Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

D: yine beni geçti

kaptinn SekerPancarii @senad

itiraf ediyorum bende yedim ama -100le geldim
he yidimmm ama hiç birini beğenmedim ya annemde yapmadı baklava inan yerken hiç içimden gelmedi ama işte kırılmasın millet diye mecburiyetten hep

sizde standart uygulama vardır .. evlenip gidince anneye aha farklı oluyor herşey
yok bebeğim annemin canı ne cekerse onu yiyoruz
ne gömmüşün beeeeee
orda bir poacami gördüm bennnnn
yes kahvaltı yapamayınca
ay cok kötü duruo öyle ya
tamam canim zaten cogu hareketler jilide var alistim birazina
hadi bakalim ver tabi sisko gelinmi olcan surda kalmis 3 ay senin bi 50 kilo olman lazim dügnüde
herkesler zayıflamışın didi bana ne güzel olmuşun didiler ama ben yinede 2 3 kilo vercm
Sen beni dinle ye bugundeahagagjajajajab ekmek yoodu krep yapiyom tambugdayli sen pogaca yi
yek yaaaa yarın sabah görüşürürk

he istemeye istemeye kilo aldım diyosun benim annem almıstı güzildi valla aslında ben bayrmda yemeseydim 58le dönerdim cünkü wc sorunum cozulmustu

ahahah çok iyiymiş valla

Ay bende kvdemle anneminkini begendim sadece gezmelerde cok yemedim ben begenmediklerimi ben tokum didim ayy cok acıkmıştım 3 ince krep yedim 2 yiyeydim iyiydi neyse bunye alismiş coh yimeye anca adapte oluyo napah benim hedefim 52.0 olmak yehhter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…