Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ahahah çok iyiymiş valla

bayram diye az az yidim
tamam kaptannn sustum dikkat edersen kaptan diyorum
sos doyorom sono

ayy kurbanı büyük bi heyecanl bekliyorum ahahahah nişanlımın bi akrabasında yedim cok güzel kavurma yapıyo

sos doyorom sono

ayy kurbanı büyük bi heyecanl bekliyorum ahahahah nişanlımın bi akrabasında yedim cok güzel kavurma yapıyo
Ahahahahahh simdiden hayaliyle yasiyorum diyosun kavurmayi da herkes guzel yapamiyo ya bazilarininki saman gibi bazilarininki sert oluyob

bilmiyorumki fıstık fazla mı kaçtı aceba
Fıstık cok kalorili biliyin deaami ben spordan once yemeyi tercih ediyorommm hep onda bile 7 8 tane yiyom ama bir avuc fistik da 500 gr arti yapmaz o bayramda yedigin hurmalardan kalanlardir

Ahahahahahh simdiden hayaliyle yasiyorum diyosun kavurmayi da herkes guzel yapamiyo ya bazilarininki saman gibi bazilarininki sert oluyob
işte bu akrabanınki lokum gibiydi
ben et sevmem nomalde yani böyle her yerde yiyemem ama bu bayram yicem bayramdan öncede sağlam spor yaparım proteini de dayadım mı

işte bu akrabanınki lokum gibiydi
ben et sevmem nomalde yani böyle her yerde yiyemem ama bu bayram yicem bayramdan öncede sağlam spor yaparım proteini de dayadım mı
Ben bayilirim ete sekiz gözünen bekliyom bende kurbani protein diyeti uygularik bayramda. Ahahaahhakq

Fıstık cok kalorili biliyin deaami ben spordan once yemeyi tercih ediyorommm hep onda bile 7 8 tane yiyom ama bir avuc fistik da 500 gr arti yapmaz o bayramda yedigin hurmalardan kalanlardir

hayır ya dün sabah 59,5tım cok abartılı yemedim 1 er dilim baklava falan yemisimdir abartmadan yedim o zaman fıstık tan oldu 2şer 3er götürdüm

6 değil 6,5 o
ve ben 61 le başladım yani 7,5
sende almayaydın banaeki banane yani bana mı sordun benden şişkosun artıken zayıf benim
100 grla en zayif ünvanımı kaybettigime inanamıyoğummmmmmmmmm yarin senden zayif olacam gör sen açlıhtan geberecem yatarken

bidaaa nerde bulcaz eti anam bana kıyamaz bnm içinde atar buzluga evlenince verir bana kemikte kaynataaayım barim sen kaynatıyonmu öyle corbalık fln
Millet sok olurmus her gittigimiz yerde tabak tabak et yirmisikahajajajahahaha kurbanın eti baya gidiyi bize kiz ben kemikleri baya etli birakiyom haşlayıp kemirmesini coh seviyom

hayır ya dün sabah 59,5tım cok abartılı yemedim 1 er dilim baklava falan yemisimdir abartmadan yedim o zaman fıstık tan oldu 2şer 3er götürdüm
Hmmm hahlisin serbetli tereyağli cevizli paklavalardan arti olmasi imkansız çünküm az bile yemicektin ben yiyom mu

Millet sok olurmus her gittigimiz yerde tabak tabak et yirmisikahajajajahahaha kurbanın eti baya gidiyi bize kiz ben kemikleri baya etli birakiyom haşlayıp kemirmesini coh seviyom
ahahah acıyıp yanımıza da koyarlar belkilim : annemde yapıyo öyle kalın kepikleri bırakıyo sonra haşlamasını yapıyo biz küçükken ilikleri için kavga ederdk ablamla babama cıkarttırıyodk

ahahah acıyıp yanımıza da koyarlar belkilim : annemde yapıyo öyle kalın kepikleri bırakıyo sonra haşlamasını yapıyo biz küçükken ilikleri için kavga ederdk ablamla babama cıkarttırıyodk
Hee kurbandan kurbana et yiyolar zaar diye düşünüp yolluk koyarlar belki ayy ben sevmezdim iligini babam bek sever simdi de kizima yediriyom ilikleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…