- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #213.981
Diiggmiii arada olur ben sevmem zaten de bugun markette görünce alayım dedimm kapaliydi ondan bi vicdan azabı var üstümde
Tatile git gel sonra tam gaz devammm kimseye tolerans yok disiplin demek parte demek
Almazsiiinnn hareketle yakarsin yedikleriniii en fazla 1 kilo al hadi fazlası olmaz benceeTisikkurler efenimmbilen bilir efenim sacma sapan insanlar yuzunden biraz bosvermisligim disiplin acisindan tatilde de almamaya caliscam insallah gelince tam gaz devam
Bencede 4 5 fln sanmiyorm en fazla 2 cunku hic oyle aldigimi htrkamiorm 1 2 oynadi hatta hic oynamadigida oldu. Abartmamaya dikkat edicem esimlede konustk bugun.Almazsiiinnn hareketle yakarsin yedikleriniii en fazla 1 kilo al hadi fazlası olmaz bencee
Adetin kaçıncı günü yarın ben kullandım ertelemeden al kullan bazen 3 güne olman gerekirken 5 günü bulabilirKizlar aranizda forltal kullanmis olan varmi regl olmak icin? Ben tatile gidicem ya tam ogun oluyorm ilkkez yapicam adet sokucuymus alicam yarin kullanan varsa bilgi alicam
Tutsun seni soyle de gozlemddn falan da uzak durBencede 4 5 fln sanmiyorm en fazla 2 cunku hic oyle aldigimi htrkamiorm 1 2 oynadi hatta hic oynamadigida oldu. Abartmamaya dikkat edicem esimlede konustk bugun.
Sana soylemistm ya birgnum nasl geciyo diyeoyle yapmicam daha dikkatli
Ben 10unda olucam ayin o civar belki 12 fln.Adetin kaçıncı günü yarın ben kullandım ertelemeden al kullan bazen 3 güne olman gerekirken 5 günü bulabilir
kiz gozleme geme iyi ustune bide ogle yemegine cikiyorum o kotu bide hambrgerler flnTutsun seni soyle de gozlemddn falan da uzak durama işte tatlilarrr zaafimizzzzz
Yarın eczaneye uğra hem al hem de sor bakalım ne diyecekler ilaçlar bitmwye yakın olanda var bittikten sonra olanda varBen 10unda olucam ayin o civar belki 12 fln.
Ogun tam gittgimz gun berbat olur tatilm yaa cok sancili geciyo benim 2gun.
5.gunde olursam eger iyi ama 10gunde diye okudum biyerde ee ozaman olucam ben zaten
Hayır adet geciktiginde kullanılır ben genelde öyle kullandım.... sen dediğim gibi eczaneye git ordan farklı bir öneri de gelebilir kontrol hapı kullaniyor musun peki bu aySchonerDuft o adetkenmi kullaniliyo anlamadim ben oyle bilmiyodum yanlsmi biliyorm ben saun deglm 10temmuzda tarihi. Sen kullaniyomussun bana bi bilgi versen suan merk ettm
Yok cnm ben hic bir hap falan kullanmiyorum.Hayır adet geciktiginde kullanılır ben genelde öyle kullandım.... sen dediğim gibi eczaneye git ordan farklı bir öneri de gelebilir kontrol hapı kullaniyor musun peki bu ay
Biraz baktım youtube den jilli bitsin bakalım ne durumda olacam tedavim başlamaz ise spora devam başlarsam da yürüyüşe devam ederim ...
Bio oil ucuz geldi bana whatsons ta kampanya vardı hatta fiyat aklım da değil o ayrı kredi kartının kesim tarihini bekliyorum alacam
arastiriyorum beybi bakayım bulcam uygun bişeyy
Ağır sporları önermiyorlar yürüyüş öneriliyor tabi bu drye göre değişiyor .. ok kuzum haftaya alacam zaten söylerim fiyatınıTedaviyle bir arada spor sakıncalı mı oluyor
Ucuzsa bize de söylersin onun baya işe yaradığını duydum ama arkadaşlarımdan
Kaptanım bize de at uyarsa biz de yaparız
1 saat 45 dakika edecek gibi duruyor8 km kaç dk ederiyi gelmez mi kuzum ya sahalara hızlı dönüş yapacaksın hadi bakalım
O zaman bu sene o kadar olmaz ve yaz sonu 60da fln olursunkiz gozleme geme iyi ustune bide ogle yemegine cikiyorum o kotu bide hambrgerler flnama ben ozaman ski dyetten cikmstm resmen demistm ki oyle bi yicemki goruceksiniz diyodum abarttim yaa bu sefer oyle olmaz midede kuculdu
He hemen atla hemen ortak çık hemen zatenTedaviyle bir arada spor sakıncalı mı oluyor
Ucuzsa bize de söylersin onun baya işe yaradığını duydum ama arkadaşlarımdan
Kaptanım bize de at uyarsa biz de yaparız
Günaydın caniiimmmGünaydın kızlar
ooo erkencisin 1 saat 45 dk1 saat 45 dakika edecek gibi duruyorbu mesajı size kalan son 1.4 km yoluma başlamadan önce yazıyorum yokuş var biraz ona başlamadan bir dinleneyim dedim
günaydın canııımgünaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?