- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.061
ay cok kötü duruo öyle yahadi hayırısı inşallah cok iyi geçer kuzum valla kurtulursn sende bu stresten
o bende de oluyo hatta nişanlım bi el salla bakim diyo bzen bakıyo nasıls allanıyo diye
aynen bebeğiim sen bak uygun olanları seç kendine önce ağırlıksız çalış sonra ağırlıkla devam edersin
aa niye öyle diyosn her gramında emek var onun
ay allahım yaaaveririz biz yok öle hemen aldm bitti demek başlıyok yarın diyete
bayram şekeri diyerekten
Sen beni dinle ye bugundeolmayalım 54 olalım biz ben 54ü özledim
çikolata gidiyo beee hele kahveyle
Giniydin poncokGünaydın kızlaaaaaar
ivit canim harika bir kiloyla girecem yarin listeyeçok az canımmerak ettim eksi cıktın mı
kahvaltı nerde kız 1 cevizli lokum ile kahvaltı mı olur ... robot mu aldın kuzum yoksamDünkü menüm;
Sabah
1 küçük cevizli lokum
Ara
1 kase dolu kiraz
Öğlen
Dolu bi kase tavuk çorbası
3 köfte,3 elma dilim patates
Ara
4 kuru kayısı
Akşam
1 tabak taze fasulye
Bide fıstık ezmesi yaparken 1 avuç kadar fıstık yemiş olabilirim
3 litre su
yalnız bu sabah +500 çıktımregl oldum ondan mı acabası yarına eksi olmam lazım
Giniydin poncok
Yarışıyoz her daim @keptinn la kilo verirkende alirkende tabiki hep kim kazaniyiiii bennnnben didimdi zarar diyi ama ic didiler3 litre su ictim dün bitanede maden suyu baya icmisim be
bende isterem
bana yok mu
yaptım olduicine bal koymadım ama şekersiz bişey oldu
çok az canımmerak ettim eksi cıktın mı
55.2
55.3
pancaaaarla kaptaaaan yarışıyorlardı pancaaar her zamanki gibi lider olma yolunda ilerliyorduuuuu heeeeyyt beee pancaaarımm
Hay Allah nasıl oldu ki oekmek yememissin eksi çıkman gerekirdi aslında tereyağ yemedin ondan bence
merakla bekliyorumivit canim harika bir kiloyla girecem yarin listeye
sabah biseyler yapmaya üsendimkahvaltı nerde kız 1 cevizli lokum ile kahvaltı mı olur ... robot mu aldın kuzum yoksam
Eksi msn kiz sen pincik msn sensen ne hakla bana poncok dersinsen yimisin yimisin pancar olmuşsun ben pincikim cünkülüm bayramdan eksiyle gelen tek benim galiba
Yarışıyoz her daim @keptinn la kilo verirkende alirkende tabiki hep kim kazaniyiiii bennnn
Ekmek de yemedim ama geldi kilolar tereyag atmadim caya ondan oldu bencede
Eksi msn kiz sen pincik msn sentuvalet sorunu çözüldü zaar
Fazlasiyla yidim cenen hanim
Ayy evet cok guzel oluyo hele aksam cocuklar uyuyuncaay ne güzel bir araya gelince sohbette çok güzel olur
Fazlasiyla yidim cenen hanimama tereyagliydi paklavalar nirde yanlis yaptim ki
evet canim aynen benim bünye catlaklara malesef cok elverisli ve pek sIki degil etim bazi hatunlar var nasil böyle tas gibi oluolarh.cevizi sürekli kullanıyordum ama yaz yaz gelince kullanmıyorum artık .. aslında bünye ile alakalı kiminde hiç olmaz kiminde durduk yere olur
hayir tek sen degilsin hayir hayir en güzel eksiler bendeydi bayramda haberin yok senin siz hepiniz yirken ben hic yimedim hic hic hic hemdesen ne hakla bana poncok dersinsen yimisin yimisin pancar olmuşsun ben pincikim cünkülüm bayramdan eksiyle gelen tek benim galiba
hayir tek sen degilsin hayir hayir en güzel eksiler bendeydi bayramda haberin yok senin siz hepiniz yirken ben hic yimedim hic hic hic hemde
He giz valla haklisin soylemasallah masallahneyse ya verirsiniz hadi sende neyse cooook fazla kilolardan düsmüssün o kilo yaninda 3 kilonun lafi olmaz ama yaa @keptinn ona nedemeli zaten 60 kilodan düsmüs surda 6 kilo vermis nerdeyse yarisini almis yine dimi hic oldumu bu issss
ay sarilalim tabi büyük basari hatta su hula dansimizi yapmamiz lazim:) koskoca gurupda bayramda Eksi gelmeyi Basaran kim var baska, eksiyi birak Sabit bile gelemediler hep kilolar geldi hepo zaman gel sarılalımben yidim ama az yidim dolayısıyla artıyla gelmedim
Aynen yag yemeden yaglari nasil yakarim dusunemedimkesinlikle bende aynı düşüncedeyim tereyağsız çay içmekten oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?