- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.101
ahahahçok iyiymiş valla
sos doyorom sonobayram diye az az yidim
tamam kaptannn sustum dikkat edersen kaptan diyorum
ayy kurbanı büyük bi heyecanl bekliyorum ahahahahAy bende kvdemle anneminkini begendim sadece gezmelerde cok yemedim ben begenmediklerimi ben tokum didimayy cok acıkmıştım 3 ince krep yedim 2 yiyeydim iyiydi neyse bunye alismiş coh yimeye anca adapte oluyo napah benim hedefim 52.0 olmak yehhter
Sana sormalinidinnnn
lütfen bende uygulama bunu kendimden şüphe ettim bi an nasıl o kadar alırım diyeAbartmayi sevmem bilirsin
Ahahahahahh simdiden hayaliyle yasiyorum diyosun
sos doyorom sono
ayy kurbanı büyük bi heyecanl bekliyorum ahahahahnişanlımın bi akrabasında yedim cok güzel kavurma yapıyo
Fıstık cok kalorili biliyin deaamibilmiyorumki fıstık fazla mı kaçtı aceba
Uygulucam bunu hakettinlütfen bende uygulama bunu kendimden şüphe ettim bi an nasıl o kadar alırım diye
işte bu akrabanınki lokum gibiydiAhahahahahh simdiden hayaliyle yasiyorum diyosunkavurmayi da herkes guzel yapamiyo ya bazilarininki saman gibi bazilarininki sert oluyob
6 değil 6,5 oUygulucam bunu hakettinben 23 kilo vermisim 3 ünü almışım goze batmaz ama seninki batar 6 kilo verdiğin icin hanimsi
Ben bayilirim eteişte bu akrabanınki lokum gibiydi
ben et sevmem nomalde yani böyle her yerde yiyemem ama bu bayram yicem bayramdan öncede sağlam spor yaparım proteini de dayadım mı
Fıstık cok kalorili biliyin deaamiben spordan once yemeyi tercih ediyorommm hep onda bile 7 8 tane yiyom ama bir avuc fistik da 500 gr arti yapmaz o bayramda yedigin hurmalardan kalanlardir
bidaaa nerde bulcaz etiBen bayilirim etesekiz gözünen bekliyom bende kurbani protein diyeti uygularik bayramda. Ahahaahhakq
100 grla en zayif ünvanımı kaybettigime inanamıyoğummmmmmmmmm6 değil 6,5 o
ve ben 61 le başladım yani 7,5
sende almayaydın banaeki banane yani bana mı sordun benden şişkosun artıken zayıf benim
Millet sok olurmus her gittigimiz yerde tabak tabak et yirmisikbidaaa nerde bulcaz etianam bana kıyamaz bnm içinde atar buzluga evlenince verir bana kemikte kaynataaayım barim sen kaynatıyonmu öyle corbalık fln
görüşürük cınııımm100 grla en zayif ünvanımı kaybettigime inanamıyoğummmmmmmmmmyarin senden zayif olacam gör sen açlıhtan geberecem yatarken
Hmmm hahlisin serbetli tereyağli cevizli paklavalardan arti olmasi imkansız çünkümhayır ya dün sabah 59,5tım cok abartılı yemedim 1 er dilim baklava falan yemisimdir abartmadan yedimo zaman fıstık tan oldu 2şer 3er götürdüm
O 3 krep senin pogacanin kalorisinin yarisi kadardir bi keremgörüşürük cınııımm
bnce yarın ben arayı açarım 1. olaraktansen o 3 krepten sonra cok konusma
ahahah acıyıp yanımıza da koyarlar belkilim :Millet sok olurmus her gittigimiz yerde tabak tabak et yirmisikahajajajahahaha kurbanın eti baya gidiyi bize kiz ben kemikleri baya etli birakiyom haşlayıp kemirmesini coh seviyom
Hmmm hahlisin serbetli tereyağli cevizli paklavalardan arti olmasi imkansız çünkümaz bile yemicektin ben yiyom mu
Hee kurbandan kurbana et yiyolar zaar diye düşünüp yolluk koyarlar belkiahahah acıyıp yanımıza da koyarlar belkilim :annemde yapıyo öyle kalın kepikleri bırakıyo sonra haşlamasını yapıyo biz küçükken ilikleri için kavga ederdk ablamla babama cıkarttırıyodk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?