- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.001
naparsın bebekgünaydın canııım
Çok sıcak oluyor geç çıkıncaooo erkencisin 1 saat 45 dk
evet saat 7 30 gibi bile bunaltıyordu hava erken çıkmak ile en güzelini yapmışsınÇok sıcak oluyor geç çıkınca
vay vay vay resimleri bekleriz bakkkkBundan aldım bugün pentide son kalmıştı çok istiyordum sporcu sutyeni
Pembesinden de alıcam bulursam
Artık resimleri bununla ve dar taytımla yaparım size
Daha iyi belli olur ne kadar incelmiş, incelmemiş
SchonerDuft
napim kuzum çalışyorum işte çay içicektm buz gibi oldu işlere bakmaktannaparsın bebek
canim ben onu almistim bio öl senelerce kullandim ama bende hic ise yaramadi hatta sürdügüm yerlerde cildimde renk acilmalari oldu dahada kötü bi görünüm olustu, biraktim sonrasinda, o bio öl daha cok hamilelikde yario yani catlaklar olusmadan sürmeye basladiginda iyi sonuclar cikio ortaya ama olusan catlaklarda pek ise yaramadi,Dün avnye gittim önünden de geçtim üstelik bir başka gidişte umarım...
Dün çatlaklar için ürün sordum bio oil önerdi kız kendi de kullanıyormuş sen de var mı çatlak
Kuzum ya yapma bi daha öyle sıcaklar da valla çok tehlikeli dikkat et kendinee
Benden de geçti öyle bi anane felaketi yaa ne bulduysa koydular önüme bide zayiflamisin ye fln dediler
Oh ye yebugün de ye yarına yersin ahahshajah
bayram ve ramazan sana da tosladı desenenapim kuzum çalışyorum işte çay içicektm buz gibi oldu işlere bakmaktan
şimdi kahve içicem yanında da kiraz yerimüzerinize afiyet biraz 55.2 kilo olmuşumda diyete başladım
hadi ya whatsons da çalışan kız kullanıyorum dedi diz kapak arkasında bile vardı onun yüzde yüz olmasada işe yaradığını söyledi neyse ben h.cevizi yağı ile badem yağı karışımı yapayım içine de e vitamini kırayım nem bombası olur e vitaminde cildi besliyor zatencanim ben onu almistim bio öl senelerce kullandim ama bende hic ise yaramadi hatta sürdügüm yerlerde cildimde renk acilmalari oldu dahada kötü bi görünüm olustu, biraktim sonrasinda, o bio öl daha cok hamilelikde yario yani catlaklar olusmadan sürmeye basladiginda iyi sonuclar cikio ortaya ama olusan catlaklarda pek ise yaramadi,
bende yedim sonuc 55.2 :Eyuce bi yidim yalan yohahahah simdi tartilcam kac kilosun sen
günaysdın kuzuuuuss tartıldın mııııGünaydın kızlar
evdeki tartın göre kaçsın kuuzuu l,steye girebilcek miisinbayram ve ramazan sana da tosladı desenebende +200 üm wc durumu azcık rahatladı jilli de 3.cü günüm belki onunda etkisi var düzene girmesinde
Ahahaggahabende yedim sonuc 55.2 :
günaysdın kuzuuuuss tartıldın mıııı
evdeki tartın göre kaçsın kuuzuu l,steye girebilcek miisin
zafer çığlıkları atmak istiyorumAhahaggahabenden zayifsin tatlikiz 55.3
tatlı değil zayıf diceksinAhahaggahabenden zayifsin tatlikiz 55.3
günaydın kuzumGünaydın kızlar
Ahahhahahzafer çığlıkları atmak istiyorumne yedin acaba o kadar
günaysdın kuzuuuuss
Gunaydin tatlislar napiyosunuzgünaydın kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?