Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Vay beee guzelmis bu da rondo mondo fazla bulasik cikar niyedecen köpüğü dök bardaga ic bu annendiahahahkkahagk

ayyy cok kotu olmuss yaaaa yarim sene evvel derkennn ben yasmine bile 1 ay once baslamistim evlendikden sonra 2 hafta kullandim biraktim hay allah kotu olmus

Benim temmuz 10 adet tarihim tam otele giris gunum yanu batttii.
Bende bugun ilac aldim iste oda 10gunde oluyomus yani sansima olursam 2 gun once olurum tatilden o bile bisey benim icn ben cok agrili geciriyorum yatiyorm
Ilkkez boyle bisey icicem . neyse insallah hap bitince hemen olrm yaa geciktirici icersem olmaz iki hafta tatil siser patlarim

Kız yazikkk ben bunu şimdi gördüm yaaa allah korusun diyim bari

Vallah evlendikteb sonra bende biraktim maf etti beni... insallah ise yarar canim tatilde zor oluo ya hemen gelsindr bari son günleri tatilin ilk günlerine denk gelsin en kötü ihtimal

Vallah evlendikteb sonra bende biraktim maf etti beni... insallah ise yarar canim tatilde zor oluo ya hemen gelsindr bari son günleri tatilin ilk günlerine denk gelsin en kötü ihtimal
ben devam etcektm esim istemedi hap ya sonucta oyuzden. Aynenn bakalim nolucak bugun alicam bitane ikitane icicem gunde tampon falan demisler denemedm ama napiym olursada iki gun oyle yaparm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…