Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Diiggmiii arada olur ben sevmem zaten de bugun markette görünce alayım dedimm kapaliydi ondan bi vicdan azabı var üstümde
Tatile git gel sonra tam gaz devammm kimseye tolerans yok disiplin demek parte demek
Tisikkurler efenimm bilen bilir efenim sacma sapan insanlar yuzunden biraz bosvermisligim disiplin acisindan tatilde de almamaya caliscam insallah gelince tam gaz devam​

Tisikkurler efenimm bilen bilir efenim sacma sapan insanlar yuzunden biraz bosvermisligim disiplin acisindan tatilde de almamaya caliscam insallah gelince tam gaz devam​
Almazsiiinnn hareketle yakarsin yedikleriniii en fazla 1 kilo al hadi fazlası olmaz bencee

Almazsiiinnn hareketle yakarsin yedikleriniii en fazla 1 kilo al hadi fazlası olmaz bencee
Bencede 4 5 fln sanmiyorm en fazla 2 cunku hic oyle aldigimi htrkamiorm 1 2 oynadi hatta hic oynamadigida oldu. Abartmamaya dikkat edicem esimlede konustk bugun.
Sana soylemistm ya birgnum nasl geciyo diye oyle yapmicam daha dikkatli

Kizlar aranizda forltal kullanmis olan varmi regl olmak icin? Ben tatile gidicem ya tam ogun oluyorm ilkkez yapicam adet sokucuymus alicam yarin kullanan varsa bilgi alicam
Adetin kaçıncı günü yarın ben kullandım ertelemeden al kullan bazen 3 güne olman gerekirken 5 günü bulabilir

Bencede 4 5 fln sanmiyorm en fazla 2 cunku hic oyle aldigimi htrkamiorm 1 2 oynadi hatta hic oynamadigida oldu. Abartmamaya dikkat edicem esimlede konustk bugun.
Sana soylemistm ya birgnum nasl geciyo diye oyle yapmicam daha dikkatli
Tutsun seni soyle de gozlemddn falan da uzak dur ama işte tatlilarrr zaafimizzzzz

Adetin kaçıncı günü yarın ben kullandım ertelemeden al kullan bazen 3 güne olman gerekirken 5 günü bulabilir
Ben 10unda olucam ayin o civar belki 12 fln.
Ogun tam gittgimz gun berbat olur tatilm yaa cok sancili geciyo benim 2gun.
5.gunde olursam eger iyi ama 10gunde diye okudum biyerde ee ozaman olucam ben zaten

Tutsun seni soyle de gozlemddn falan da uzak dur ama işte tatlilarrr zaafimizzzzz
kiz gozleme geme iyi ustune bide ogle yemegine cikiyorum o kotu bide hambrgerler fln ama ben ozaman ski dyetten cikmstm resmen demistm ki oyle bi yicemki goruceksiniz diyodum abarttim yaa bu sefer oyle olmaz midede kuculdu

SchonerDuft o adetkenmi kullaniliyo anlamadim ben oyle bilmiyodum yanlsmi biliyorm ben saun deglm 10temmuzda tarihi. Sen kullaniyomussun bana bi bilgi versen suan merk ettm

Ben 10unda olucam ayin o civar belki 12 fln.
Ogun tam gittgimz gun berbat olur tatilm yaa cok sancili geciyo benim 2gun.
5.gunde olursam eger iyi ama 10gunde diye okudum biyerde ee ozaman olucam ben zaten
Yarın eczaneye uğra hem al hem de sor bakalım ne diyecekler ilaçlar bitmwye yakın olanda var bittikten sonra olanda var

SchonerDuft o adetkenmi kullaniliyo anlamadim ben oyle bilmiyodum yanlsmi biliyorm ben saun deglm 10temmuzda tarihi. Sen kullaniyomussun bana bi bilgi versen suan merk ettm
Hayır adet geciktiginde kullanılır ben genelde öyle kullandım.... sen dediğim gibi eczaneye git ordan farklı bir öneri de gelebilir kontrol hapı kullaniyor musun peki bu ay

Hayır adet geciktiginde kullanılır ben genelde öyle kullandım.... sen dediğim gibi eczaneye git ordan farklı bir öneri de gelebilir kontrol hapı kullaniyor musun peki bu ay
Yok cnm ben hic bir hap falan kullanmiyorum.
Sadece yasmini ilk evlendigim 2 3 hafta kullanip biraktim okadar.
Aynen ben soriyim bakiyim yarin hemen baslamam lazimmm yaa sagol bu arada cnm

Tedaviyle bir arada spor sakıncalı mı oluyor
Ucuzsa bize de söylersin onun baya işe yaradığını duydum ama arkadaşlarımdan

arastiriyorum beybi bakayım bulcam uygun bişeyy

Kaptanım bize de at uyarsa biz de yaparız

Ağır sporları önermiyorlar yürüyüş öneriliyor tabi bu drye göre değişiyor .. ok kuzum haftaya alacam zaten söylerim fiyatını

8 km kaç dk eder iyi gelmez mi kuzum ya sahalara hızlı dönüş yapacaksın hadi bakalım
1 saat 45 dakika edecek gibi duruyor bu mesajı size kalan son 1.4 km yoluma başlamadan önce yazıyorum yokuş var biraz ona başlamadan bir dinleneyim dedim

kiz gozleme geme iyi ustune bide ogle yemegine cikiyorum o kotu bide hambrgerler fln ama ben ozaman ski dyetten cikmstm resmen demistm ki oyle bi yicemki goruceksiniz diyodum abarttim yaa bu sefer oyle olmaz midede kuculdu
O zaman bu sene o kadar olmaz ve yaz sonu 60da fln olursun

He hemen atla hemen ortak çık hemen zaten
Günaydın kızlar
Günaydın caniiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…