- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.021
ekmeğe de dikkat etmişsin oysam ki niye aldın acabaAhahhahahayy bayramda tatliyla beslendim zaten ama cok almadim 54.1 olmustum sadece sonra 2 gun annemlerde kaldim 55.3 oldum yarim tepsiye yakin tatli yidim annemlerde bayram sonrasi cips çekirdek makarna falan da yidim daha bu biraz dikkat etmis halim ekmek cok az sadece sabah yedim mesela neden aldim kilo anlamıyorum
bu hafta girmicim listeye büyük ihtimal haftaya kalcak daha iyi olur benim içinde kuzum stresim azalmış olurbende yedim sonuc 55.2 :
günaysdın kuzuuuuss tartıldın mıııı
evdeki tartın göre kaçsın kuuzuu l,steye girebilcek miisin
Abartma 100 gr var aramızdatatlı değil zayıf diceksin
Nasil oldu anlamadim ödem zaar ahafaghaahhahahhahajahajekmeğe de dikkat etmişsin oysam ki niye aldın acaba
yediklerini okudum annede kalmak risk demekGunaydin tatlislar napiyosunuz
sninde listeye girme işi uzamasın bide kuzum aman diyim dikkat etbu hafta girmicim listeye büyük ihtimal haftaya kalcak daha iyi olur benim içinde kuzum stresim azalmış olur
olsun 100gr diyip geçme bu arada yarın cuma o zaman hedefimi 54.9 yapıyorum benAbartma 100 gr var aramızdacuma görüşecez ceza olarak bizde menu yazmaya mi baslasak bilemiyorum
Ayy evet ya annemlerde 3 kiz kardesimde var onlarla yemesi cok keyifli oluyo durduramiyom kendimiyediklerini okudum annede kalmak risk demek... çok sıcak eriyorum resmen
ödemdir o ödemNasil oldu anlamadim ödem zaar ahafaghaahhahahhahajahaj
peki ya anneyle yaşıyanlar bebeğimyediklerini okudum annede kalmak risk demek... çok sıcak eriyorum resmen
Yarin görcez kim kimden azsninde listeye girme işi uzamasın bide kuzum aman diyim dikkat etsınava ne kadar kaldııı
olsun 100gr diyip geçme bu arada yarın cuma o zaman hedefimi 54.9 yapıyorum ben
hadi spor seçelim spora başlayalım artık
Hee atarih o ödemi bir haftiya ossunduödemdir o ödemD:ahahahah
neysem ki ben varım seni durdururum
peki ya anneyle yaşıyanlar bebeğim
Yarin görcez kim kimden azhmm ben 54.6 yapıyorum hedefimi ayy ben bugunu Çarşamba saniyodum resmen bir haftadir yiyip iciyom
Aynen bende de oyle oldu birinci gun yedim ikinci gun diyet tarzi gittim az yedim ama dogum günümdü disari çıkınca biraz pizza ve waffle yedimbn ilk gün baya tatlı yedim 2. gün yemedim3. gün ananemdeydim vee
püüff ben eve 6 da gidiyorum yaaaHee atarih o ödemi bir haftiya ossundu
He giz birbirimizi gececeh diye acik hirslanah da cabuh verekesim aksam yemeklerinde işte oluyo o yuzden ben salata tarzi yerim aksamlari bi kac gun resmen gobeklendim
Aynen bende de oyle oldu birinci gun yedim ikinci gun diyet tarzi gittim az yedim ama dogum günümdü disari çıkınca biraz pizza ve waffle yedimama yine de az ciktim tartida az yimistim o gun çünkü amaaa sonnnraagggggg annemlerde yidimmm soyle gelisti hersey aman bugunde yiyimde yarin dikkat ederim yarin oldu aman bugunde yiyim de yarin dikkat ederim ve yarin oldu boyle devam itti
belki bazilarinda yarar bana hic yaramamisti, benim kollarimda var cocuken birden cok kilo aldim ben kollarim maf oldu o yüzden cok seyler denemistim ben ama hicbiseyden sonuc alamadim ve en sonunda onlarla yasamayi ögrendimhadi ya whatsons da çalışan kız kullanıyorum dedi diz kapak arkasında bile vardı onun yüzde yüz olmasada işe yaradığını söyledi neyse ben h.cevizi yağı ile badem yağı karışımı yapayım içine de e vitamini kırayım nem bombası olur e vitaminde cildi besliyor zaten
kuzuuu kollar içinde hareketler var onları deneseneee niye öyle diyosun canım aaabelki bazilarinda yarar bana hic yaramamisti, benim kollarimda var cocuken birden cok kilo aldim ben kollarim maf oldu o yüzden cok seyler denemistim ben ama hicbiseyden sonuc alamadim ve en sonunda onlarla yasamayi ögrendimbelki sende yarar ama ise´... o dedigin karisimda kesin yarar hic olmassa cildin daha bi hos durur beslendikten sonra
Eve geligelmez yi hemen sende bisi olmaz günler uzun coh oturuyoh zatipüüff ben eve 6 da gidiyorum yaaaakşam yemeklerim kötü geçiyo neyse olsundu dengelicem ben de
salata yi tavuklu fln yapıyon ya sen onlardan yap yine
sonra yarin 56.0bugün yarın derken bi bakmış 55.3 neyse bugünde yide yarın devam ederz bence
ay allah korusun kuzum cumartesi işte ankaraya gidiyorum c.tesi sabahsninde listeye girme işi uzamasın bide kuzum aman diyim dikkat etsınava ne kadar kaldııı
olsun 100gr diyip geçme bu arada yarın cuma o zaman hedefimi 54.9 yapıyorum ben
hadi spor seçelim spora başlayalım artık
hihih evet ama catlaklar gitmioki, jilli yaptimdan beri kollarim SIKILASTI cok güzel oldu ama o catlaklari yok edemiyorumkuzuuu kollar içinde hareketler var onları deneseneee niye öyle diyosun canım aaadu bakimm ben neler varmşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?