Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ekmeğe de dikkat etmişsin oysam ki niye aldın acaba

bu hafta girmicim listeye büyük ihtimal haftaya kalcak daha iyi olur benim içinde kuzum stresim azalmış olur
sninde listeye girme işi uzamasın bide kuzum aman diyim dikkat et sınava ne kadar kaldııı

Abartma 100 gr var aramızda cuma görüşecez ceza olarak bizde menu yazmaya mi baslasak bilemiyorum
olsun 100gr diyip geçme bu arada yarın cuma o zaman hedefimi 54.9 yapıyorum ben
hadi spor seçelim spora başlayalım artık

yediklerini okudum annede kalmak risk demek ... çok sıcak eriyorum resmen
Ayy evet ya annemlerde 3 kiz kardesimde var onlarla yemesi cok keyifli oluyo durduramiyom kendimi
Ayy evet cok sicaaakkk sabah sporunu gözüm kesmedi bugun yapmicam yarin baslarim sabah sporuna ama annemlerde sporumu yaptim bugun evde de yapicim

Yarin görcez kim kimden az hmm ben 54.6 yapıyorum hedefimi ayy ben bugunu Çarşamba saniyodum resmen bir haftadir yiyip iciyom

ödemdir o ödem D:ahahahah
neysem ki ben varım seni durdururum

peki ya anneyle yaşıyanlar bebeğim
Hee atarih o ödemi bir haftiya ossundu
He giz birbirimizi gececeh diye acik hirslanah da cabuh verek esim aksam yemeklerinde işte oluyo o yuzden ben salata tarzi yerim aksamlari bi kac gunresmen gobeklendim

bn ilk gün baya tatlı yedim 2. gün yemedim 3. gün ananemdeydim vee
Aynen bende de oyle oldu birinci gun yedim ikinci gun diyet tarzi gittim az yedim ama dogum günümdü disari çıkınca biraz pizza ve waffle yedim ama yine de az ciktim tartida az yimistim o gun çünkü amaaa sonnnraagggggg annemlerde yidimmm soyle gelisti hersey aman bugunde yiyimde yarin dikkat ederim yarin oldu aman bugunde yiyim de yarin dikkat ederim ve yarin olduboyle devam itti

Hee atarih o ödemi bir haftiya ossundu
He giz birbirimizi gececeh diye acik hirslanah da cabuh verek esim aksam yemeklerinde işte oluyo o yuzden ben salata tarzi yerim aksamlari bi kac gunresmen gobeklendim
püüff ben eve 6 da gidiyorum yaaa akşam yemeklerim kötü geçiyo neyse olsundu dengelicem ben de
salata yi tavuklu fln yapıyon ya sen onlardan yap yine

bugün yarın derken bi bakmış 55.3 neyse bugünde yide yarın devam ederz bence

belki bazilarinda yarar bana hic yaramamisti, benim kollarimda var cocuken birden cok kilo aldim ben kollarim maf oldu o yüzden cok seyler denemistim ben ama hicbiseyden sonuc alamadim ve en sonunda onlarla yasamayi ögrendim belki sende yarar ama ise´... o dedigin karisimda kesin yarar hic olmassa cildin daha bi hos durur beslendikten sonra

kuzuuu kollar içinde hareketler var onları deneseneee niye öyle diyosun canım aaa du bakimm ben neler varmşş

püüff ben eve 6 da gidiyorum yaaa akşam yemeklerim kötü geçiyo neyse olsundu dengelicem ben de
salata yi tavuklu fln yapıyon ya sen onlardan yap yine
Eve geligelmez yi hemen sende bisi olmaz günler uzun coh oturuyoh zati
Hee ton baligi falan da var onlardan salata yapar yirim
bugün yarın derken bi bakmış 55.3 neyse bugünde yide yarın devam ederz bence
sonra yarin 56.0 sen bugunde mi yemeyi planliyosun

ay allah korusun kuzum cumartesi işte ankaraya gidiyorum c.tesi sabah

kuzuuu kollar içinde hareketler var onları deneseneee niye öyle diyosun canım aaa du bakimm ben neler varmşş
hihih evet ama catlaklar gitmioki, jilli yaptimdan beri kollarim SIKILASTI cok güzel oldu ama o catlaklari yok edemiyorum artik birine el sallarken kollarimin alt kismi löp löp salanmio gayet nazik nazik hareket edio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…