- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.961
Sırt modeli çapraz mı güle güle kullan ...Bundan aldım bugün pentide son kalmıştı çok istiyordum sporcu sutyeni
Pembesinden de alıcam bulursam
Artık resimleri bununla ve dar taytımla yaparım size
Daha iyi belli olur ne kadar incelmiş, incelmemiş
SchonerDuft
Sırt modeli çapraz mı güle güle kullan ...
Spor yaparken göğüsleri sıkı tutuyor mu ne kadara aldın pembe sana yakışır
Sınırdan biraz yüksek değerim protein ağırlıklı gitme sebeblerimden biri....Kansızlıktan işte hep bana da oluyoronunla ilgili bir demir takviyesi falan verdi mi diyetisyen sana
Ay umarım
Ripped e başlayınca daha toparlamam lazım bu olayı vücut da bir idare eder iki eder üçüncüde kilo alır kalırım sap gibi
Dün avnye gittim önünden de geçtim üstelik bir başka gidişte umarım...Aynen kuzum böyle
59dan 29a düşmüş
1 alana 1 bedava falan güzel indirimler var düşünürsen bir uğra derim
Deneyince yazarım ama tutar bence ön kısmında yumuşak destekleri var sadece kumaş değil yani
Yürüyüşe geri döneceğim yarın sabah bayramda yapamadım hiç spor yarın sabah 6 da çıkacağım yürüyüşe bir 8 km yürüsem iyidir benceSpor yapıyor musun peki ? Bence toparlarsın kuzum
Coooom.merakk ettimmmSarj aletsiz kaldim cok zor saatlerdiahahahjakahhagag
Alisalm sicaga yoksa bayilir kalirizÇok sağ ol canım, valla çıkarmamakla iyi ediyorsun biz koca koca insanlar ayılıp bayılıyoruz kıyamam o daha küçücük
Çünkü azcık malım
Bence bu cuma çok iyi olicik
Level 3te göreceğim ben karın kaslarını
Bana her level farklı bir bölge daha çok yanıyormuş gibi geldi
Level 1 bel, level 2 kalça, level 3 göbek gitmiş en çok benim rakamlar öyle diyor en azından
nasil guzelmi ben adidas ya da nike di sanirim birinde bakmistm niyetlendim ama karar veremedm guzelse bende dusunurmBundan aldım bugün pentide son kalmıştı çok istiyordum sporcu sutyeni
Pembesinden de alıcam bulursam
Artık resimleri bununla ve dar taytımla yaparım size
Daha iyi belli olur ne kadar incelmiş, incelmemiş
SchonerDuft
Kuzum ya yapma bi daha öyle sıcaklar da valla çok tehlikeli dikkat et kendineeBen öleyaziyorum su an
Gunes carpti bana bugun. Zaten actim discide yiyemedim bir sey.
Bir de sicakta yurucem diye, semsiyeli bile olsa cikmayin ya o saatte.
Bir de susamasaniz bile su icin valla utanmadim attim kendimi yol kenarina annem gelip aldi, kafami soguk suya soktum bir seyler yedim uyudum da daha iyiyim ama midem
Yavas adim oksijen almaya cikicam gunes batinca sonra donunce bakicam mesajlara
Benden de geçti öyle bi anane felaketi yaa ne bulduysa koydular önüme bide zayiflamisin ye fln dedilerMerhaba kızlar sonunda döndük bizde eve bayram felaket ve ötesiydi anneannem sağolsun bugün iyiydi ama menüm bir tek Bayram'da börek baklava uçuştu biraz
Sabah :domates ,salatalık, 3 tane taze yeşil biber ,iki ceviz, bir kk beyaz peynir, bir tane tereyağlı yumurta , bir bardak çay
Akşam: bir tabak bamya yemeği
Belki annem yaparsa birazdan çilekli yoğurt yerim bir de ve günü kaparım
Oh ye yeSlm kizlar ben annemdeyim halave yemeye devam ediyorum hala yarin başlarım artik az yimeye
Sınırdan biraz yüksek değerim protein ağırlıklı gitme sebeblerimden biri....
Ripped i merak ediyorum jilli mi yine bir bakayım nasıl birşey
Dün avnye gittim önünden de geçtim üstelik bir başka gidişte umarım...
Dün çatlaklar için ürün sordum bio oil önerdi kız kendi de kullanıyormuş sen de var mı çatlak
Coooom.merakk ettimmm
Alisalm sicaga yoksa bayilir kaliriz
Herkes icin cuma iyimi olur blmemmmm
nasil guzelmi ben adidas ya da nike di sanirim birinde bakmistm niyetlendim ama karar veremedm guzelse bende dusunurm
Kuzum ya yapma bi daha öyle sıcaklar da valla çok tehlikeli dikkat et kendinee
Benden de geçti öyle bi anane felaketi yaa ne bulduysa koydular önüme bide zayiflamisin ye fln dediler
Oh ye yebugün de ye yarına yersin ahahshajah
Zayiflamak isteyen kızın hazin sonuBen beğendim bir de pembesi olaydı daha çok beğenirdim ama
Adidas ve nike a baktım pahalı geldi bana onlar
Bu indirimdeydi hemen kaptım şimdi size daha etkili fotolar atacağım şöyle 1 ay sonu gitsin göbek
Kilo vericem diye çarpılan kız
Zayiflamak isteyen kızın hazin sonu
Hadi bakalim insallahBen beğendim bir de pembesi olaydı daha çok beğenirdim ama
Adidas ve nike a baktım pahalı geldi bana onlar
Bu indirimdeydi hemen kaptım şimdi size daha etkili fotolar atacağım şöyle 1 ay sonu gitsin göbek
Kilo vericem diye çarpılan kız
8 km kaç dk ederYürüyüşe geri döneceğim yarın sabah bayramda yapamadım hiç spor yarın sabah 6 da çıkacağım yürüyüşe bir 8 km yürüsem iyidir bence
Biraz baktım youtube den jilli bitsin bakalım ne durumda olacam tedavim başlamaz ise spora devam başlarsam da yürüyüşe devam ederim ...Ripped biraz daha uzun sürüyor
30 dakikaya yakın
Hareketler kendini pek tekrar etmiyor ama Shreddekine benzer bazı hareketler de var
İzleyebilirsin internetten 4 haftalık
Genelde Shred yapanlar üzerine Ripped yapmış
O bio oil i yurtdışındaki arkadaşlarım çok kullandı ya iyi geliyormuş
Ne kadar peki Türkiyede?
Ben de deneyeceğim ama burada pahalı diye almadımdı
Bende çatlak ne demekHer yerimde var : (
arastiriyorum beybi bakayım bulcam uygun bişeyySen başlıyor musun kaptanım spora, ne yapacaksın
Yemek hafif yediysen skinti yapmaz arada bir yicez tabi yaz gelmisBen dondurma yedim bugün yaa çok sıcakti serinliyeyim dedim
Diiggmiii arada olur ben sevmem zaten de bugun markette görünce alayım dedimm kapaliydi ondan bi vicdan azabı var üstümdeYemek hafif yediysen skinti yapmaz arada bir yicez tabi yaz gelmisay ben eskiden daha katiydim
Ama acik dondurma yemeni tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?