- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.041
sagol tatlim, bunlardan bikacini eklimde iyice tas gibi olimmmmm
Ayy sorma bacim ramazan bayram derkene 3 kilo kaldi hedaayekizzz siz nettiniz öylekaptinn SekerPancarii bu kilolarr neeeeeeee biri 53 den 55 digeri 52 55 hay masallah DDD artik menülerinizi paylasin yoksa mezun olanlarin yerine siz gecersiniz hemencikkkk
Eve geligelmez yi hemen sende bisi olmaz günler uzun coh oturuyoh zati
Hee ton baligi falan da var onlardan salata yapar yirim
sonra yarin 56.0sen bugunde mi yemeyi planliyosun
ben güne poğacayla başladımuyanamıyorum dengem bozuldu ama sonra kahve içtim kiraz yedim öğle yemeğinde toparlıcam
yiyek mi bugündeşaka
hadi hayırısı inşallah cok iyi geçer kuzum valla kurtulursn sende bu strestenay allah korusun kuzum cumartesi işte ankaraya gidiyorum c.tesi sabah
o bende de oluyo hatta nişanlım bi el salla bakim diyo bzen bakıyo nasıls allanıyo diyehihih evet ama catlaklar gitmioki, jilli yaptimdan beri kollarim SIKILASTI cok güzel oldu ama o catlaklari yok edemiyorumartik birine el sallarken kollarimin alt kismi löp löp salanmio gayet nazik nazik hareket edio
aynen bebeğiim sen bak uygun olanları seç kendine önce ağırlıksız çalış sonra ağırlıkla devam edersinsagol tatlim, bunlardan bikacini eklimde iyice tas gibi olimmmmm
aa niye öyle diyosn her gramında emek var onunkizzz siz nettiniz öylekaptinn SekerPancarii bu kilolarr neeeeeeee biri 53 den 55 digeri 52 55 hay masallah DDD artik menülerinizi paylasin yoksa mezun olanlarin yerine siz gecersiniz hemencikkkk
bayram şekeri diyerektenAyy sorma bacim ramazan bayram derkene 3 kilo kaldi hedaaye
Ben bayram şekerinin yüzüne bahmadim pek tatli varkenehadi hayırısı inşallah cok iyi geçer kuzum valla kurtulursn sende bu stresten
o bende de oluyo hatta nişanlım bi el salla bakim diyo bzen bakıyo nasıls allanıyo diye
aynen bebeğiim sen bak uygun olanları seç kendine önce ağırlıksız çalış sonra ağırlıkla devam edersin
aa niye öyle diyosn her gramında emek var onun
ay allahım yaaaveririz biz yok öle hemen aldm bitti demek başlıyok yarın diyete
bayram şekeri diyerekten
ay cok üzülürüm 56olursam cidden ağlarımYidik yidik 56 ya tamamliyak
en cok çikolata yedim benBen bayram şekerinin yüzüne bahmadim pek tatli varkene
55.9 olsakay cok üzülürüm 56olursam cidden ağlarım
Bende torkunun madlen cikilitasindan iyi yidim yalan yoh bi oturusta esimle nerdeyse bütün paketi yidik kahveyle bayramdan bir gun onceen cok çikolata yedim benece nin fındıklısından aldımdı gidip gelip yedim
olmayalım 54 olalım biz ben 54ü özledim55.9 olsak
Bende torkunun madlen cikilitasindan iyi yidim yalan yoh bi oturusta esimle nerdeyse bütün paketi yidik kahveyle bayramdan bir gun once
ben didimdi zarar diyi ama ic didilerEvt canim dogru bildin suyun fazlasi zararli. Hatta arama motoruna yazip zararlarini okuyabilirsiniz. Ne demisler herseyin fazlasi zarrrrarr
su listesi ne bee su yarismasimi yapilcakcok alakasiz bisey bence. Herkesn icmesi gereken lt ler farkli cok kilolu 3 icmesi gerekiyoken benm 2 lt vs meselaaaaa ne manaaaa
bende isteremtartılmam bakakşam foto atayımda öyle tahmin edersin kaçmışım
ay evettt yaaa ne cabuk geldi senin tatildee git gelde kapışak
bizde bi evi tutaydık temizliğimizi yapmaya başlarım ben badanayıda sevdicedkle beraber yapcaz adam tutalım dedim ben biliyorum dedierkek ya
Ben sekerpncaryla sana bolbol foto atarm ahahahahahah
yaptım olduAfiyet olsun yapp ben goz etmem
Günaydin kizlar
dün yediklerim:
Sabah: bir fincan kahve
ögle: Haslanmis yumurta
Aksam 8 minik tavuk salam (80 kalori)sayi olarak fazla gelsede cok minikler ve yagsiz tarzda:) tuzsuz peynir ve bol damates yaninda
biliyorum cok az yediklerim ama vicudumu tanidigim icin arada böyle yapmam gerekio ki kilo kaybim olsun yoksa uzun bi süre Sabit kaliyorum
55.2napim kuzum çalışyorum işte çay içicektm buz gibi oldu işlere bakmaktan
şimdi kahve içicem yanında da kiraz yerimüzerinize afiyet biraz 55.2 kilo olmuşumda diyete başladım
55.3Tartildim ve 55.3 çıktımhakittim
Ahahhahahayy bayramda tatliyla beslendim zaten ama cok almadim 54.1 olmustum sadece sonra 2 gun annemlerde kaldim 55.3 oldum yarim tepsiye yakin tatli yidim annemlerde bayram sonrasi cips çekirdek makarna falan da yidim daha bu biraz dikkat etmis halim ekmek cok az sadece sabah yedim mesela neden aldim kilo anlamıyorum
ay ne güzel bir araya gelince sohbette çok güzel olurAyy evet ya annemlerde 3 kiz kardesimde var onlarla yemesi cok keyifli oluyo durduramiyom kendimi
Ayy evet cok sicaaakkksabah sporunu gözüm kesmedi bugun yapmicam yarin baslarim sabah sporuna ama annemlerde sporumu yaptim bugun evde de yapicim
sizde standart uygulama vardır .. evlenip gidince anneye aha farklı oluyor herşeyödemdir o ödemD:ahahahah
neysem ki ben varım seni durdururum
peki ya anneyle yaşıyanlar bebeğim
masallah masallahAyy sorma bacim ramazan bayram derkene 3 kilo kaldi hedaaye
orda bir poacami gördüm bennnnnben güne poğacayla başladımuyanamıyorum dengem bozuldu ama sonra kahve içtim kiraz yedim öğle yemeğinde toparlıcam
yiyek mi bugündeşaka
h.cevizi sürekli kullanıyordum ama yaz yaz gelince kullanmıyorum artık .. aslında bünye ile alakalı kiminde hiç olmaz kiminde durduk yere olurbelki bazilarinda yarar bana hic yaramamisti, benim kollarimda var cocuken birden cok kilo aldim ben kollarim maf oldu o yüzden cok seyler denemistim ben ama hicbiseyden sonuc alamadim ve en sonunda onlarla yasamayi ögrendimbelki sende yarar ama ise´... o dedigin karisimda kesin yarar hic olmassa cildin daha bi hos durur beslendikten sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?