Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eve geligelmez yi hemen sende bisi olmaz günler uzun coh oturuyoh zati
Hee ton baligi falan da var onlardan salata yapar yirim

sonra yarin 56.0 sen bugunde mi yemeyi planliyosun

ben güne poğacayla başladım uyanamıyorum dengem bozuldu ama sonra kahve içtim kiraz yedim öğle yemeğinde toparlıcam

yiyek mi bugünde şaka

ay allah korusun kuzum cumartesi işte ankaraya gidiyorum c.tesi sabah
hadi hayırısı inşallah cok iyi geçer kuzum valla kurtulursn sende bu stresten

hihih evet ama catlaklar gitmioki, jilli yaptimdan beri kollarim SIKILASTI cok güzel oldu ama o catlaklari yok edemiyorum artik birine el sallarken kollarimin alt kismi löp löp salanmio gayet nazik nazik hareket edio
o bende de oluyo hatta nişanlım bi el salla bakim diyo bzen bakıyo nasıls allanıyo diye

sagol tatlim, bunlardan bikacini eklimde iyice tas gibi olimmmmm
aynen bebeğiim sen bak uygun olanları seç kendine önce ağırlıksız çalış sonra ağırlıkla devam edersin

kizzz siz nettiniz öyle kaptinn SekerPancarii bu kilolarr neeeeeeee biri 53 den 55 digeri 52 55 hay masallahDDD artik menülerinizi paylasin yoksa mezun olanlarin yerine siz gecersiniz hemencikkkk
aa niye öyle diyosn her gramında emek var onun
ay allahım yaaa veririz biz yok öle hemen aldm bitti demek başlıyok yarın diyete

Ayy sorma bacim ramazan bayram derkene 3 kilo kaldi hedaaye
bayram şekeri diyerekten

Ben bayram şekerinin yüzüne bahmadim pek tatli varkene

ben didimdi zarar diyi ama ic didiler 3 litre su ictim dün bitanede maden suyu baya icmisim be

tartılmam bak akşam foto atayımda öyle tahmin edersin kaçmışım
bende isterem

ay evettt yaaa ne cabuk geldi senin tatildee git gelde kapışak
bizde bi evi tutaydık temizliğimizi yapmaya başlarım ben badanayıda sevdicedkle beraber yapcaz adam tutalım dedim ben biliyorum dedi erkek ya

Ben sekerpncaryla sana bolbol foto atarm ahahahahahah

bana yok mu

Afiyet olsun yapp ben goz etmem
yaptım oldu icine bal koymadım ama şekersiz bişey oldu

çok az canım merak ettim eksi cıktın mı

napim kuzum çalışyorum işte çay içicektm buz gibi oldu işlere bakmaktan
şimdi kahve içicem yanında da kiraz yerim üzerinize afiyet biraz 55.2 kilo olmuşumda diyete başladım
55.2

Tartildim ve 55.3 çıktım hakittim
55.3
pancaaaarla kaptaaaan yarışıyorlardı pancaaar her zamanki gibi lider olma yolunda ilerliyorduuuuu heeeeyyt beee pancaaarımm

Hay Allah nasıl oldu ki o ekmek yememissin eksi çıkman gerekirdi aslında tereyağ yemedin ondan bence

ay ne güzel bir araya gelince sohbette çok güzel olur

Dünkü menüm;
Sabah
1 küçük cevizli lokum
Ara
1 kase dolu kiraz
Öğlen
Dolu bi kase tavuk çorbası
3 köfte,3 elma dilim patates
Ara
4 kuru kayısı
Akşam
1 tabak taze fasulye

Bide fıstık ezmesi yaparken 1 avuç kadar fıstık yemiş olabilirim
3 litre su
yalnız bu sabah +500 çıktım regl oldum ondan mı acabası yarına eksi olmam lazım

Ayy sorma bacim ramazan bayram derkene 3 kilo kaldi hedaaye
masallah masallah neyse ya verirsiniz hadi sende neyse cooook fazla kilolardan düsmüssün o kilo yaninda 3 kilonun lafi olmaz ama yaa kaptinn ona nedemeli zaten 60 kilodan düsmüs surda 6 kilo vermis nerdeyse yarisini almis yine dimi hic oldumu bu issss

h.cevizi sürekli kullanıyordum ama yaz yaz gelince kullanmıyorum artık .. aslında bünye ile alakalı kiminde hiç olmaz kiminde durduk yere olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…