- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.081
ay sarilalim tabi büyük basari hatta su hula dansimizi yapmamiz lazim:) koskoca gurupda bayramda Eksi gelmeyi Basaran kim var baska, eksiyi birak Sabit bile gelemediler hep kilolar geldi hep
bidaha olmasın pancarAynen yag yemeden yaglari nasil yakarim dusunemedim
ben didimdi zarar diyi ama ic didiler3 litre su ictim dün bitanede maden suyu baya icmisim be
bende isterem
bana yok mu
yaptım olduicine bal koymadım ama şekersiz bişey oldu
çok az canımmerak ettim eksi cıktın mı
55.2
55.3
pancaaaarla kaptaaaan yarışıyorlardı pancaaar her zamanki gibi lider olma yolunda ilerliyorduuuuu heeeeyyt beee pancaaarımm
Hay Allah nasıl oldu ki oekmek yememissin eksi çıkman gerekirdi aslında tereyağ yemedin ondan bence
he yidimmm ama hiç birini beğenmedim ya annemde yapmadı baklava
yok bebeğim annemin canı ne cekerse onu yiyoruzsizde standart uygulama vardır .. evlenip gidince anneye aha farklı oluyor herşey
ne gömmüşün beeeeeemasallah masallahneyse ya verirsiniz hadi sende neyse cooook fazla kilolardan düsmüssün o kilo yaninda 3 kilonun lafi olmaz ama yaa kaptinn ona nedemeli zaten 60 kilodan düsmüs surda 6 kilo vermis nerdeyse yarisini almis yine dimi hic oldumu bu issss
yes kahvaltı yapamayıncaorda bir poacami gördüm bennnnn
herkesler zayıflamışın didi banaay cok kötü duruo öyle ya
tamam canim zaten cogu hareketler jilide var alistim birazina
hadi bakalim ver tabi sisko gelinmi olcan surda kalmis 3 ay senin bi 50 kilo olman lazim dügnüde
yek yaaaaSen beni dinle ye bugundeahagagjajajajab ekmek yoodu krep yapiyom tambugdayli sen pogaca yi
Artisin işteivit çözüldü çokk şükür çıkıoyurm artıkdün -100 düm bugün +500 oldum niye ki
D: yine beni geçti
he yidimmm ama hiç birini beğenmedim ya annemde yapmadı baklavainan yerken hiç içimden gelmedi ama işte kırılmasın millet diye mecburiyetten hep
yok bebeğim annemin canı ne cekerse onu yiyoruz
ne gömmüşün beeeeee
yes kahvaltı yapamayınca
herkesler zayıflamışın didi banane güzel olmuşun didiler ama ben yinede 2 3 kilo vercm
yek yaaaayarın sabah görüşürürk
üşendim diyor birdemerakla bekliyorum
sabah biseyler yapmaya üsendimonu yedim cıktım
ev hediyesi geldi
abartmayın ben bayram başlangıcı 54.3tüm sadece 900gr aldım
üşendim diyor birde
en kötüsü 2 tb ekmek arasına sandviç yap iş yerinde yada yolda ye ki 5 dk otururup yiyebilirsin evde .. nişanın vardı dimi temmuzda
kuzenim öyle taş gibi sıkı bir vücudu varevet canim aynen benim bünye catlaklara malesef cok elverisli ve pek sIki degil etim bazi hatunlar var nasil böyle tas gibi oluolar
niye yedin o zamanhe istemeye istemeye kilo aldım diyosunbenim annem almıstı güzildi valla aslında ben bayrmda yemeseydim 58le dönerdim cünkü wc sorunum cozulmustu
niye olmus olabilir ki
ahahahD: yine beni geçti
he yidimmm ama hiç birini beğenmedim ya annemde yapmadı baklavainan yerken hiç içimden gelmedi ama işte kırılmasın millet diye mecburiyetten hep
ne gömmüşün beeeeee
yes kahvaltı yapamayınca
herkesler zayıflamışın didi banane güzel olmuşun didiler ama ben yinede 2 3 kilo vercm
niye yedin o zaman
duygu sömürüsü yapmayemiceksin artık bak cok kötü yaparım sus konusma
isteksiz olunca göz görmemiş dimiya öyle yapckatımda tb ekmeğim bitti sandım meğer dolaptaymıs sonradan gördüm
Ay bende kvdemle anneminkini begendim sadece gezmelerde cok yemedim ben begenmediklerimi ben tokum didimD: yine beni geçti
ne gömmüşün beeeeee
yes kahvaltı yapamayınca
isteksiz olunca göz görmemiş dimi
Savolun cenan hanim artik hep tereyagli paklavanin yanında tereyagli cay iceceyimyanında tereyağlı çayını icmemissin kızımonlar birlikte yenilip icilmezse kilo yapar aklında bulunsundu
eferin kizimSavolun cenan hanim artik hep tereyagli paklavanin yanında tereyagli cay iceceyim
Abartmayi sevmem bilirsinabartmayın ben bayram başlangıcı 54.3tüm sadece 900gr aldım
eferin kizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?