- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #214.301
hayaller hayatlar
ahahahHayaller 68 hayatlar göbek
Neyse ben de Ağustosa 68 girerim
yok yok bakmaz canimbizim bilgi işlem yapar eminim kiben siliyorum sürekli ama bakalım diğer dediğinede bakmazsa sorun yok o zaman
cok teşekkür ederim kzuuummm
ahahahtm yarın alcam hedeflerinizi hepinizin reca ediyorum gerçekçi olun sonra gülüyorum bak böyle
sağol kuzuuummm bdv de malum bazı değişik konular var onları okuyamıyorum bu yüzdende adım sapığa cıkmasn sonrayok yok bakmaz canim
he beraber 52 oluruz belki agustosa
52 koyacağım bu sefer
Ölüm orucu tutarım bakın üstüme gelmeyin
Vay beeesütlü pek güzel olur senin dediğin gibide heemiii
ben önce sütü göpürtüp bardağa alıyom sonra sütle kahveyi karıştırıp bardaga döküyom içinede buzzz
aha beylee
Eki Görüntüle 2014563
Benim bugunde hic iyi gecmediay ne kötü bi durum yaaa
Neler yidin geneeeeBenim bugunde hic iyi gecmedi
ayyy cok kotu olmuss yaaaainsallah denk gelmez canim, ben sirf dügün günümde adet olmamak icin dogum kontol hapina yarim sene erken baslamistim yani evlilikden önce hicccc etki etmedi bide onun üstüne düzenimi bi bozdu tam dügün gecemde adet oldum:) bide aksi gibi o ay 2 hafta sürdü anlican dügün gecem ve balayim öyle gecti, allahdan denize girmemi cok etkilemedide biraz tadini cikardim balayimin:) diger durumlar icin aynisini söyliyemiyecegim tabikiiii
Kız yazikkk ben bunu şimdi gördüm yaaainsallah denk gelmez canim, ben sirf dügün günümde adet olmamak icin dogum kontol hapina yarim sene erken baslamistim yani evlilikden önce hicccc etki etmedi bide onun üstüne düzenimi bi bozdu tam dügün gecemde adet oldum:) bide aksi gibi o ay 2 hafta sürdü anlican dügün gecem ve balayim öyle gecti, allahdan denize girmemi cok etkilemedide biraz tadini cikardim balayimin:) diger durumlar icin aynisini söyliyemiyecegim tabikiiii
Ahahah den ne anlarsin sosyete işindenVay beeeguzelmis bu da rondo mondo fazla bulasik cikar niyedecen köpüğü dök bardaga ic bu annendi ahahahkkahagk
Vallah evlendikteb sonra bende biraktim maf etti beni... insallah ise yarar canim tatilde zor oluo ya hemen gelsindr bari son günleri tatilin ilk günlerine denk gelsin en kötü ihtimalayyy cok kotu olmuss yaaaayarim sene evvel derkennn ben yasmine bile 1 ay once baslamistim evlendikden sonra 2 hafta kullandim biraktim hay allah kotu olmus
Benim temmuz 10 adet tarihim tam otele giris gunum yanu batttii.
Bende bugun ilac aldim iste oda 10gunde oluyomus yani sansima olursam 2 gun once olurum tatilden o bile bisey benim icn ben cok agrili geciriyorum yatiyorm
Ilkkez boyle bisey icicem .neyse insallah hap bitince hemen olrm yaa geciktirici icersem olmaz iki hafta tatil siser patlarim
BenimdeBenim bugunde hic iyi gecmedi
Hahaha aman allah korusun vallah cok kötüydüüüKız yazikkk ben bunu şimdi gördüm yaaaallah korusun diyim bari
Adam çok yakında ama çok uzaktaHahaha aman allah korusun vallah cok kötüydüüü
Ivittttt iyyyyyy fena fenaAdam çok yakında ama çok uzakta
ben devam etcektm esim istemedi hap ya sonucta oyuzden. Aynenn bakalim nolucak bugun alicam bitane ikitane icicem gundeVallah evlendikteb sonra bende biraktim maf etti beni... insallah ise yarar canim tatilde zor oluo ya hemen gelsindr bari son günleri tatilin ilk günlerine denk gelsin en kötü ihtimal
Insallah gelir canim ay tampon kullanmakdan korkuom ben cokben devam etcektm esim istemedi hap ya sonucta oyuzden. Aynenn bakalim nolucak bugun alicam bitane ikitane icicem gundetampon falan demisler denemedm ama napiym olursada iki gun oyle yaparm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?