aldım bugün pentide son kalmıştı çok istiyordum sporcu sutyeni
Pembesinden de alıcam bulursam
Artık resimleri bununla ve dar taytımla yaparım size
Daha iyi belli olur ne kadar incelmiş, incelmemiş

SchonerDuft

Eklentiler

• PLCRASTY17IY-KHA_front_44404823D9C87D86631498033090720157.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
Kısınca sıcak oluyor kuzum ya ben çok üşüyen biriyim yarın çarşaf alacam yanıma örterim dizimi

Kansızlıktan işte hep bana da oluyor onunla ilgili bir demir takviyesi falan verdi mi diyetisyen sana

Yürüyüş ile tamamlamıyorsun zaten artı göstermez tartıda

Ay umarım
Ripped e başlayınca daha toparlamam lazım bu olayı vücut da bir idare eder iki eder üçüncüde kilo alır kalırım sap gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…