Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydin kizlar
dün yediklerim:
Sabah: bir fincan kahve
ögle: Haslanmis yumurta
Aksam 8 minik tavuk salam (80 kalori)sayi olarak fazla gelsede cok minikler ve yagsiz tarzda:) tuzsuz peynir ve bol damates yaninda

biliyorum cok az yediklerim ama vicudumu tanidigim icin arada böyle yapmam gerekio ki kilo kaybim olsun yoksa uzun bi süre Sabit kaliyorum

Dün avnye gittim önünden de geçtim üstelik bir başka gidişte umarım...
Dün çatlaklar için ürün sordum bio oil önerdi kız kendi de kullanıyormuş sen de var mı çatlak
canim ben onu almistim bio öl senelerce kullandim ama bende hic ise yaramadi hatta sürdügüm yerlerde cildimde renk acilmalari oldu dahada kötü bi görünüm olustu, biraktim sonrasinda, o bio öl daha cok hamilelikde yario yani catlaklar olusmadan sürmeye basladiginda iyi sonuclar cikio ortaya ama olusan catlaklarda pek ise yaramadi,

Eyuce bi yidim yalan yohahahah simdi tartilcam kac kilosun sen

napim kuzum çalışyorum işte çay içicektm buz gibi oldu işlere bakmaktan
şimdi kahve içicem yanında da kiraz yerim üzerinize afiyet biraz 55.2 kilo olmuşumda diyete başladım
bayram ve ramazan sana da tosladı desene bende +200 üm wc durumu azcık rahatladı jilli de 3.cü günüm belki onunda etkisi var düzene girmesinde

hadi ya whatsons da çalışan kız kullanıyorum dedi diz kapak arkasında bile vardı onun yüzde yüz olmasada işe yaradığını söyledi neyse ben h.cevizi yağı ile badem yağı karışımı yapayım içine de e vitamini kırayım nem bombası olur e vitaminde cildi besliyor zaten

Eyuce bi yidim yalan yohahahah simdi tartilcam kac kilosun sen
bende yedim sonuc 55.2 :
Günaydın kızlar
günaysdın kuzuuuuss tartıldın mıııı

bayram ve ramazan sana da tosladı desene bende +200 üm wc durumu azcık rahatladı jilli de 3.cü günüm belki onunda etkisi var düzene girmesinde
evdeki tartın göre kaçsın kuuzuu l,steye girebilcek miisin

zafer çığlıkları atmak istiyorum ne yedin acaba o kadar
Ahahhahah ayy bayramda tatliyla beslendim zaten ama cok almadim 54.1 olmustum sadece sonra 2 gun annemlerde kaldim 55.3 oldum yarim tepsiye yakin tatli yidim annemlerde bayram sonrasi cips çekirdek makarna falan da yidim daha bu biraz dikkat etmis halim ekmek cok az sadece sabah yedim mesela neden aldim kilo anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…